Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
αγορίνα!!!εγώ είμαι μες'την αγορά, και έχω άποψη για το τι γίνεται...πληρώνω φόρους, πληρώνω ικα, πληρώνω τεβε, πληρώνω ταπ, πληρώνω έκτακτες εισφορές, πληρώνω φπα, μόνο το @@ της μάνας μου που δεν πληρώνω.
το τι στέκει και τι δεν στέκει, δεν θα μου το πεί εμένα ένα κοθώνι ονόματι μπογιόπουλος.
γκέγκε???
αυτοί απλά υπάρχουν, για να ταίζεται ο κόσμος που νομίζει ότι έχει εικόνα της κατάστασης, ενώ στην ουσία θέλουν μια φωνή η οποία με 5 αράδες να εκφράζει την λαική οργή του μυαλού τους...
προσωπική μου γνώμη, άλλο ένα παππαγαλάκι που εξυπηρετεί συμφέροντα...τι συμφέροντα και ποιάς παράταξης, όλοι γνωρίζουν...
Αυτό που είπα ότι δεν στέκει είναι το ότι αυτά που λέει είναι στον αέρα και ότι οι φορολογικές δηλώσεις του άρθρου είναι ψεύτικες.
Σου εξήγησα και τους λόγους.
Επίσης πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί του, ψεύτη δεν τον έχει πει ποτέ κανείς γιατί πάντοτε έχει στοιχεία και εύκολα μπορεί εκτός απ'το να τους διαψεύσει, να τους κυνηγήσει και νομικά.
Ψεύτες κατ'εμέ είναι αυτοί που μας λένε ότι του χρόνοι θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και σε μερικούς μήνες θα μας λένε ότι θα πρέπει να παρθούν έκτακτα μέτρα για να μην χρεοκοπήσουμε.
Επίσης ψεύτες είναι αυτοί που από τη μια μιλούν για επιπλέον φόρους 3,5+ δις και από την άλλη λένε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
Όχι ο Μπογιόπουλος που λέει τα αυτονόητα.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong