Σελίδα 36 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 351 έως 360 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε γμω το κερατο μου δε μπορώ να καταλάβω τον αυτοέλεγχο μερικών ανθρώπων δηλαδή κάνει αυτό το πράμα στο παιδί σου και πας οκ στην αστυνομία πως κρατιεσε να μην πας να τον σουγιαδιασεις μου λες? πως?
    μερικες φορες η λογικη ειναι πανω απο το συναισθημα.

σκεψου οτι σιγουρα θα φαει κλωτσια απο το σωμα. θα διαπομπευτει θα το σουταρει και η γυναικα του αν δεν ειναι ζωο.Και καποτε θα μαθουν τα παιδια του τι αρρωστο πατερα εχουν.

Για μενα το θεμα ειναι πως θα προστατευτουμε απο τετοιους ανθρωπους;
    Γιατι να υπαρχουν αναμεσα μας τοσο αρρωστοι ανθρωποι.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......Άλλωστε, εκεί που πρέπει να εστιάζουμε είναι πρώτα στι ΤΙ λέει κάποιος και μετά στο ποιος είναι, ειδάλλως οι προσλαμβάνουσές μας στερούνται αντικειμενικότητας......
    Σε αυτό συμφωνώ 1000 %.

Όσο για το άρθρο, πάντα διαφωνούσα κάθετα με τις δημοσιεύσεις του στυλ "κάποιος, κάπου, κάποτε".
    Έχεις τα @@ να αποκαλύψεις κάτι ; Ωραία, πες "αυτός, έκανε αυτό, και το έκανε τότε". Τέλος.

Όσο για το ΚΚΕ είναι ίσως η πιό εμετική παράταξη απ΄όλες.
    Και όποιος διαφωνεί να ρωτήσει τους απολυμένους του τυπογραφείου του (ξέρετε, αυτούς που δεν θυμάται το ΠΑΜΕ).

3. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

Thomelef (19-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

πάντως μάγκες χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που συζητάνε σε υψηλό επίπεδο...
    έχω στήσει την κοπελιά μου για να διαβάσω τις νέες δημοσιεύσεις!
    φεύγωωωω

5. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

zaharias (19-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αυτό συμφωνώ 1000 %.

Όσο για το άρθρο, πάντα διαφωνούσα κάθετα με τις δημοσιεύσεις του στυλ "κάποιος, κάπου, κάποτε".
    Έχεις τα @@ να αποκαλύψεις κάτι ; Ωραία, πες "αυτός, έκανε αυτό, και το έκανε τότε". Τέλος.

Όσο για το ΚΚΕ είναι ίσως η πιό εμετική παράταξη απ΄όλες.
    Και όποιος διαφωνεί να ρωτήσει τους απολυμένους του τυπογραφείου του (ξέρετε, αυτούς που δεν θυμάται το ΠΑΜΕ).
    Ούτε εγώ είμαι υπέρ του κόμματος αυτού, αφού παρότι σε ορισμένα σημεία συμφωνώ, υπάρχουν άλλα τόσα που διαφωνώ.

Αλλά πιο εμετική από το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κατ'εμέ και δύσκολα θα ξαναυπάρξει.
    Και όποιος διαφωνεί, αρκεί να ρωτήσει το σύνολο του ελληνικού λαού (αφαιρώντας τους βολεμένους και τους παπαγάλους).
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πάντως μάγκες χαίρομαι ιδιαίτερα που μέσα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που συζητάνε σε υψηλό επίπεδο...
    έχω στήσει την κοπελιά μου για να διαβάσω τις νέες δημοσιεύσεις!
    φεύγωωωω
    το bmwfans.gr μας εχει ανοιξει τα ματια σε πολλους τομεις

(προσωπικα τουλαχιστον...)
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή Στις ΗΠΑ οι κροίσοι ζητάνε να τους αυξήσουν τους φόρους! Γιατί άραγε;

November 17, 2011

Στις χώρες που λειτουργούν οι θεσμοί, οι ζάπλουτοι επιχειρηματίες ζητούν οι ίδιοι να πληρώσουν τους φόρους τους πριν τους βγάλει το λογαριασμό το κράτος.
    Ενώ λοιπόν οι πλούσιοι Έλληνες προσπαθούν με κάθε τρόπο να φοροδιαφεύγουν, κάποιοι εύποροι Αμερικανοί, 138 στον αριθμό, ζήτησαν επισήμως από το αμερικανικό Κογκρέσο να «κάνει το σωστό» για το καλό της χώρας, αυξάνοντας τους φόρους τους!
    «Πατριώτες εκατομμυριούχοι για την οικονομική ισχύ» (Patriotic Millionaires for Fiscal Strength) υπογράφει η συγκεκριμένη ομάδα, που έστειλε επιστολή στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα και στα μέλη του Κογκρέσου. Σε αυτήν, οι εκατομμυριούχοι τόνισαν ότι ωφελήθηκαν από τις καλές μέρες της οικονομίας και τώρα θέλουν να βοηθήσουν.
    Εδώ και ένα χρόνο έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα και έχει απευθύνει το ίδιο αίτημα προς την 12μελή «υπερ-επιτροπή» του Κογκρέσου που έχει ως «αποστολή» να μειώσει το δημόσιο έλλειμμα τουλάχιστον κατά 1,2 τρισ. δολάρια την επόμενη δεκαετία.
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

9. The Following 3 Users Say Thank You to Eleni For This Useful Post:

535xi (30-12-11), nikos1400 (19-11-11), S8N (19-11-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ θα ρωτήσω κάτι...

πιστεύετε ότι είναι παράνομος αυτός ο οποίος οδηγάει ένα 911, κάνει ακριβά ψώνια, ταξίδια, τρώει σε ακριβά εστιατόρια, την κουζίνα του διακοσμούν ευρωμπαλέτες αναψυκτικών και νερών, κάθε μήνα κάνει 2.000 ζημιές στα μπουζούκια, γενικά κάνει ότι του γουστάρει, με μια δήλωση 20 - 25κ???

αν ναι λυπάμαι χάσατε...είναι άκρως νομιμότατος, γιατί αυτά του επιτρέπουν να κάνει οι ελληνικοί νόμοι...
    κάποτε είχε γράψει ο σταμάτης για το ελληνικό σύνταγμα, και τους νόμους του. δεν ξέρω αν το είχε διαβάσει κανείς, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι τύποι που αναφέρω πιο πάνω, αλλά το σύστημα που επιτρέπει να γίνονται όλα τα παραπάνω...
    φυσικά όλα αυτά μπορεί να μην πληρώνονται αυτού καθε αυτού απο τα φυσικά πρόσωπα, αλλά σίγουρα απο κάπου πληρώνονται, έστω και αν αποφορολογούνται...

και το κύριο ερώτημα μου είναι, και αναφέρεται σε όλους...

πές ότι έχουμε μια εταιρεία, όπου για τα χριστούγεννα καλούμαστε να πληρώσουμε 200.000 ΦΠΑ.
    οι αποθήκες μας είναι γεμάτες υλικά, οι υποχρεώσεις καλυμένες όλες, και έχουμε και ταμείο...
    τι κάνουμε???πάμε και σκάμε τα 200.000 στην κωλοεφορεία, ή αγοράζουμε μια 911 και αποφορολογούμαστε???
    τι θα κάνατε εσείς???και τι θα έκανε και ο μπογιόπουλος που κορνιζάρει φορολογικές δηλώσεις???

απαντήσεις του τύπου ναι αλλά δεν είμαστε σε τέτοια θέση, δεν έχουμε εταιρείες και λοιπά χαριτωμένα, είναι ανούσιες...
    είναι άκρως αντικειμενική η ερώτηση, και απαντώ πρώτος λέγοντας ότι θα το είχα γ@μήσει την μάνα το θέμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 19-11-11 στις 08:32
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

11. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (19-11-11), S8N (19-11-11), Κωνσταντίνος (19-11-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μ αρέσει που γράφεις με παραγράφους Τομ. Απλωωωωωωώνει η σκέψη πολύ καλύτερα έτσι. Και κάνεις και οικονομία στο χώρο.

Όσο για τη παραπάνω ερώτησή σου, σε μία κοινότητα όπως αυτή εδώ μέσα, πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα έκαναν ακριβώς αυτό που ανέφερες. Βέβαια ο κόσμος έχει κι άλλα πολλά βίτσια, αλλά ένα ακριβό τουτού is a good way to start.

13. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (19-11-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγώ βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιός είναι αυτός ο μπογιόπουλος και ο κάθε μπογιόπουλος, που λένε ότι λένε, και γράφουν ότι γράφουν για φυσικά πρόσωπα...
    τι είναι όλοι αυτοί οι μλκς τέλος πάντων? και γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με τις άκρως μ@λ@κισμένες απόψεις τους???

................................
    ..........................................
    .................................................. .......

δεν γ@μιόμαστε λέω'γω μωρέ???έχουμε όλα αυτά που έχουμε, έχουμε και την κάθε βλακεία που κυκλοφορεί στην ενημέρωση απο τον κάθε π@π@ρ@...

.

Επίσης το παραπάνω που έκανα quote με εκφράζει απόλυτα.

15. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (19-11-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι κάνουμε???πάμε και σκάμε τα 200.000 στην κωλοεφορεία, ή αγοράζουμε μια 911 και αποφορολογούμαστε???
    ρε τρελαμενε μην τα μπερδευεις.
    τα αυτοκινητα δεν αποφορολογουνται οπως αλλα ειδη μικρης αξιας, αναλωσιμα κλπ.
    ο φπα τους δεν εκπιπτει και σαν εξοδο μπανει στα παγια και αποσβένεται σε 5 χρονια.
    αρα στο παραδειγμα σου η επιχειρηση αυτη θα αποσβεσει περιπου 10000 ανα ετος.
    δεδομενου οτι εχει μηνιαιο φπα 200000 θα πρεπει να κανει κοντα στο ενα εκατομυριο τζιρο
    το μηνα φυσικα κερδοφορος (αφου εχει χρεωστικο φπα).
    οποτε για επιχειρηση ετησιου τζιρου 12 εκατομυριων (με κερδη αναλογα με το ειδος απο 8-40%
    ή και παραπανω αν ειναι παροχη υπηρεσιας) ειναι ψιχουλο το εξοδο και το κερδος των 10 χιλιαδων...

αρα ο εν λογω επιχειρηματιας θα εξοφλησει κανονικα το φπα του, ωστε η επιχειρηση του να συνεχισει
    να λειτουργει απροσκοπτα και θα παρει και την 911 να κανει τα γουστα του...

οριστε γραφω εγω σα θωμας τωρα... χεχεχε

17. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Driver M (21-11-11), Kostas_1 (19-11-11), S8N (19-11-11)

Σελίδα 36 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2634353637384686 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP