Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 73

Θέμα: VW Scirocco

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

παντως 35000 αποκλειεται. 33550 κανει το διλιτρο με τα 210 αλογα και το DSG οποτε απο 37000 και πανω εκτιμαω χωρις μεταλλικα και extra. τα 40000 δυσκολο να τα γλιτωσει καποιος. ειναι απιστευτο στην οδηγηση το εχω οδηγησει αρκετες φορες πραγματικο τρενο αλλα αυτο που με χαλαει και δεν θα δινα τοσο χρηματα ειναι οτι σε καμια 2 ετια θα εχει γινει σαν το golf θα βρωμισει ο τοπος απο δαυτο

Rides
    0

Προεπιλογή

οποιος θελει βολτα με Σιροκο....εδω....https://www.autotriti.gr/data/news/p...news/94234.asp
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραιο εργαλειο!
    Αλλα υπερτιμημένο θα ελεγα..

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spyros75 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο εργαλειο!
    Αλλα υπερτιμημένο θα ελεγα..
    Συμφωνω...ειναι πολλα τα λεφτα!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Μην ξεχνάμε επίσης, ότι το scirocco R είναι μπροστοκίνητο, σε αντίθεση με το νέο golf R που είναι τετρακίνητο, κάτι που δε μου φαίνεται λογικό, αφού σαν πιο σπορ μοντέλο το scirocco από το αδελφάκι του, θα έπρεπε να έχει και αυτό κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Επίσης, στα λεφτά αυτά παίζουν πλέον και τα wrx sti που είναι πολύ ανώτερα οδηγικά από το vw. Και κάτι ακόμη. Στο golf R, το esp δεν απενεργοποιείται πλήρως και φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στο scirocco. Αν αυτό ισχύει, είναι απαράδεκτό ολίσθημα για ένα σπορ αυτοκίνητο με τέτοια ιπποδύναμη. Καλό αυτοκίνητο λοιπόν, αλλά στις ιπποδυνάμεις αυτές και στα χρηματικά ποσά των 40 περίπου χιλιάδων, δεν θα ήταν από τις βασικές μου επιλογές.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

6. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

Christos 330 (05-02-10)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην ξεχνάμε επίσης, ότι το scirocco R είναι μπροστοκίνητο, σε αντίθεση με το νέο golf R που είναι τετρακίνητο, κάτι που δε μου φαίνεται λογικό, αφού σαν πιο σπορ μοντέλο το scirocco από το αδελφάκι του, θα έπρεπε να έχει και αυτό κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Επίσης, στα λεφτά αυτά παίζουν πλέον και τα wrx sti που είναι πολύ ανώτερα οδηγικά από το vw. Και κάτι ακόμη. Στο golf R, το esp δεν απενεργοποιείται πλήρως και φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στο scirocco. Αν αυτό ισχύει, είναι απαράδεκτό ολίσθημα για ένα σπορ αυτοκίνητο με τέτοια ιπποδύναμη. Καλό αυτοκίνητο λοιπόν, αλλά στις ιπποδυνάμεις αυτές και στα χρηματικά ποσά των 40 περίπου χιλιάδων, δεν θα ήταν στις βασικές μου επιλογές.
    Me 30.000 ευρω φιλος μου πηρε evo 9 με 27.000 χλμ σε κατασταση βιτρινας . . .

Υπαρχουν επιλογες απλα σκεψου το για την κινηση που θα κανεις . . .

Μετα σκεψου και λιγο το θεμα μεταπωλησης να ειναι λιγο σβελτο και εκει
    . . .

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Me 30.000 ευρω φιλος μου πηρε evo 9 με 27.000 χλμ σε κατασταση βιτρινας . . .

Υπαρχουν επιλογες απλα σκεψου το για την κινηση που θα κανεις . . .

Μετα σκεψου και λιγο το θεμα μεταπωλησης να ειναι λιγο σβελτο και εκει
    . . .

Μην βαζεις γνωμονα τι μπορεις να παρεις!
    Με αυτο το σκεπτικο δεν θα αγοραζε κανεις καινουργιο αυτοκινητο...Ειναι κατι σαν να σου λεω παρε ενα c2 που κανει 14.000 και εσυ να μου λες με αυτα περνεις golf gti μεταχειρισμένο..δεν ειναι ομως ετσι!

Τρομερο αυτοκινητο το scirocco σε παραπεει σε ποιο ακριβα αυτοκινητα!
    Το R ειναι οντως πολυ ακριβο και το παντρευεσαι...δεν εχει μεταπολητικη αξια στην ελλαδα..

Η Καλυτερη επιλογη 2.0 που ειναι εμπορικο και βελτιωσημο!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μην ξεχνάμε επίσης, ότι το scirocco R είναι μπροστοκίνητο, σε αντίθεση με το νέο golf R που είναι τετρακίνητο, κάτι που δε μου φαίνεται λογικό, αφού σαν πιο σπορ μοντέλο το scirocco από το αδελφάκι του, θα έπρεπε να έχει και αυτό κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Επίσης, στα λεφτά αυτά παίζουν πλέον και τα wrx sti που είναι πολύ ανώτερα οδηγικά από το vw. Και κάτι ακόμη. Στο golf R, το esp δεν απενεργοποιείται πλήρως και φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στο scirocco. Αν αυτό ισχύει, είναι απαράδεκτό ολίσθημα για ένα σπορ αυτοκίνητο με τέτοια ιπποδύναμη. Καλό αυτοκίνητο λοιπόν, αλλά στις ιπποδυνάμεις αυτές και στα χρηματικά ποσά των 40 περίπου χιλιάδων, δεν θα ήταν από τις βασικές μου επιλογές.
    Αν διαβάζεις ξένο τύπο, το "R" δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υποστροφής και το στρίψιμό του είναι υποδειγματικό. Ακολουθεί κατά πόδας το focus rs, χωρίς δράματα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν διαβάζεις ξένο τύπο, το "R" δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υποστροφής και το στρίψιμό του είναι υποδειγματικό. Ακολουθεί κατά πόδας το focus rs, χωρίς δράματα.
    Και το rs βέβαια, μπροστοκίνητο είναι. Αλλά εγώ δεν αντιλέγω ότι έχει μια χαρά στήσιμο, απλά, πάντα η τετρακίνηση (παρά τα μερικά επιπλέον κιλά) είναι ένα πλεονέκτημα για την πρόσφυση και την αίσθηση σε τέτοιου είδους αυτοκίνητα. Και όταν το λιγότερο σπορ, αλλά και φτηνότερο golf R έχει, δε μπορεί να μην έχει το αντίστοιχο scirocco. Τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου. Για το esp του scirocco R ξέρει κανείς τίποτα?
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις δικιο.ακολουθει κατα ποδας και μερικες φορες ειναι και καλυτερο....απλα δεν ειναι συμμετοχικο.....

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP