Προτείνω να τις αφήσεις ως έχουν....
Αλέξανδρος
120ie87 (26-11-11)
120ie87 (26-11-11)
Nίκο να παραθέσω κι εγώ τη γνώμη μου:
Μην πειράξεις τις ζάντες + να επαναφέρεις τις καρδιές (ή νεφρά ή όπως αλλιώς τα λένε) στο εργοστασιακό τους χρώμα
Είναι το χρώμα του αμαξιού σου που είναι σκούρο και πιστευω οτι με το να μαυρίσεις και ζάντες και άλλες λεπτομέριες, το παρακάνεις.
Π.Χ. το Ζ3 του deepblue είχε σκούρες ζάντες (τις είχε βάλει ο ίδιος), σε εμένα αν και το σχέδιό τους μου άρεσε, το ότι ήταν σκούρες με χάλαγε στο συγκεκριμένο χρώμα αμαξώματος (στο δικό μου θα έδειχναν καλύτερα). Τώρα (εδώ και κάποιους μήνες) που έβαλε άλλες 18άρες στο ασημί τους -κλασικό- χρώμα, στα ματια μου το "σύνολο" δείχνει κουκλί.
Βέβαια γούστα είναι αυτά...
120ie87 (26-11-11)
γνωριζει κανεις καποιον??25 ευρω για ηλεκτροστατικη
15 ευρω για μπογια
(η ζαντα)
Στον Biliri στο περιστερι κανουν πολυ καλη δουλεια..οι αλλοι 2 στην καβαλας οι ''γνωστοι'' δεν εχουν και τις καλυτερες συστασεις πλεον.. οι τιμες αυτες ειναι παντως απλα δεν ξερω αν αξιζει η διαδικασια καθως συμφωνω με τους περισσοτερους να μεινει οπως ειναι.. Θα μπορουσα καποια στιγμη να εκανα αυτο που λεει ο Φανης
Μασκαρησε και βαψε με σπρεϋ μονος σου
(αφου πλυνεις κτλ)
Κοστος 8 ευρω
Αν σου αρεσει, βαψτες κανονικα.
Αν δεν σου αρεσει, υδροβολη και επιστροφη στην αρχικη κατασταση.
Nickolas_s2k (18-11-11)
Νικολα ρωτησα και μου ειπαν 160 και οι 4 με ηλεκτροστατικη,μονο με αυτον τον τροπο μου ειπαν γινεται γιατι ο αλλος της απλης βαφης ειναι μονο για τοπικα βαψιματα..!
ghost-rider (18-11-11), Monsta (18-11-11)