Καλησπερα πηγα σημερα το πρωι το αυτοκινητο για service και οταν το σηκωσε ο μαστορας ειχε διαρροη.ΜΟυ ειπε οτι μπορει να ειναι απο ζορι το καθαρισε καλα και μου ειπε να παω την παρασκευη να το ξαναδει εσεις τι λετε ρε παιδια?
Καλησπερα πηγα σημερα το πρωι το αυτοκινητο για service και οταν το σηκωσε ο μαστορας ειχε διαρροη.ΜΟυ ειπε οτι μπορει να ειναι απο ζορι το καθαρισε καλα και μου ειπε να παω την παρασκευη να το ξαναδει εσεις τι λετε ρε παιδια?
ΚΩΣΤΑΣ
δεν το έχω ξανακούσει αυτό.
Απο χτύπημα, μου έχει τύχει να λασκάρουν οι κόντρα βίδες.
Αλλά -από ζόρι- τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει τύχει.
Απο πού χάνει? απο τη φλάτζα της ραφής ή απο τα αυτιά?
αν χάνει απο τα αυτιά, παίζει να την έχει ακούσει.
Αν ειναι απο συραφη σφιγγει βιδες και μαλλον τελος το προβλημα.(Που μαλλον θα το δοκιμασε ο ανθρωπος.)
Αν φταινε οι πλαινες τσιμουχες θα ηταν μουσκεμα και τα ημιαξονια.
Πιθανοτερο ειναι να φταιει η τσιμουχα προς το κεντρικο.
Για να αντικατασταθει δε χρειαζεται να κατεβει ολο το διαφορικο.
Ξηλωνεις γεφυρα κεντρικο κι εχεις προσβαση.
Αν δουλευει χωρις ζουμια τοτε θα σκορπισει.
Απο την φλατζα του ημιαξονιου μου ειπε
ΚΩΣΤΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ
ολα τα διαφορικα μετα απο καποια χρονια φαινονται εξωτερικα να "χανουν" λιγο λαδι-βαλβολινες..ιδιως αμα σκιζονται..απο κει και περα για να σου φυγει το αγχος παρατηρησε αν εχει αρχισει να ακουγεται παραπανω απο το συνηθισμενο..ή ακομα πανω στην παντα..αν και δεν πιστευω μεταξυ μας..τωρα για φλαντζες κτλ κτλ..ειναι λιγο υπερβολη..γενικα ας μην βαλουν χερι σε κατι που δεν εχει θεμα!!!
και εγω αυτο θελω να μην το πειραξουν χωρις λογο η αληθεια ειναι οτι δεν μου ακουγετε καθολου και εκτος αυτου εχει μολις 50000χιλ δεν ξερω αν λεει κατι αυτο και κατι τελευταιο ειχα παει τα πιτσιρικια βολτα στα χιονια και εκει επαιξα λιγο μηπως φταιει και αυτο λογο του κρυου εννοω παιζει ρολο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GanKostas-E90 : 22-11-11 στις 21:18
ΚΩΣΤΑΣ
Spiros335i (23-11-11)