καποτε το ελεγαν Εσχατη Προδοσια...
καποτε το ελεγαν Εσχατη Προδοσια...
bill_m3 (20-11-11), Konstantinos E60 (20-11-11), Kostas_1 (20-11-11), nikos1400 (19-11-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Να εξομολογηθώ μια αμαρτία μου. Οσο τα άκουγα από τον Καζάκη όλα αυτά, περί αρμοδιότητας της βρετανικής δικαιοσύνης όσον αφορά τις πρόσφατες δανειακές συμβάσεις της Ελλάδας, έλεγα από μέσα μου "υπερβολές" ... Από τότε που άκουσα και διάβασα συνεντεύξεις του κορυφαίου συνταγματολόγου της χώρας και επί σειρά ετών νομικού συμβούλου του Ανδρέα Παπανδρέου, Γ.Κασιμάτη, έχω πειστεί ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα όπως περιγραφονται στο άρθρο που έβαλε ο Στάθης παραπάνω. Δυστυχώς.
katsaraios (20-11-11), Nino (20-11-11), S8N (20-11-11), Stathis (19-11-11), Thomelef (20-11-11)
παρε κι αυτο να χαρεις λιγο ακομα πανο...
΄Αρχισε το πλιάτσικο…
https://vimasaronikou.wordpress.com/...9%CE%BA%CE%BF/
https://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2092831
katsaraios (20-11-11), Konstantinos E60 (20-11-11), Leonidas_E39 (20-11-11), nikos1400 (19-11-11), PANOS-E60 (19-11-11), S8N (20-11-11)
Η διαδικασία του PSI ξεκίνησε λοιπόν, welcome to hell !
Ουτε την ψηφο τους δεν πρεπει να δουνε ολα τα ανικανα πλασματα με τις γραβατες και τα xxxl σακακια!!!!
Και για να το δουνε ολα τα παιδια το παραθετω εδω.
(απο το πρωτο λινκ)
Μπορεί λοιπόν να απεχώρησε του προσκηνίου ο λαομίσητος πρωθυπουργός, όμως,το προδοτικό ανθελληνικό έργο, για την εκποίηση της τόσο ακριβοπληρωμένης, από τον μόχθο των φορολογουμένων Ελλήνων, εθνικής περιουσίας και κληρονομιάς των παιδιών μας, συνεχίζουν οι συνένοχοι από το κόμμα του, με τη συνδρομή-συνενοχή, πλέον, ΝΔ-ΛΑΟΣ ! Αλλά και την ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ σιωπή των υπολοίπων κομμάτων,εντός κι εκτός Βουλής και των-κατά τα άλλα λαλίστατων-ΜΜΕ !
Να μη ξεχνούν : την Ύβρι, ακολουθεί η Νέμεσις ! Το Έγκλημα, η Τιμωρία !
( Β.Σ. )
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Επισυνάπτω και τη νέα δανειακή σύμβαση σε pdf για όσους θέλουν να της ρίξουν μια ματιά.
Αυτό που αναφέρει το άρθρο που ανέβασε ο Στάθης περί αγγλικού δικαίου, βρίσκεται στο άρθρο 16 παράγραφος 1 του κειμένου, στη σελίδα 24 του αρχείου.
![]()