kloukakis (26-11-11)
εγώ δεν κατάλαβα καλά πως το γράψατε...σόρυ.
sympether with chiefτης
Σημερα αγοραστηκε και το τελευταιο που μας απεμεινε για να συμπληρωθει το project!Αγραφος εγκεφαλος Haltech E8 κομπλε με πλεξουδα για Ε36-ηλεκτρονικες πολλαπλασιαστων-αισθητηρες στροφαλου,εκκεντροφορου,ρε λαντι,διακοπτη launch.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον ντριφτοσυναδελφο Δ.Πλουμιστο....Ηταν πανω σε κομπρεσορατο 325 Ε36,οποτε λογικα θα παρει κι αμεσως μπρος τ'αμαξακι μου και δεν θα χρειαστει γερανο μεχρι τον προγραμματιστη.
Κατα τα υπολοιπα,σημερα τελειωσε και το γιοφυρι που λεγεται μοτερ!!Αυριο παω να το παρω απ'το ρεκτιφιε κι απο βδομαδα βαζουμε τ'αμαξι μου μεσα για μονταρισμα μοτερ,εξατμισης,σασμαν-αξονα κτλ και παει για σωληνωσεις ιντερκουλερ.Λογικα πριν τις γιορτες θα ξεκινησει το στρωσιμο....Συντομα φωτο....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Dr. Yamastura (08-12-11), kloukakis (09-12-11), nik200 (09-12-11), Panos 316T (09-12-11)
μπραβο ρε mike..τον φαγαμε τον γαιδαρο..τωρα μενει η ουρα..
ο αλλος..μην χασει..ρε βαλε κανα εξακυλινδρο μπας και βρεις την υγεια σου..και ασε τα λειψα..βεβαια οτι και να γινει ολοι aydi θα παρουμε μια μερα..εε γιατρε????
υγ...το ψευδωνυμο σου τα σπαει..με yes..
Dr. Yamastura (09-12-11), Stunt Mike (10-12-11)