1. εδω ολα τα σπιτια εχουν μοκετα σε ολα τα δωματια... εκτος απο κουζινα και μπανιο, (καινουριο σπιτι )μολις τις εβγαλα και εκανα τοποθετηση ξυλο απο βραζιλιανικη κερασια....
2. οι ντουλαπες ειναι walk-in , αλλαξαν ριζικα με συστημα να μπαινεις μεσα και να μπορεις να βλεπεις ολα τα ρουχα χωρις να ψαχνεις και φυσικα ενας τοιχος παπουτσια - οπως τα ραφια στα μαγαζια να μπορεις να τα βλεπεις ....
3. εχω παραγγειλει να αλλαξω ολες τις συσκευες στην κουζινα.... ( αυτο θα ειναι εκπληξη δεν το εχω πει ακομη στον αντρα μου.... ) πιστευω να μην του ανεβει το αιμα στο κεφαλι.......
και θες κι αλλα .... σκοπευω να αλλαξω ολο το σπιτι απο επιπλα, διακοσμηση ...κλπ......![]()
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Ειναι μεχρι να μιλησω σοβαρα με την Ελενη.. να με κανει το χαμενο ανιψακι της απο Ελλαδα και να στελνει δωρα αδηλωτα χωρις τιμολογια και τελωνεια.. θα της στελνω το χρημα με paypal και θα τα στελνει στο ανιψι
"Αγαπητε ανιψιε ελπιζω να σου αρεσει η ολοσωμη supersprint για τα Χριστουγεννα".
Πρεπει να βρω και ενα θειο απο Νορβηγια τωρα..![]()
Eleni (29-11-11), Nick bmwlover (29-11-11), zaharias (29-11-11)
NINOOOOOOOOO
https://www.car.gr/parts/view/1891553/
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Μια γρηγορη γιατι πρεπει να φυγω, περισσοτερα σε καμια ωρα
Ολοκαινουργιο, βαμμενο σε αλλο κωδικο, και 50% κατω στη τιμη απο οσο το δινει αβαφο η BMW.
![]()