Τυχαινει καμμια φορα, σε ολα τα GPS. Αν μπορεις κανε του ενα restart και περιμενε (αστο να πιασει καλα) σε σημειο που να πιανει καλα δορυφορους (οχι πχ στο κεντρο σε στενο με πολυκατοικιες κλπ)
Τυχαινει καμμια φορα, σε ολα τα GPS. Αν μπορεις κανε του ενα restart και περιμενε (αστο να πιασει καλα) σε σημειο που να πιανει καλα δορυφορους (οχι πχ στο κεντρο σε στενο με πολυκατοικιες κλπ)
Θα πρότεινα να πάρεις ένα τηλέφωνο τον Χρήστο (Arcos) 6938963617.
Ισως να γνωρίζει κάτι παραπάνω από εμάς και σε βοηθήσει !
![]()
Παιδιά όσες φορές το έχω πάθει στο Ε60 (freeze frame), αφαιρώ το dvd με τους χάρτες και σβήνω γιά λίγη ώρα. Ετσι κάνει restart το έχω βρει εμπειρικά.
Το ιδιο μου εκανε αρκετες φορες φετος στην Ελλαδα ( αντιγραφη απο ιντερνετ). Η BMW μου ειπε οτι οφειλεται στην ποιοτητα του CD..... τα αυθεντικα ειναι λιγο πιο λεπτα απο αυτα που εχουμε κανει αντιγραφες.... Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια, αλλα δεν μου συμβει ποτε με το αυθεντικο CD.
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Eleni (25-11-11)
να υποθέσω όμως πως σου ''κολλάνει οι χάρτες'' στο πρόβλημα μου, οι χαρτες λειτουργουν κανονικα (δινω οδό και σχεδιαζει τη διαδρομη απο το σημειο που υποτίθεται οτι βρίσκεται το αμαξι). πάω λοιπον κοντα στην οδο κ κοιταω τους γυρο δρόμους , ρωτάω και βρίσκω την οδο (ουσιαστικα δεν φερνω βόλτες ψαχνοντας)
Το πρόβλημα είναι πως δεν λειτουργεί ο δεκτης gps, δεν δείχνει το σημα του δορυφόρου πανω δεξια - Δεν δίνει ο δορυφόρος τις συντεταγμενες του bmw.
πήγα στο set k κρατησα πατημενω το ''μενού'' για 10 δευτ. μπηκε σε αλλη οθόνη και βρηκα το gps ... 8 δορυφόροι και δεν λαμβάνει απο κανεναν -.-