αρα στην ουσια κλαϊν μαϊν...
αρα στην ουσια κλαϊν μαϊν...
1packet a day -> in a year......
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ -> ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ? ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ.... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΣΟΔΑ (20% ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
Samaro (10-12-11)
τα αποτελεσματα απο τη χρηση του ηλεκτρονικου στο αν βλαπτει η οχι θα ερθουν στα επομενα χρονια και εκει θα δουμε ενδιαφεροντα πραγματα.
Τωρα για τις γιαλαντζι απαγορευσεις σε γιαλαντζι καπνιστες, λες και στην εστιαση ισχυουν οι προηγουμενες απαγορευσεις...
Εδω ο κοσμος χανεται... και η συνεχεια της παροιμιας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 09-12-11 στις 13:09
Ptboul (16-12-11)
ΤΡΕΞΤΕ!!!!
Alter ego-T KIT (=2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΟΜΠΛΕ+ΑΛΛΑ ΕΞΤΡΑ+ΦΟΡΤΙΣΤΗ)
39e !
https://www.goldendeals.gr/deals/39....mpaign=website
halkida116mpack (31-12-11), Vasilis (27-12-11)

δεν ειναι σιγουρο αν θα το κοψεις η οχι.εμενα πειραν μαζι ο πατερας μου κ ο θειος μου (παρεπιπτοντως αυτο που θες κ εσυ),ο θειος μου το εκοψε σε 3 μηνες κ ο πατερας μου το πεταξε....γιατι ειπε πως δεν κανει δουλεια......τωρα εσυ πως θα αντιδρασεις σ'αυτο,απότι φαινεται εξαρταται τον οργανισμο....παντως οπως κ να εχει καλη επιτυχια κ μακαρι να τα καταφερεις![]()
πανω σε αυτο θα ηθελα να πω οτι το χω καπου 45 μερες και εχω ζηλεψει τσιγαρο κανονικο.
καθε φορα που ζηλευα το κανονικο δοκιμαζα αλλα στην τριτη τζουρα με χαλαγε και βουταγα το μπανανοτσιγαρο μου και του εριχνα ασφαλεια απο τις τζουρες...συνολικα θα χω κανει καπου 6-7 τσιγαρα κανονικα και τα πιο πολλα τα εκανα αυτες τις μερες γιατι με φοβιζουν οσα λενε οτι μαζευουν υγρα οι πνευμονες κτλ
ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)
Το'χα παρει ζεστα το θεμα αλλα το παρατησα με αυτα που ακουω.. περιεργα υγρα, υγρα στους πνευμονες, κ.α Τσαμπα η επενδυση χαχα!
Το κανονικο τσιγαρο ειναι καλυτερο? Οχι.. αλλα τουλαχιστον οι ουσιες και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα σε ολους. Δεν ξερω..
Επισης, η Marlboro εβγαλε μια προσφορα στην αρχη, 2 πακετα με ζελατινα για να μη τα σπας 7¤ αντι 8. Τωρα τα εχει ολα 3.50 χωρις να πρεπει να παρεις 2. Η γευση ειναι πιο χαλια απο οτι πριν (γιατι παλαιοτερα ηταν καλυτερη) και επειδη δεν δουλευουν για τη ψυχη της μανας τους ουτε το κανουν για να σωσουν τη τσεπη μας, μαλλον εχει αλλες χημειες μεσα.. ριχνουν το κοστος, κρατουν το ιδιο κερδος.
Και αλλες μαρκες ριξαν τιμη, πως σας φαινεται η γευση?
Τρεχα γυρευε τελικα, ή κοψιμο και σωσιμο ή τιποτα..
Vasilis (31-12-11)
Τι δουλειά έχει ρε γμτ το κεράτό μου μέσα ο παλιό ΕΟΦ;
Μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να μου πει τι δουλειά έχει;
Δλδ όλα τα αρωματικά χώρου, τα αιθέρια έλαια και χίλιες δυο άλλες @@@@@ που κυκλοφορούν έχουν έγκριση του ΕΟΦ;
Δε με εκνευρίζε τόσο ο ΕΟΦ όσοι οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ και υποκριτές οι ΔΗΘΕΝ αδέκαστοι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ μπόρεσαν και πέτυχαν την απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου (που ναι μεν ΜΠΟΡΕΙ* να βλάπτει, το μπορεί όπως ΜΠΟΡΕΙ σύμφωνα με ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ, ανεξάρτητες εννοείται, έρευνες το κανονικό τσιγάρο να βλάπτει) και δεν μπορούν να απαγορέψουν ΟΥΤΕ το αλκοόλ ΟΥΤΕ το κανονικό τσιγάρο.
ΕΜΕΤΙΚΟ Μπράβο και στο ανεξάρτητο πανεπιστήμιο θεσαλλίας και ΕΜΕΤΙΚΟ ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους σπέρνουν έτσι εύκολα φόβο και απαγορεύσεις.
Απαγορεύτηκε η πώληση του;;;τι ακριβώς έγινε;
sympether with chiefτης