-
Νεα απο το θεμα low profile jack.
Σημερα πηρα εναν φανταστικο για τα λεφτα του.. αξιζει με 1000 !
Τον πηρα απο εδω, https://www.karaiskostools.gr/index....mart&Itemid=64 , ο οποιος κλεινει στις 14.00. Τον πηρα κατα τις 16.00 που το θυμηθηκα.. μπας και ειναι ακομα εκει. Μου λεει μολις φευγω, αν εισαι σε 20 λεπτα εδω να μεινω. Τελικα εφτασα σε 30 λεπτα περιπου, τον βαλαμε κατω απο το αμαξι να δουμε αν χωραει, μπαινει ανετα, λεω τον πηρα. Μου κοψε και 4¤ ενω ο ανθρωπος περιμενε εμενα για να φυγει.. τι να πω, εξαιρετικος! Αν χρειαστω τιποτα αλλο απο εργαλεια απο αυτον θα τα παρω για την εξυπηρετηση που εκανε.
Φωτογραφιες θα ανεβασω σε λιγο γιατι το site τον αδικει. Ειναι φανταστικος! Τρομπαρεις με το μικρο δαχτυλο.. καμια σχεση με τα υδραυλικα του αλλου μου γρυλλου (michelin απο Praktiker).
Στα αρνητικα, οτι δεν εχει χερουλι μεταφορας και πρεπει να τον σηκωνεις με τα 2 χερια γιατι μονο ετσι τον πιανεις σωστα..
Δεν ειναι Beta ή Facom αλλα κανει μονο 60¤ αντι για τα 300-500¤ των αλλων low profile jacks. Και αν θυμαμαι καλα τον Michelin γυρω στα 50-60¤ τον ειχα παρει τοτε.
Εβγαλα τις ζαντες και τις καθαρισα παρα πολυ γρηγορα, παλαιοτερα επρεπε να σηκωσω με το γρυλο της BMW που χωραει, να βαλω τον michelin γιατι της BMW ειναι ψευτικος, και να κανω δουλεια μου.
Ευχαριστω τον spar@ που μου βρηκε το link
-
The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:
BILL007 (01-12-11), m-power_01 (26-11-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP