Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 164

Θέμα: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και τι είναι αυτή η κρίση νικοτινίασης μπίλι???
    Χμμ πιθανοί σπασμοί (σαν του κρύου ένα πράγμα), ρίγος, φαγούρα κυρίως στο πρόσωπο και ΤΡΕΛΗ υπερένταση και γενικά είσαι αντικειμενικά πτώμα αλλά ΔΕΝ γίνεται με καμία χριστοπαναγία να ηρεμήσεις καν (δεν μιλάω για ύπνο).

Και το πρόβλημα είναι ότι μόλις πήγαιναν να ηρεμήσουν τα παραπάνω συμπτώματα μου έρχονταν Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ για τσιγάρο, μιλάμε για ανίκητο πράγμα...
    Αυτά τα συμπτώματα είχα εγώ και πήγα σε ένα γιατρό για εξέταση, και μάλιστα ο ίδιος το πήρε πρέφα μόλις είδε τα δάχτυλά μου.

Δεν πήρα κάποιο φάρμακο, απλά μου είπε να χαλαρώσω για κανά 2 μέρες και τα συμπτώματα θα υποχωρούσαν...
    Πρόσφατα παθών από το κανονικό τσιγάρο λόγω εξεταστικής... (έκανα περίπου 1,5 με 2 καπνούς καρέλια 50g ημερησίως...)

Άστα φίλε πρεζάκι κανονικά λέμε.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

120ie87 (27-11-11), bill_m3 (27-11-11), Thomelef (27-11-11), Vasilis (27-11-11)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Talking

^ φοβερό post!

(όλα καλά τώρα έτσι? )

4. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

m-power_01 (27-11-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι...
    τώρα το είδα. ενώ μου είπε ο φίλος μου για 650.
    απο την άλλη, αυτό που μου είπε ο φίλος βλέπω ότι ισχύει για την ποσότητα καπνού...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Χμμ πιθανοί σπασμοί (σαν του κρύου ένα πράγμα), ρίγος, φαγούρα κυρίως στο πρόσωπο και ΤΡΕΛΗ υπερένταση και γενικά είσαι αντικειμενικά πτώμα αλλά ΔΕΝ γίνεται με καμία χριστοπαναγία να ηρεμήσεις καν (δεν μιλάω για ύπνο).

Και το πρόβλημα είναι ότι μόλις πήγαιναν να ηρεμήσουν τα παραπάνω συμπτώματα μου έρχονταν Η ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΛΑΧΤΑΡΑ για τσιγάρο, μιλάμε για ανίκητο πράγμα...
    Αυτά τα συμπτώματα είχα εγώ και πήγα σε ένα γιατρό για εξέταση, και μάλιστα ο ίδιος το πήρε πρέφα μόλις είδε τα δάχτυλά μου.

Δεν πήρα κάποιο φάρμακο, απλά μου είπε να χαλαρώσω για κανά 2 μέρες και τα συμπτώματα θα υποχωρούσαν...
    Πρόσφατα παθών από το κανονικό τσιγάρο λόγω εξεταστικής... (έκανα περίπου 1,5 με 2 καπνούς καρέλια 50g ημερησίως...)

Άστα φίλε πρεζάκι κανονικά λέμε.

Θωμακο...

μαλλον αυτο που αναφερει ο φιλος μας ειναι...

ωστοσο,επειδη πλεον τη νικοτινη την λαμβανεις αλλα με διαφορετικο τροπο (σε υγρη μορφη) , απο οτι καταλαβα δεν ελεγχεται ο τροπος ληψης της με συνεπεια σε ενα δοχειακι που θα καταναλωσεις να λαβεις πολυ ποσοτητα νικοτινης με συνεπεια τη συγκεκριμενη κριση!

αν δει αυτο το θρεντακι ο Ναυτιλος, θα παρακαλουσα να τοποθετηθει ! (τι ειπα παλι ο πο@στης)?
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

6. The Following User Says Thank You to Vasilis For This Useful Post:

Ptboul (28-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP