Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
εγώ βασικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιός είναι αυτός ο μπογιόπουλος και ο κάθε μπογιόπουλος, που λένε ότι λένε, και γράφουν ότι γράφουν για φυσικά πρόσωπα...
τι είναι όλοι αυτοί οι μλκς τέλος πάντων? και γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με τις άκρως μ@λ@κισμένες απόψεις τους???
ανάρτησε 2 - 3 φορολογικές δηλώσεις, χωρίς ονόματα...πωπωπω!!!
γιατί λοιπόν αυτός ο μάγκας δεν σηκώνει την δήλωση του παπανδρέου???τι παραπάνω γνωρίζει πέρα απο τις δηλώσεις που ανάρτησε για τους ιδιοκτήτες των δηλώσεων αυτών???
η δική του δήλωση πόσο μεγάλη μικρή είναι???
δεν γ@μιόμαστε λέω'γω μωρέ???έχουμε όλα αυτά που έχουμε, έχουμε και την κάθε βλακεία που κυκλοφορεί στην ενημέρωση απο τον κάθε π@π@ρ@...
αν αυτός ο άνθρωπος θέλει να πράξει κοινωνικό έργο με την δουλειά του, να χτυπήσει το ίδιο το σύστημα, και όχι να δημιουργεί εντυπώσεις του κώλου, με φορολογικές δηλώσεις που μπορεί να είναι μέχρι και του συνταξιούχου παππού του...
υγ. μου την δίνουν οι παράγραφοι...
Αυτά που λες δεν στέκουν γιατί οι πληροφορίες για το ποιανού είναι οι φορολογικές δηλώσεις κλπ βρίσκονται στην εφημερίδα του δημοσιογράφου και αν τίθενται υπό αμφισβήτηση, ας πάει ο εισαγγελέας να τις ζητήσει.
Δεν είναι τόσο ηλίθιος να βγάζει ανύπαρκτες φορολογικές δηλώσεις.
Όσο για το ποιος είναι ο Μπογιόπουλος, επαναλαμβάνω όποιος διαβάζει άρθρα τον ξέρει πολύ καλά και ξέρει και την πορεία του και αν βγάζει πολλά λεφτά, έχει βίλες, τα παίρνει από την Τρόικα (όπως πολλοί συνάδελφοί του που κατά κανόνα αρθρογραφούν σε οικονομικές εφημερίδες και βγαίνουν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά κανάλια) ή οτιδήποτε άλλο.
Από εκεί και πέρα δε χρειάζεται να συμφωνούν όλοι με τον καθένα.
Αλλά τα άρθρα του Μπογιόπουλου για εμένα έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από τον κάθε γυμνοσάλιαγκα που λέει πόσο καλή είναι η Τρόικα και πως θα πάει η χώρα αν ο μισός λαός είναι άνεργος και ο άλλος ζει στα όρια της φτώχιας.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong