ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Βρε παιδια μια ερωτηση για το επικουρικο, γιατι νομιζω πως θελουν να μου "φανε" τα χρηματα της αποζημιωσης που δικαιουμαι.
Το 2005 μου τρακαρε το επαγγελματικο μου αμαξι αλλος οδηγος, ο οποιος μου εκανε κανονικα δηλωση, το αμαξι φτιαχτηκε κατατεθηκαν τα τιμολογια ολα κανονικα.
Στο διαστημα αυτο η ασφαλιστικη εταιρια του, "ΑΣΤΡΑ" εκλεισε.
Ο ασφαλιστης μου ειπε οτι θα παρω τα χρηματα απο το επικουρικο, μεχρι εδω ολα καλα, μου ειπε οτι αργουν και οτι θα παρει 1 εως και 2 χρονια.
Περνουσε ο καιρος και καθε φορα που τον ρωτουσα μου ελεγε πως ειναι σε επικοινωνια και του ελεγαν οτι οταν θα εχουν χρηματα θα στειλουν την επιταγη.
Αφου περασαν σχεδον 6 χρονια,του ζητησα το τηλ του ταμειου να τους παρω εγω.
Τους καλεσα και βρηκα ποιος υπαλληλος εχει τον φακελο, μου ειπε πως εχουν λαβει ολα τα χαρτια κανονικα απο την "ΑΣΤΡΑ" απο το 2006, οταν τον ρωτησα γιατι δεν στειλατε τα χρηματα, μου ειπε οτι αφου περασαν 5 χρονια και δεν μας ενοχλησατε τηλεφωνικα παραγραφηκαν!!!!!
Του λεω τα χαρτια τα λαβατε κανονικα? μου λεει ναι. τον ρωταω δικαιουμαι τα χρηματα μου? λεει ναι αλλα επρεπε να μας ενοχλησετε!!!!
Ο ασφαλιστης μου επιμενει οτι οποτε τους επαιρνε του ελεγαν θα σας ενημερωσουμε ποτε θα πληρωθειτε.
Τι κανω τωρα τα βαζω με τον ασφαλιστη η με το ταμειο? 

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 16-11-11 στις 15:44
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.