Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17

Θέμα: Πλέκτης καλωδίων

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βill τωρα το ειδα το θεμα σου, το εργαλειο που θες ειναι hannah montana λεγεται, βαζεις τα καλωδια στο ειδικο εργαλειο και στα κανει κοτσιδια και αν βαλεις χρωμα στα βαφει ή τους περναει και στρασακια για λαμπερες πλεξουδες...
    https://seekit.gr/product/hannah-mon...idakia/355971/

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ααχαχαχαχαχ!!!!

Πλάκα στην πλάκα κάτι τέτοιο θα είναι αν υπάρχει...

Rides
    0

Προεπιλογή

Προεπιλογή

ουπς σορρυ τώρα το είδα! Η μηχανή που ψάχνεις λέγεται wire mesh machine. Αυτές που ξέρω εγώ πάντως είναι για βιομηχανία , και δεν είναι για το σπιτάκι σου. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει σε νορμάλ διαστάσεις. Σε κόστος πάντως για εργαλειομηχανή δεν πρόκειται να πέσεις κάτω από 2000ευρώ

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (21-11-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σπύρο είσαι σίγουρος ότι έτσι λέγεται?
    Ρωτάω γιατί στο youtube που έψαξα μου έβγαλε μηχανές που φτιάχνουν πλεχτούς φράχτες...

Μπορείς να μου βρεις κάποιο παράδειγμα?

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σπύρο είσαι σίγουρος ότι έτσι λέγεται?
    Ρωτάω γιατί στο youtube που έψαξα μου έβγαλε μηχανές που φτιάχνουν πλεχτούς φράχτες...

Μπορείς να μου βρεις κάποιο παράδειγμα?
    Ψάξε τότε σαν braiding machine. Αυτές κάνουν πλεξούδες, και για καλώδια και για σχοινιά .

8. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (21-11-11)

Περιοχή
    halkida
    Rides
    1

Προεπιλογή

bill...αν οι διατομες των καλωδιων ειναι μεγαλες τοτε με ολα αυτα τα ματζαφλερια φοβαμαι οτι δεν θα πετυχεις τιποτα.Επειδη η δουλεια μου ειναι πολυ σχετικη με καλωδια ,θα σου πω οτι οταν θελω να κανω μαζεμα σε ηδη εγκατεστημενο μηχανημα χρησιμοποιω πλαστικο σπιραλ ή φλεξιμπλ (οχι οικοδομης η μπετου)οπως μπορει να το λενε στην πιατσα.Αυτο ομως θελει να αποσυνδεθουν απο την μια ακρη να τα περασεις απο μεσα του και μετα να τα ξανασυνδεσεις.Βγαινει σε πολλες διατομες.αν ειναι για ασθενη ρευματα (μικρης διατομης) μπορεις να χρησιμοποιησεις σπιραλ που βαζουμε μεσα σε πινακες.αυτο φαντασου το σαν ελατηριο αυτοκινητου αλλα πολυ ευκαμπτο και απο μαλακο πλαστικο.Με αυτο δεν αποσυνδεεις τιποτα ,πολυ ευκολα και γρηγορα κανεις το μαζεμα..και τα 2 αυτα ειναι πολυ φθηνα και θα τα βρεις οπου πουλαν ηλεκτρολογικο βιομηχανικο υλικο.Αν θες να τα προστατευεις κιολας να ξερεις οτι αυτα προσφερουν χαμηλη προστασια στα καλωδια και τοτε θα χρειαστεις καναλι.
    ντί μπέστεν κουαλιτάτ (μα'ι' ας)

10. The Following 2 Users Say Thank You to halkida116mpack For This Useful Post:

120ie87 (22-11-11), BILL007 (22-11-11)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP