σεβασμος στην γρια...
ενταξει μπορει να ετρωγε και απο ροβερ 1.4...αλλα εδω το 46αρι δεν μπορει να περασει getz!
H αλήθεια είναι ότι το clio II που έχω στην κατοχή μου (για το Ι δεν έχω γνώμη), 1.2 8v, 60hp, έχει κατανάλωση με χρήση αποκλειστικά αστική 6lt/100km!
Το πόδι μου είναι μέγγεΝη. Φουλ ''ανάβαση'' περιφερικής Υμηττού με 3η και 4-5 χιλιάδες στροφές κάθε μέρα ή αντίστοιχα Κατεχάκη.
Εκπληκτική οι ποιότητα κατασκευής σε ταμπλό κλπ περιφερειακά, η αξιοπιστία του μοντέλου και το πάτημα-στήσιμο για τα κυβικά του.
αλλά φταίει ο Σπύρος που με φούντωσε.
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
βασικα αυτο για το 46αρι αλλαξε το γιατι θα βγουν παλι με το μχ5 και θα λενε διαφορα...
το ροβερ σου χει μεινει αποθυμενο ακομα και τωρα ροβερ ψαχνεις να χωνεψεις οτι εισαι μπροστα...αχαχχααχαχ
![]()
εε λοιπον δεν εισαι...ησουν 1600 με φιλτροχοανη ελαφρωμενος κλπ και μεις σε πηγαιναμε φουλ φορτωμενοι με γυψους, εικονες φουλ, καντηλια!
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, οτιδήποτε μπορεί να ρίξει 2-3 κολώνες στο Clio μου αυτή τη στιγμή. Ακόμα και γιαγιά με πι!
Δεν έχει δίσκο το κακόμοιρο. Να φανταστείς τις προάλλες ήθελα να προσπεράσω ένα λεωφορείο στην παραλιακή της Πάτρας. Κατεβάζω δευτέρα, σανιδώνω το γκάζι, το Κλιό αρχίζει να βογκάει, να ουρλιάζει, να βαράει καπνούς, κόφτες, πυράκια και βαλβίδες, η βελόνα του στροφομέτρου στο τέρμα (εδώ να σημειώσω ότι έχει πορτοκαλί φωτισμό όπως το 46άρι του πρώην και νυν αφεντικού), αλλά το λεωφορείο μου έριξε 5-6 καρότσες. Τελικά το ρημάδι πατήναρε όσο δεν πήγαινε και 'γω δεν κουνιώμουνα ρούπι.
Αλλά δε θα περάσει η κρίση? Με τα λεφτά που θα έδινα για να πάρω το μύθο μάι άς, θα κάνω το Κλιο, Williams. Εκεί να δεις καροτσαρία που θα πέσει![]()
Ptboul (23-11-11)
χαχαχααχαχ κατι μου θυμιζει αυτο!!!