Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 55

Θέμα: Καθαρισμος MAf

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

το εβαλα επανω εκανα γυρω στα 4 χιλιομετρα.Δουλευει αισθητα καλυτερα απ οτι οταν ηταν βρωμικο αλλα οχι οπως δουλευει χωρις αυτο.
    Κανει καποια ρεταρισματα και στο φουλ γκαζι ή δεν δινει η δινει καποια στιγμη που θα θελει εκεινο.επισης αλλο ενα περιεργο πραγμα ειναι οτι οσο το ειχα ρελαντι και δουλευε ξαφνικα εσβηνε το αμαξι.σαν να γυρναγες τη μιζα.κατι που φυσικα δεν το εχει κανει χωρις το λουφτ.
    λετε να θελει καποια χιλιομετρα για να κανει adaptation?η τι αλλο λετε?

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το maf μπορείς να το προμηθευτεις από την siemens-Bosch , είναι ανοιχτός ο κωδικος εδώ και χρόνια. Επίσης αφού το δικό σου είναι κατεστραμμένο προσπάθησε με μια μπατονέτα και καθαρή βενζίνη να το καθαρίσεις . Τα συρματακια δηλαδή που φαίνονται αν βάλεις ένα φακό. Το μαφ δεν γερνάει. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε καλο θα ήταν να το μετρήσεις με το gt1.
    Όταν πήγα να πάρω το δικό μου για το 330 ο κωδικός του MAF τότε ήταν κλειδωμενος.
    Δε ξέρω τώρα τι γίνεται και για e36 η αν απο τότε που αγόρασα το δικό μου μέχρι σήμερα είναι διαθέσιμο.
    Όμως επιμένω πως ο MAF γερναει έχει ημερομηνία λήξης καθώς πέφτει η απόδοση του κατακόρυφα .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

3. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Samaro (26-11-11)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν πήγα να πάρω το δικό μου για το 330 ο κωδικός του MAF τότε ήταν κλειδωμενος.
    Δε ξέρω τώρα τι γίνεται και για e36 η αν απο τότε που αγόρασα το δικό μου μέχρι σήμερα είναι διαθέσιμο.
    Όμως επιμένω πως ο MAF γερναει έχει ημερομηνία λήξης καθώς πέφτει η απόδοση του κατακόρυφα .
    Εχω την αίσθηση οτι το "γερνάει" ε΄χει να κάνει με την κατάσταση του αισθητήρα (ένα λεπτό έλασμα είναι αν δεν κάνω λάθος).
    Π.χ. αν χρησιμοποιεί κάποιος φίλτρο αέρα πιο ελευθερο (αντί του "χάρτινου" εργοστασιακού) και για να συντηρήσει το φίλτρο αυτό, στον καθαρισμό του το ψεκάσει με παραπάνω λάδι σπ'ότι πρέπει (αυτό το ειδικό spray που δίνουν για καθαριστικό) τότε αυτό δύναται να δημιουργήσει πρόβλημα στον αισθητήρα του MAF. Οπως ρουφιέται ο αέρας τραβάει και λίγο λαδάκι το οποίο παέι και επικάθεται πάνω στον αισθητήρα και τον "γερνάει".
    Νομίζω οτι με τακτική συντήριση, με εργοστασιακά φίλτρα αέρα, τα MAF δύσκολα "γερνάνε".

5. The Following 3 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

120ie87 (26-11-11), Kostas_1 (26-11-11), Samaro (26-11-11)

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χρειαζεται το αμαξι τωρα καποια χιλιομετρα για να κανει προσαρμογη η θα κανει ετσι και οποτε εχει θεμα το μαφ? μην κυκλοφορω με το πραμα πανω χωρις λογο.

Πως γινεται να γερναει το μαφ περαν την βρωμας που μπορει να εχει πανω του με αποτελεσμα να πεφτει και η αποδοση του?

Rides
    0

Προεπιλογή

Το adaptation είναι θέμα λεπτών αν όχι δευτερολέπτων.

Το <<γέρασμα>> έχει να κάνει και με την γήρανση των συρμάτινων νημάτων, είναι θεωρώ αναπόφευκτο, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο τα μαμά ή όχι φίλτρα έχουν κάποια επιρροή. (ότι έχουν έχουν, απλά δεν είμαι σίγουρος)
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

να το επισκευασεις μάλλον χλωμό.αλλά όταν το είχα αλλάξει ήθελε περίπου 35κμ για να σβήσει το λαμ

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    να το επισκευασεις μάλλον χλωμό.αλλά όταν το είχα αλλάξει ήθελε περίπου 35κμ για να σβήσει το λαμ

Εγώ όταν το είχα αλλάξει για να σβήσει μόνο του το λαμπάκι και όχι μέσω του διαγνωστικού έκανε 170 χιλιόμετρα!

Επίσης η επισκευή με σπρέυ έχει 10% πιθανότητα να το κάνει να δουλέψει.

Σκέψου απο τώρα το ενδεχόμενο για τα 200 ευρώπουλα (αγορά απο bosch όχι bmw.Aπο bmw καβαλάς το 300άρι)

Δυστηχώς...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 26-11-11 στις 19:35

Περιοχή
    Paraguay
    Rides
    1

Προεπιλογή

οκ καταλαβα....200αρι......

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ όταν το είχα αλλάξει για να σβήσει μόνο του το λαμπάκι και όχι μέσω του διαγνωστικού έκανε 170 χιλιόμετρα!

Επίσης η επισκευή με σπρέυ έχει 10% πιθανότητα να το κάνει να δουλέψει.

Σκέψου απο τώρα το ενδεχόμενο για τα 200 ευρώπουλα (αγορά απο bosch όχι bmw.Aπο bmw καβαλάς το 300άρι)

Δυστηχώς...
    BILL νομιζω σε σενα το ειχα δωσει μετα ε? αν ναι το ιδιο luft κατι αλλο παιζει και εχουν διαφορετικο χρονο προσαρμογης..

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το luft το είχα πάρει πριν κοντά 4 χρόνια...Δεν θυμάμαι καθόλου φίλε...

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP