Καλος μαγκακος εισαι κι εσυ ετσι;
Μ αρεσε το καμμια φορα! Δε λες οτι η "καμμια φορα" ειναι σχεδον οι μισοι;Εχω τετοιες εμπειριες ειτε με το Ε30 ειτε παλιοτερα με μη BMW αμαξι.Οχι οτι ειναι ολοι ετσι,αλλα για πολλους BMWακηδες η μαγκια μαγκια ειτε με Μ ειτε με απλο.
Μπα,μην το λες! Μου σκασε τυπας με Ε36αρι οπλο στην μουρη επειδη πεταχτηκε απο κοκκινο και τον ρωτησα "αν ειχε κοκκινα στο χωριο του"!
Αυτο πριν 10 χρονια και ηταν ατυχη στιγμη.Μ εχε πιασει νευρικο γελιο.
Αλλα συναιβει στην Αθηνα.Μετα απ αυτο βεβαια πολλα εγιναν γενικα.
Θυμαστε πχ το σκηνικο με την μηχανη και τον τυπο που πυροβολησε τον συνεπιβατη καποιου; Παιζουν αυτα περισσοτερο απ οσο νομιζουμε...
για την ψυχραιμη ματια!
Ωραιος και ψυχραιμος! Πολυ ευστοχο το ποστ σου και ευχομαι να σκεφτονται πολλοι ανθρωποι στο δρομο ετσι!
Νταξει,δεν σε υποτιμω λογω ηλικιας,αλλα θα μεγαλωσεις και πιστεψε με το λεω πολυ πολυ καλοπροαιρετα.Στα 21 μου κι εγω ετσι σκεφτομουν.
Και τελειωνοντας μιας που σας τα επρηξα θα θελα να πω πως τα βλεπω εγω τα πραγματα.Καθημερινα προσπαθω για εναν στοχο.Να μαι ηρεμος οσο γινεται.
Μισω τις φωνες,μισω τα νταιλικια και το να τσακωνομαι με τον καθε τυχαιο αμορφωτο μαγκακο στο δρομο η εστω τον καθε μορφωμενο χωρις παιδεια.
Στοχος μου ειναι να περασω καλα,ν ακουσω την μουσικη μου,να κανω τις μαλακιουλες με το Ε30,να κανω μια καλη διαδρομη,να φτασω με ασφαλεια σπιτι μου ή οπου πηγαινω και να μην εχω νευρα ειτε πριν ειτε αφου οδηγησω.
Το αγχος και τα νευρα μας εχουν φαει την ζωη εδω στην Αθηνα.
Νοιωθω οτι ως υπευθυνος για τον εαυτο μου πρεπει να με διαφυλαξω.
Και πρεπει να κανω την διαφορα οσο μπορω τεσπα.
Ξερω οτι και οι περισσοτεροι απο σας με ΒΜW η μη αυτο επιθυμουν.
Ξερω οτι οσοι καθονται στην ουρα να στριψουν σ ενα φαναρι 10' και βλεπουν σε καθε πρασινο να χωνονται πανταχωθεν διαφοροι την τελ στιγμη αγανακτουν,αλλα απλα κανουμε υπομονη.Οσες φορες δεν το εκανα και βρεθηκα εγω ο βλακας που χωνεται το μετανοιωσα γιατι απο πισω ηταν η "μανα" μου,η "αδερφη" μου,ο "πατερας" μου,ο "παππους" μου και τεσπα καταλαβαινετε τι εννοω.Ανθρωποι που απλα εκανα υπομονη για να περασουν επιτελους νομιμα το εκαστοτε φαναρι.
Υπομονη και ψυχραιμια λοιπον.Δεν θα χασετε τιποτα ετσι.
Ν.