Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Βρε παιδια μια ερωτηση για το επικουρικο, γιατι νομιζω πως θελουν να μου "φανε" τα χρηματα της αποζημιωσης που δικαιουμαι.

Το 2005 μου τρακαρε το επαγγελματικο μου αμαξι αλλος οδηγος, ο οποιος μου εκανε κανονικα δηλωση, το αμαξι φτιαχτηκε κατατεθηκαν τα τιμολογια ολα κανονικα.
    Στο διαστημα αυτο η ασφαλιστικη εταιρια του, "ΑΣΤΡΑ" εκλεισε.
    Ο ασφαλιστης μου ειπε οτι θα παρω τα χρηματα απο το επικουρικο, μεχρι εδω ολα καλα, μου ειπε οτι αργουν και οτι θα παρει 1 εως και 2 χρονια.

Περνουσε ο καιρος και καθε φορα που τον ρωτουσα μου ελεγε πως ειναι σε επικοινωνια και του ελεγαν οτι οταν θα εχουν χρηματα θα στειλουν την επιταγη.
    Αφου περασαν σχεδον 6 χρονια,του ζητησα το τηλ του ταμειου να τους παρω εγω.

Τους καλεσα και βρηκα ποιος υπαλληλος εχει τον φακελο, μου ειπε πως εχουν λαβει ολα τα χαρτια κανονικα απο την "ΑΣΤΡΑ" απο το 2006, οταν τον ρωτησα γιατι δεν στειλατε τα χρηματα, μου ειπε οτι αφου περασαν 5 χρονια και δεν μας ενοχλησατε τηλεφωνικα παραγραφηκαν!!!!!

Του λεω τα χαρτια τα λαβατε κανονικα? μου λεει ναι. τον ρωταω δικαιουμαι τα χρηματα μου? λεει ναι αλλα επρεπε να μας ενοχλησετε!!!!

Ο ασφαλιστης μου επιμενει οτι οποτε τους επαιρνε του ελεγαν θα σας ενημερωσουμε ποτε θα πληρωθειτε.

Τι κανω τωρα τα βαζω με τον ασφαλιστη η με το ταμειο?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 16-11-11 στις 15:44
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ....ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Με το ταμείο ρε Ιωσήφ πανε και καντους χοντρή μανουρα και πες τους ότι αφού είχατε τα στοιχεία μου γιατί δεν με ειδοποιησατε
    αντε γεια...

Rides
    1

Προεπιλογή

με το ταμειο τα βαζεις. το θεμα ειναι οτι αφου εχουν εκδικαστει οι υποθεσεις της ασφαλειας αυτης και εχουν δοθει οι αποζημειωσεις δεν ξερω πως μπορεις να παρεις εσυ τα χρηματα σου.

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το ταμείο ρε Ιωσήφ πανε και καντους χοντρή μανουρα και πες τους ότι αφού είχατε τα στοιχεία μου γιατί δεν με ειδοποιησατε
    Βρε φιλε αν ο αλλος "ασφαλιστης" δεν τους ειχε παρει κανενα τηλ, και μου ελεγε μπαρουφες, πρεπει να χασω τα χρηματα?
    Και αν οντως το παιδι τους επαιρνε τηλ και του ελεγαν αυτα που του ελεγαν, πως θα το αποδειξουμε?

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ιωσηφ βαλε εναν δικηγορο να παρει τηλεφωνο στο επικουρικο εκ μερους σου και να τους απειλησει με τα σχετικα(αγωγες κτλ),επισης βαλε γκαζια στον ασφαλιστη σου και ας μην φταει κατα τα λεγομενα του,για να ξεδωσεις.

Πες του ασφαλιστη πως θα κινηθεις νομικα και αν πραγματικα αποδειχθει οτι επαιρνε τηλεφωνο και τον κοροιδευαν εχει καλως αλλα αν δεν τους εχει ενοχλησει και ειναι συνυπευθυνος τοτε να στα πληρωσει αυτος.

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ιωσηφ βαλε εναν δικηγορο να παρει τηλεφωνο στο επικουρικο εκ μερους σου και να τους απειλησει με τα σχετικα(αγωγες κτλ),επισης βαλε γκαζια στον ασφαλιστη σου και ας μην φταει κατα τα λεγομενα του,για να ξεδωσεις.

Πες του ασφαλιστη πως θα κινηθεις νομικα και αν πραγματικα αποδειχθει οτι επαιρνε τηλεφωνο και τον κοροιδευαν εχει καλως αλλα αν δεν τους εχει ενοχλησει και ειναι συνυπευθυνος τοτε να στα πληρωσει αυτος.
    Του το ειπα...

Αλλα γινεται αυτο? μπορουν να μην δωσουν τα χρηματα επειδη οπως λενε δεν τα ζητησαμε?

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του το ειπα...

Αλλα γινεται αυτο? μπορουν να μην δωσουν τα χρηματα επειδη οπως λενε δεν τα ζητησαμε?
    Μιλησα με τον ασφαλιστη μου και μου ειπε οτι καλως παραγραφηκαν αφου δεν τα ζητησε κανενας,ειναι παγια τακτικη στο Επικουρικο και γινετε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα για τα αζητητα.

8. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

joseph (16-11-11)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλησα με τον ασφαλιστη μου και μου ειπε οτι καλως παραγραφηκαν αφου δεν τα ζητησε κανενας,ειναι παγια τακτικη στο Επικουρικο και γινετε μετα απο καποιο χρονικο διαστημα για τα αζητητα.
    Το θεμα ειναι πως ο ασφαλιστης μου επιμενει πως ειχε επικοινωνια, πως θα αποδειξει οτι μιλουσε?!!!

Τι απατεωνες θεε μου!!!!

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ιωσηφ δεν του κανεις μια ερωτηση αν εχει ο ιδιος ασφαλεια αστικης ευθυνης για το γραφειο του,σε περιπτωση που φταει ας πληρωσει η ασφαλεια του.
    Ρωτα και εναν δικηγορο για να ξερεις πως θα κινηθεις.

11. The Following User Says Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

joseph (16-11-11)

Rides
    2

Προεπιλογή

στρεφεσαι κατα ολων.
    αρκει να μπορεις να αποδειξεις κι εσυ οτι επικοινωνουσες με τον ασφαλιστη σου σχετικα με το θεμα.
    (αν εχεις και γραπτη αλληλογραφια, οπως emails θα βοηθησει).

εχεις πιθανοτητες να δικαιωθεις, αλλα πριν κανεις οτιδηποτε συμβουλευσου ενα δικηγορο ειδικο στα ασφαλιστικα.

13. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

joseph (16-11-11), Samaro (17-11-11)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP