Σελίδα 35 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536374585 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 341 έως 350 από 987

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...3

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    είναι σίγουρα πολύ πιο καθαρό το ΚΚΕ και το κάθε ΚΚΕ..
    αυτο το ξερεις αρη ή το εικαζεις?
    γιατι αν το εικαζεις, κι εγω εικαζω οτι ολα αυτα που λεγονται απο κακες γλωσσες (και "εχθρους του λαϊκου κινηματος και της εργατικης ταξης" φυσικα...) για τον περισσο (οφ σορ εταιριες, λαθρεμποριο, ναρκωτικα, παρανομος τζογος, παρανομες χρηματοδοτησεις απο το εξωτερικο κλπ κλπ κλπ) ειναι αληθεια...
    εχουμε δυνατοτητα να το μαθουμε αυτο?

Ειλικρινά πάντως αδυνατώ να καταλάβω πόσο πολύ "πείραξε" ένα άρθρο που γράφει τα αυτονόητα,
    δεν πειραξαν τα αυτονοητα, τα στοιχεια ουτως ή αλλως δεν ειναι λαθος.
    πειραζει το προσωπο και ο τροπος παρουσιασης τους, ο οποιος ειναι ο ιδιος λογος που το αριστερο κινημα και οι σωστες ιδεολογικα θεσεις του, καταρακωνονται και δεν μπορουν σε αυτον τον τοπο να βγουν στην επιφανεια τοσα χρονια.

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Thomelef (18-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    αγορίνα!!!εγώ είμαι μες'την αγορά, και έχω άποψη για το τι γίνεται...πληρώνω φόρους, πληρώνω ικα, πληρώνω τεβε, πληρώνω ταπ, πληρώνω έκτακτες εισφορές, πληρώνω φπα, μόνο το @@ της μάνας μου που δεν πληρώνω.
    το τι στέκει και τι δεν στέκει, δεν θα μου το πεί εμένα ένα κοθώνι ονόματι μπογιόπουλος.
    γκέγκε???
    αυτοί απλά υπάρχουν, για να ταίζεται ο κόσμος που νομίζει ότι έχει εικόνα της κατάστασης, ενώ στην ουσία θέλουν μια φωνή η οποία με 5 αράδες να εκφράζει την λαική οργή του μυαλού τους...

προσωπική μου γνώμη, άλλο ένα παππαγαλάκι που εξυπηρετεί συμφέροντα...τι συμφέροντα και ποιάς παράταξης, όλοι γνωρίζουν...
    Αυτό που είπα ότι δεν στέκει είναι το ότι αυτά που λέει είναι στον αέρα και ότι οι φορολογικές δηλώσεις του άρθρου είναι ψεύτικες.
    Σου εξήγησα και τους λόγους.
    Επίσης πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί του, ψεύτη δεν τον έχει πει ποτέ κανείς γιατί πάντοτε έχει στοιχεία και εύκολα μπορεί εκτός απ'το να τους διαψεύσει, να τους κυνηγήσει και νομικά.

Ψεύτες κατ'εμέ είναι αυτοί που μας λένε ότι του χρόνοι θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και σε μερικούς μήνες θα μας λένε ότι θα πρέπει να παρθούν έκτακτα μέτρα για να μην χρεοκοπήσουμε.
    Επίσης ψεύτες είναι αυτοί που από τη μια μιλούν για επιπλέον φόρους 3,5+ δις και από την άλλη λένε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
    Όχι ο Μπογιόπουλος που λέει τα αυτονόητα.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αυτο το ξερεις αρη ή το εικαζεις?
    γιατι αν το εικαζεις, κι εγω εικαζω οτι ολα αυτα που λεγονται απο κακες γλωσσες (και "εχθρους του λαϊκου κινηματος και της εργατικης ταξης" φυσικα...) για τον περισσο (οφ σορ εταιριες, λαθρεμποριο, ναρκωτικα, παρανομος τζογος, παρανομες χρηματοδοτησεις απο το εξωτερικο κλπ κλπ κλπ) ειναι αληθεια...
    εχουμε δυνατοτητα να το μαθουμε αυτο?

δεν πειραξαν τα αυτονοητα, τα στοιχεια ουτως ή αλλως δεν ειναι λαθος.
    πειραζει το προσωπο και ο τροπος παρουσιασης τους, ο οποιος ειναι ο ιδιος λογος που το αριστερο κινημα και οι σωστες ιδεολογικα θεσεις του, καταρακωνονται και δεν μπορουν σε αυτον τον τοπο να βγουν στην επιφανεια τοσα χρονια.
    Ως προς το πρώτο Στάθη, όχι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι.
    Αν γίνονταν όλα αυτά όμως, πρώτον το ΚΚΕ μπορεί να ήταν και κυβέρνηση σήμερα μιας και τέτοιες πρακτικές έχουν κατά κανόνα τα κυβερνώντα κόμματα και δεύτερον, θα όφειλε το κράτος να ξεσκεπάσει όλο αυτό το σκοτεινό καθεστώς και είμαι σίγουρος πως θα το έκανε μιας και υπάρχουν πολλοί που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετα συμφέροντα με το κόμμα αυτό.
    Γιατί δεν το κάνουν?
    Είτε γιατί απλά θέλουν να καλλιεργούν προπαγάνδα στον αέρα μιας και δεν υπάρχουν αποδείξεις για τίποτα, είτε γιατί το ΚΚΕ κρύβει τόσο καλά τα στοιχεία αυτά.
    Το δεύτερο μου φαίνεται λίγο δύσκολο (όχι αδύνατο φυσικά), οπότε κλίνω πιο πολύ προς το πρώτο.

Όταν όμως μιλάμε για ένα τόσο διεφθαρμένο κυβερνών κόμμα (πασοκ) και μια (όχι εξίσου αλλά σίγουρα αρκετά) διεφθαρμένη αντιπολίτευση (ΝΔ) που υπηρετούν φανερά ορισμένα συμφέροντα, τότε το να αφορίζουμε κόμματα σαν το ΚΚΕ μου φαίνεται αν μη τι άλλο υπερβολικό.

Για το άρθρο τώρα, κατανοώ να πειράζει κάποιους ο τρόπος παρουσίασης.
    Είναι άλλωστε γνωστός ο ξύλινος λόγος του ΚΚΕ οπότε δεν θα μπορούσε να απέχει και πολύ το ύφος.
    Προσωπικά πάντως, σέβομαι τον Μπογιόπουλο σαν δημοσιογράφο πολύ περισσότερο από την πλειοψηφία των Ελλήνων δημοσιογράφων και ας διαφωνώ συχνά μαζί του.
    Ωστόσο, το παρόν άρθρο το ανήρτησα ως προς την ουσία του και εκεί και μόνο στάθηκα, πόσο αστείες φορολογικές δηλώσεις δηλαδή κάνουν κάποιοι οι οποίοι φέρονται στην εφορία σαν μικροαστοί και στην πραγματικότητα είναι δισεκατομμυριούχοι, κάτι που όλοι ξέρουμε άλλωστε.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό που είπα ότι δεν στέκει είναι το ότι αυτά που λέει είναι στον αέρα και ότι οι φορολογικές δηλώσεις του άρθρου είναι ψεύτικες.
    Σου εξήγησα και τους λόγους.
    Επίσης πολλοί είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί του, ψεύτη δεν τον έχει πει ποτέ κανείς γιατί πάντοτε έχει στοιχεία και εύκολα μπορεί εκτός απ'το να τους διαψεύσει, να τους κυνηγήσει και νομικά.

Ψεύτες κατ'εμέ είναι αυτοί που μας λένε ότι του χρόνοι θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και σε μερικούς μήνες θα μας λένε ότι θα πρέπει να παρθούν έκτακτα μέτρα για να μην χρεοκοπήσουμε.
    Επίσης ψεύτες είναι αυτοί που από τη μια μιλούν για επιπλέον φόρους 3,5+ δις και από την άλλη λένε πως δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα.
    Όχι ο Μπογιόπουλος που λέει τα αυτονόητα.
    ο συγκεκριμένος δεν είναι τπτ άλλο, παρά ένας ακόμα πρετεντέρης - μακρή - καψής, και λοιπούς κατευθυνόμενους...
    είπαμε...ο καθένας, για κάποια παράταξη.
    το ότι αυτά που λέει συμβαδίζουν ιδεολογικά με τα πολιτικά σου πιστεύω, δεν λέει κάτι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    2

Προεπιλογή

Ωστόσο, το παρόν άρθρο το ανήρτησα ως προς την ουσία του και εκεί και μόνο στάθηκα
    βρε μην απολογεισαι, δεν αποδοκιμαζει κανεις εσενα, καλα εκανες και εδωσες τροφη για συζητηση...

αυτο το ξυλινο οπως λες εσυ και, αγοραιο υφος να προσθεσω εγω, εχει κανει τη μεγαλυτερη ζημια στην αριστερα.
    δυστυχως οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολυ κατωτεροι και αναξιοι των μεγαλων ιδεων που προσπαθουν -με λαθος τροπο- να εκφρασουν.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

joseph (19-11-11), Kostas_1 (18-11-11), nikos1400 (18-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο συγκεκριμένος δεν είναι τπτ άλλο, παρά ένας ακόμα πρετεντέρης - μακρή - καψής, και λοιπούς κατευθυνόμενους...
    είπαμε...ο καθένας, για κάποια παράταξη.
    το ότι αυτά που λέει συμβαδίζουν ιδεολογικά με τα πολιτικά σου πιστεύω, δεν λέει κάτι...
    Ούτε το ότι είναι ενάντια με τα δικά σου πολιτικά πιστεύω σημαίνει πως ο Μπογιόπουλος είναι το ίδιο γραφικός και κατευθυνόμενος με τον Καψή και τους λοιπούς.
    Και επίσης, το να είναι κάποιος κατευθυνόμενος από την ιδεολογία του είναι κατανοητό σε μεγάλο βαθμό.
    Το να κατευθύνεται όμως επειδή τον πληρώνουν τα συμφέροντα είναι εντελώς κατακριτέο και ανήθικο.
    Κι αυτό κάνουν οι παπαγάλοι των μεγάλων μίντια. Δεν λένε απαραίτητα αυτά που πιστεύουν, λένε αυτά που είναι πληρωμένοι να πουν.

Παρεμπιπτόντως το έχω ξαναπεί πως δεν είμαι κομμουνιστής, αλλά δεν πειράζει.
    Έχω το θάρρος της γνώμης μου και αν ήμουν θα το έλεγα ξεκάθαρα πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Στάθη δεν απολογούμαι για κάτι.
    Απλά τονίζω γιατί έβαλα το άρθρο. Και ο Κώνστας να το υπέγραφε πάλι θα το ανέβαζα.
    Συνηθίζω να κοιτάω το περιεχόμενο και μετά το ποιος το υπογράφει.
    Χαίρομαι πάντως για τη γνώμη που εκφράζεις για τις αριστερές απόψεις και συμφωνώ πως τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιήθηκαν όπως θα έπρεπε για να συσπειρώσουν τον απλό κόσμο, τον οποίο εκφράζουν και υπερασπίζονται άλλωστε.

9. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

kplc16 (18-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

θα ξεφυγω.θα σκασω .διαβαστε να φρικαρετε

https://www.newsit.gr/default.php?pn...107190&catid=6

Rides
    0

Προεπιλογή

Ούτε το ότι είναι ενάντια με τα δικά σου πολιτικά πιστεύω σημαίνει πως ο Μπογιόπουλος είναι το ίδιο γραφικός και κατευθυνόμενος με τον Καψή και τους λοιπούς.
    Και επίσης, το να είναι κάποιος κατευθυνόμενος από την ιδεολογία του είναι κατανοητό σε μεγάλο βαθμό.
    Το να κατευθύνεται όμως επειδή τον πληρώνουν τα συμφέροντα είναι εντελώς κατακριτέο και ανήθικο.
    Κι αυτό κάνουν οι παπαγάλοι των μεγάλων μίντια. Δεν λένε απαραίτητα αυτά που πιστεύουν, λένε αυτά που είναι πληρωμένοι να πουν.

Παρεμπιπτόντως το έχω ξαναπεί πως δεν είμαι κομμουνιστής, αλλά δεν πειράζει.
    Έχω το θάρρος της γνώμης μου και αν ήμουν θα το έλεγα ξεκάθαρα πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Στάθη δεν απολογούμαι για κάτι.
    Απλά τονίζω γιατί έβαλα το άρθρο. Και ο Κώνστας να το υπέγραφε πάλι θα το ανέβαζα.
    Συνηθίζω να κοιτάω το περιεχόμενο και μετά το ποιος το υπογράφει.
    Χαίρομαι πάντως για τη γνώμη που εκφράζεις για τις αριστερές απόψεις και συμφωνώ πως τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιήθηκαν όπως θα έπρεπε για να συσπειρώσουν τον απλό κόσμο, τον οποίο εκφράζουν και υπερασπίζονται άλλωστε.
    Αρη τζαμπα κανεις δε κανει τιποτα, πληρωνεται ο Μπογιοπουλος απο τον εργοδοτη του.
    Οι αλλοι συναδελφοι του απλα θησαυριζουν... στιριζοντας τα μεγαλα συμφεροντα.
    Κουμ μουνιστης δεν ειμαι ουτε κι εγω.Απλα ειμαι ανθρωπιστης.Επισης πρεπει να αναγνωρισουμε το δικαιωμα σε ολους τους φιλους να αντιπολιτευονται και τον Μπογιοπουλο.Εχουν δικαιωμα να εκφραζουν αποψεις και να προστατευουν τα οποια συμφεροντα τους.

12. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Driver M (18-11-11)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε γμω το κερατο μου δε μπορώ να καταλάβω τον αυτοέλεγχο μερικών ανθρώπων δηλαδή κάνει αυτό το πράμα στο παιδί σου και πας οκ στην αστυνομία πως κρατιεσε να μην πας να τον σουγιαδιασεις μου λες? πως?
    αντε γεια...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε βρισκω μη ενημερωμενο τα churche's(κορυφαια, σου τα προτεινω ανεπιφυλακτα) ειναι ανδρικα υποδηματα κι οχι οι εκκλησιες.

επι του θεματος γιατι απευθυνεσαι ειδικα σε μενα;
    τελος απο το συγκεκριμενο post δε βγαζω νοημα.
    ειδικα τον Μπογιοπουλο τον γνωριζω πανω απο 10 χρονια κι εχω να πω οτι δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να ειναι τοσο αυστηρος με τον εαυτο του.
    Επισης δε γνωριζω ανθρωπο περα απο το Μπογιοπουλο-Δημοσιογραφο που να μιλα παντα με νουμερα.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.

Δε θα μιλησω παραπανω για να μη διαταραξω τα ηρεμα νερα του φορουμ
    δεν απευθύνομαι ειδικά σε σένα φυσικά
    απάντησα ορμώμενος από τα σχόλιά σου

επίσης χαίρομαι και δεν έχω πρόβλημα που δεν ξέρω τα συγκεκριμένα υποδήματα, γιατί ποτέ μου δεν έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε μοδάτο

για μένα ο μπογιόπουλος είναι η αριστερή έκφραση του φασισμού και δε με πειράζει να ταράζονται τα ύδατα του φόρουμ αν κάτι που λέω δεν αρέσει

φιλικά πάντα και χωρίς οτιδήποτε προσωπικό

Σελίδα 35 από 99 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536374585 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP