850... καινοτόμο! ακόμα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του...
m6
850csi
κανενα απο τα δυο
850... καινοτόμο! ακόμα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του...
Μη τα συζητας αδερφε...
aristent (22-11-11)
Οχι φιλαράκο τα 1000 και κατι 850CSÌ ( euro version ) δεν δώθηκαν με στανταρτ σηματοκοληση αλλα κατόπιν την επιθυμία του αγοραστή παραγγελιοδοχου αλλα φερουν την επικρατέστερη σηματοκοληση ( 850CSÌ ) kαι αλλα απλως Μ η Μ8 στο δικο μου ο Σουηδός που το παραγγηλε ο πρώτος το παραγγηλε ετσι οπως ηθελε.
Εγω ειμαι ο δευτερος και τελευταίος διά παντός. Εδω κράτησα φοτο της αγγελιας πριν το πάρω.
Α ξεχασα,εχουμε αλλο συνδιασμο εδω by George:
![]()
Eleni (23-11-11)
Αρη απ οτι εχω δη μεχρι το 94 που βγηκαν τα 1100 κομματια αυτα βγηκαν με επιγραφη πισω σι ες αιη στα επομενα 2 χρονια 95-96 απο 5 ετη συνολικης παραγωγης τα τελευταια 400 αγοραστηκαν μονο κατα παραγγελια και επειδη εκλεινε το μοντ. πολλα οπως το δικο μου ιουνιος 95 βγηκαν Η παραγγελθηκαν με ///Μ σηματα γιατι επερνε τον τιτλο απο το Προτοτυπ που δεν ηταν σειρα 8 παραγωγης αμαξι αλλα ενα αγωνιστηκο Προτοτυπο που κατα το πλειστον πολλα πηρε απο πανω του το 850ΣΙ ΕΣ ΑΙΗ και κατι (εξαιρουμενου το american version που βγηκε χωρις γνησια ///Μ φρενα ΑΗΚ τετραδιευθυνση ///Μ καθρεφτες κ.α.) το αμαξι κατα σημεια γινωταν χειροποιητο π.χ. μεσα στοις πορτες μου εχω μανισιες μπαρες ασφαλειας το διαφορικο εχει Ολοκληρη γεφυρα δικια του για να αρμοζει με τα Υδραυλικα Μαρκουτσια του και Ηλεκτρονικα το ΑΗΚ τετραδιευθυνση
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 23-11-11 στις 11:59
S8N (23-11-11)
Μ6 ν12...
sympether with chiefτης