Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: Καθαρισμος MAf

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Προεπιλογή

Το maf μπορείς να το προμηθευτεις από την siemens-Bosch , είναι ανοιχτός ο κωδικος εδώ και χρόνια. Επίσης αφού το δικό σου είναι κατεστραμμένο προσπάθησε με μια μπατονέτα και καθαρή βενζίνη να το καθαρίσεις . Τα συρματακια δηλαδή που φαίνονται αν βάλεις ένα φακό. Το μαφ δεν γερνάει. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε καλο θα ήταν να το μετρήσεις με το gt1.

2. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (26-11-11), ΔημήτρηςΜ3 (27-01-14)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το maf μπορείς να το προμηθευτεις από την siemens-Bosch , είναι ανοιχτός ο κωδικος εδώ και χρόνια. Επίσης αφού το δικό σου είναι κατεστραμμένο προσπάθησε με μια μπατονέτα και καθαρή βενζίνη να το καθαρίσεις . Τα συρματακια δηλαδή που φαίνονται αν βάλεις ένα φακό. Το μαφ δεν γερνάει. Επίσης πριν κάνεις οτιδήποτε καλο θα ήταν να το μετρήσεις με το gt1.
    Όταν πήγα να πάρω το δικό μου για το 330 ο κωδικός του MAF τότε ήταν κλειδωμενος.
    Δε ξέρω τώρα τι γίνεται και για e36 η αν απο τότε που αγόρασα το δικό μου μέχρι σήμερα είναι διαθέσιμο.
    Όμως επιμένω πως ο MAF γερναει έχει ημερομηνία λήξης καθώς πέφτει η απόδοση του κατακόρυφα .
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

4. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Samaro (26-11-11)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν πήγα να πάρω το δικό μου για το 330 ο κωδικός του MAF τότε ήταν κλειδωμενος.
    Δε ξέρω τώρα τι γίνεται και για e36 η αν απο τότε που αγόρασα το δικό μου μέχρι σήμερα είναι διαθέσιμο.
    Όμως επιμένω πως ο MAF γερναει έχει ημερομηνία λήξης καθώς πέφτει η απόδοση του κατακόρυφα .
    Εχω την αίσθηση οτι το "γερνάει" ε΄χει να κάνει με την κατάσταση του αισθητήρα (ένα λεπτό έλασμα είναι αν δεν κάνω λάθος).
    Π.χ. αν χρησιμοποιεί κάποιος φίλτρο αέρα πιο ελευθερο (αντί του "χάρτινου" εργοστασιακού) και για να συντηρήσει το φίλτρο αυτό, στον καθαρισμό του το ψεκάσει με παραπάνω λάδι σπ'ότι πρέπει (αυτό το ειδικό spray που δίνουν για καθαριστικό) τότε αυτό δύναται να δημιουργήσει πρόβλημα στον αισθητήρα του MAF. Οπως ρουφιέται ο αέρας τραβάει και λίγο λαδάκι το οποίο παέι και επικάθεται πάνω στον αισθητήρα και τον "γερνάει".
    Νομίζω οτι με τακτική συντήριση, με εργοστασιακά φίλτρα αέρα, τα MAF δύσκολα "γερνάνε".

6. The Following 3 Users Say Thank You to VanVIC For This Useful Post:

120ie87 (26-11-11), Kostas_1 (26-11-11), Samaro (26-11-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP