Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 23 από 23

Θέμα: Facelift look M3!!!!!

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
    συμφωνω...

κ γω σταματησα στην αλλαγη προφυλακτηρων μονο...

οτι αλλο ειναι πολυ τολμηρο κ απαιτει κοψε-ραψε!
    Εσύ καλό θα είναι θα πάς μέχρι Λευκάδα,να ρίξεις ένα πλυσηματάκι στο κουκλί σου και να αφήσεις τις αγοροπωλησίες.... Μάθαμε τώρα όλοι έχουμε αρχίσει και πουλάμε....Άντε ξεκίνα έχουμε πολλά ακόμη να μπάξουμε πάνω...

*Garage Comments:Εύχομαι να μπορέσω να την κρατήσω σ' ολη μου την ζωή και να την κάνω το πιο όμορφο 46άρι καμπριο που θα κυκλοφορει...!!!

ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!!

2. The Following User Says Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

Vasilis (24-11-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vassilisvot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ καλό θα είναι θα πάς μέχρι Λευκάδα,να ρίξεις ένα πλυσηματάκι στο κουκλί σου και να αφήσεις τις αγοροπωλησίες.... Μάθαμε τώρα όλοι έχουμε αρχίσει και πουλάμε....Άντε ξεκίνα έχουμε πολλά ακόμη να μπάξουμε πάνω...

*Garage Comments:Εύχομαι να μπορέσω να την κρατήσω σ' ολη μου την ζωή και να την κάνω το πιο όμορφο 46άρι καμπριο που θα κυκλοφορει...!!!

ΣΥ ΕΙΠΑΣ!!!!
    πλυσιματακι δεν χρειαζεται ουτε κατα διαννοια! (τριμμενο,πλυμενο,γυαλισμε ο) κ κουκουλομενο με 2 κουκουλες!

τωρα...οτι ειπα δεν ξελεω (κατω απο κανονικες συνθηκες) βεβαια!

βλεπεις ομως οι συνθηκες αλλαξαν κ θα αλλαξουν ακομα περισσοτερο

εχει ο Θεος...κ απο οτι δειχνει κ γω θα την εχω απλα να την καμαρωνω!
    ...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

4. The Following 2 Users Say Thank You to Vasilis For This Useful Post:

BILL007 (24-11-11), Vassilis ///M (16-04-12)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΔημήτρηςΜ3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν το γουσταρεις το κανεις είναι δική
    Σου απόφαση και ξανά λέω γνώμες πάντα
    Να ακούς αλλα όχι να σε επηρεάζουν ..
    Αυτο!!!

Αν γουσταρεις να "σφαξεις" (αν αντεχεις ψυχολογικα, περαν του οικονομικου), βρισκεις εναν ΚΑΛΟ μαστορα που εχει ξανακανει κατι αντιστοιχο και προχωρας..

Το θεμα ειναι οτι εγω το θεωρω περιττο.. (δεν λεω, ειναι τουμπανο του Μ3 τα φουσκωματα..)
    Εχεις ΗΔΗ ενα πολυ ομορφο καμπριο.. (Αν θελεις να χωσεις χρημα, μπορεις να δεις και τη λυση της μετατροπης σε 3λιτρο..)

Απο εκει και περα εμφανισιακα μπορεις να "παιξεις" με ζαντες (με προσθηκες στις Μ6), μπορεις να αλλαξεις ζαντες, μπορεις να παιξεις με μπροστα σποιλερ, να βαλεις Μ3 καθρεπτες, carbon diffuser.. Ορεξη & ευρω να χεις, υπαρχουν πραγματα που μπορεις να κανεις..

Ακομα και το απλο 3αρι, εχει πολυ ωραιες γραμμες (φτερα-φουσκωματα).. Οποιος βλεπει το δικο μου (και ειναι ασχετος απο BMW) μου λεει, τα φουσκωματα τα ειχε ή τα εκανες εσυ..??

Τωρα, αν θελεις κατι unique που να μην ειναι συνηθισμενο και να μην το εχει κανει αλλος, τοτε ΝΑΙ, cabrio facelift look M3 E46!!! Αλλα προετοιμασου ψυχολογικα για ΠΟΛΥ σφαξιμο..!!!
    ΧΙΟΣ-CHIOS

6. The Following 4 Users Say Thank You to zaharias For This Useful Post:

bill_m3 (24-11-11), dark knight (24-11-11), Vassilis ///M (16-04-12), ΔημήτρηςΜ3 (24-11-11)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP