το ξερω οτι ειναι βρωμικο......μετα το track day θα το γλυψω
Σήμερα πρωί έκανα εξαέρωση στο Ζ....έκαναν και στην μονάδα....
Αρκετά μεγάλη σε χρόνο διαδικασία....
Και αρκετά μεγάλη χρέωση.......88ε για εξαέρωση μόνο....(το καλο πραμα το πλερώνεις που λένε...)
Στα του φρένου......ναι εχει διαφορά στην σκληρότητα η οποία έκανε ενα κλικ παραπάνω....μάλλον του χρειαζοταν![]()
Μια ερώτηση για όσους έχουν Ζ3 ή Ε36.
Τι τακάκια φοράτε για πίστα ?
Έχει δοκιμάσει κανείς EBC yellow stuff ή Ferodo DS2500 ?
Σφυρίζουν ?
Έχουν καλή απόδοση ?
Έχετε κάποια άλλη μάρκα να προτείνετε, αλλά να έχετε δοκιμάσει στην πίστα ?
ΥΓ : Στο CSL έχω Pagid αλλά είναι λίγο ακριβά για το Ζ3
Εγώ έχω εδώ και λίγο καιρό τα κίτρινα στο z4. Ακόμα στρώνω, δεν έχω συμπληρώσει ούτε 500 χιλιόμετρα, οπότε ούτε και πίστα τα έχω δοκιμάσει, αλλά μέχρι τώρα σφυράνε αρκετά. Λογικά, μόλις ολοκληρωθεί το στρώσιμο, δε θα σφυρίζουν όπως τώρα. Ξέρω ότι τα έχουν βάλει επίσης ο Z4DCT και ο jannisa, ο οποίος μου τα πρότεινε κιόλας και είναι ευχαριστημένος, αλλά δεν ξέρω αν τα έχουν δοκιμάσει και σε πίστα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas1.6 : 08-03-12 στις 17:38
alexk (11-03-12)
Alex τα Ferodo DS2500 φοράω στο Ζ3 και είμαι (ήμουν οταν το κυκλοφορούσα) απόλυτα ευχαριστημένος. Το έβαλα και στην πίστα και το ζόρισα αλλά δεν κατάλαβαν τίποτα, τουλάχιστον σε σύγκριση με τα τακάκια που φοράει το csl και τα φορούσε ο deepBLUE με τα φρένα του csl στο δικό του Ζ3 (πανομοιότυπο και "παίζαμε" μαζί μέσα στην πίστα)
Και στην καθημερινή χρήση και σε νυχτερινές "εξορμήσεις" με απανωτά "ζόρια", απόλυτα ευχαριστημένος.
alexk (11-03-12)