535xi (30-12-11)
ποιο απο ολα Ελενη?
αντε γεια...
και ενα που πινουν οι δυο προεδροι ο Πουτιν και ο Σιταματης... δυσευρετο πανακριβο 180 ευρω και για μενα μετριο μου το ειχε κανει δωρο ενας φιλος και το εχω πιει αλλιως....
![]()
αντε γεια...
ρωσικο πετρελαιο
Ptboul (28-11-11)
καλο κρασι απο τη χιλη και παμφθηνο!! προτιμηστε CABERNET SAUVIGNON
υπαρχει στον Β..... και του "πουλιου το γαλα"
να και το site για σερφαρισμα!!
https://www.santa-alicia.cl/index.php
Παντως και μιας και ανοιξαμε αυτη τη κουβεντα θα ηθελα να πω οτι το κρασι και πως ο ουρανισκος αλλα και ο εγκεφαλος του καθενα το αντιλαμβανεται ειναι τελειως υποκειμενικο.
Διαφοροι παραγοντες παιζουν σημαντικο ρολο απο τους αντικειμενικους που ειναι η θερμοκρασια και το ειδος του ποτηριου,το χρωμα και οι ανταυγειες του κρασιου κλπ μεχρι και τους υποκειμενικους που ειναι διαθεση,παρεα,περιβαλον χωρος...
Δηλαδη αλλο να πιεις ενα μπουκαλι με τη ταμαρα και αλλο με τη πεθερα σου...χαχαχα
Αν και ο κοσμος λεει: "οτι πληρωνεις παιρνεις" και βεβαια συνηθως το καλυτερο ειναι και ακριβοτερο στο κρασι ομως, οπως λεει και ο φιλος ο χαντες δεν ειναι απαραιτητο οτι το ακριβοτερο ειναι παντα και καλυτερο.
Ενα χιλιανικο σε συγκριση με ενα γαλλικο ειναι κατα πολυ φθηνοτερο και ισως κατα πολυ καλυτερο, παντα μιλαμε για νορμαλ χρονιες σε γνωστες ποικιλιες και οχι για σπανιες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 26-11-11 στις 10:45
και αλλο ενα που ξεχασα και θεορω οτι ειναι απο τα καλυτερα στην κατηγορια των χρηματων που κοστιζει και προερχεται απο μια περιοχη που δεν φημιζεται για τα κρασια της(Λαρισα)
![]()
αντε γεια...
Εμένα το αγαπημένο μου κρασί όλα αυτά τα χρόνια είναι το τρίτο μπουκάλι!
Bitz (20-12-12), hades7 (26-11-11), Ptboul (28-11-11), Stamatis (26-11-11), Tsakirakos (26-11-11)
Nino (26-11-11)