Σελίδα 7 από 40 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 393

Θέμα: σκυλος ο πιστος φιλος

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο πατερας μου ειχε ενα σκυλο για το κυνηγι τον Λαντη.
    Μια φορα σε καποιο κυνηγι τον δαγκωσε φιδι (οχια), τοτε ουτε κτηνιατρος υπηρχε στη Φλωρινα ουτε και χρηματα για να μεταφερθει στη Θεσσαλονικη.
    Ειχε πεσει ο σκυλος στην αυλη και για δεκα ημερες πηγαινε η μανα μου και τον ταιζε γαλα με κουταλακι στο στομα.
    Μετα τις δεκα μερες αρχισε δειλα δειλα να σηκωνεται.
    Πολεμησε ο ιδιος και με μονο την αγαπη και φροντιδα των δικων μου το δηλητηριο του φιδιου.
    Καποια στιγμη μετα απο καιρο ο πατερας μου τον πουλησε σε καποιον στην πτωλεμαιδα ή στην Εδεσσα δεν θυμαμαι καλα.
    Στις τρεις μερες ο Λαντης την κοπανησε και γυρισε στη Φλωρινα στο σπιτι.
    Ως οφειλε ο πατερας μου ενημερωσε αυτον που τον ειχε αγορασει και ηρθε και τον πηρε.
    Σε δεκα ημερες ο Λαντης ξαναρθε Φλωρινα, φυσικα ο αγοραστης απο τη πτωλεμαιδα δεν τον ξαναπηρε μιας και καταλαβε οτι αυτο το σκυλι δεν θα εμενε ποτε εκει.
    Φωτογραφιες δεν εχω απο το Λαντη, καποια στιγμη θα βαλω απο τον δικο μου γερμανικο ποιμενικο που ειχα τον Εκτωρα και αναγκαστηκα και τον εδωσα.
    Δεν υπαρχει καλυτερος φιλος του ανθρωπου, η κατοχη σκυλου εχει αυξημενες ευθυνες και φροντιδα και δεν ειναι παιχνιδι που μολις το βαρεθουμε να το παρατησουμε.
    Αυτο εξηγω και στα παιδια μου που θελουν να παρουμε σκυλο.

2. The Following 7 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (16-11-11), Bassakos (16-11-11), hades7 (16-11-11), katsaraios (16-11-11), konstantinaM3 (01-08-13), PANOS-E60 (16-11-11), Ptboul (16-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντίνο ένα μέτρο είναι ο μικρός σε μήκος ...

Θα είναι άνετα???
    O σκυλος ειναι ανετα εφοσον ειναι ζεστα.
    Αν το σκυλοσπιτο ειναι αλανα, δεν θα το προτιμα, μιας και δεν θα ζεσταινεται.

Ουτως ή αλλιως, ο σκυλος το σπιτακι του το βλεπει σαν καταφυγιο, και οχι για να βλεπει home cinema.

Συνηθως, αν οχι παντοτε, κουλουριασμενα ειναι μεσα στο σπιτακι τους.
    Μιλαμε παντα για χειμωνα

4. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

bill_m3 (16-11-11)

Περιοχή
    18χμ Επανομής-Θεσσαλονίκης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν υπάρχει κάποιος που έχει χώρο, όρεξη και διάθεση για να πάρει γερμανικό ποιμενικό κουταβάκι σε συμβολική τιμή, μπορώ να μεσολαβήσω.
    εχεις π.μ.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ανεξαρτητο Πρατηριο Α.Π. Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις π.μ.
    και εσύ επίσης

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τι επιχείρηση έχουμε μέχρι και σκυλιά μιλάμε εμπορευομαστε...

8. The Following User Says Thank You to spar@ For This Useful Post:

m-power_01 (16-11-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρε γερμανικο ποιμενικο η ελληνικο ποιμενικο.
    Το μαλινουα θελουν καλο εκπαιδευτη για να αποδωσουν τα μεγιστα.
    Αν ομως νιωθεις οτι απειλησαι εσυ κι η οικογενεια σου παρε Dogo Argedino.
    To τελευταιο εικονιζεται παρακατω.
    Ντογκο ηθελα αλλα η μανα μου διαφωνει, πως θα μπει το τερας στο κηπο? Και αμα λειπεις εσυ σιγα μη το πλησιασω φοβαμαι, μπλα μπλα μπλα (διαφωνει και για μποξερ, ελεος!)..
    Τα μαλινουα απο οτι διαβαζω και απο εναν τυπο που το κανει βολτα κοντα στο σπιτι μου λενε πως ειναι τρελοσκυλα, και σε δοκιμαζουν συνεχεια μηπως και παρουν το πανω χερι. Μαλλον γερμανικο ποιμενικο λοιπον μιας και θα ειναι το 1ο μας και δεν υπαρχει εμπειρια (το να ασχολουμαι με σκυλια φιλων δεν το μετραω καν).

Rides
    0

Προεπιλογή

Που μενεις Φανη ?

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο πατερας μου ειχε ενα σκυλο για το κυνηγι τον Λαντη.
    Μια φορα σε καποιο κυνηγι τον δαγκωσε φιδι (οχια), τοτε ουτε κτηνιατρος υπηρχε στη Φλωρινα ουτε και χρηματα για να μεταφερθει στη Θεσσαλονικη.
    Ειχε πεσει ο σκυλος στην αυλη και για δεκα ημερες πηγαινε η μανα μου και τον ταιζε γαλα με κουταλακι στο στομα.
    Μετα τις δεκα μερες αρχισε δειλα δειλα να σηκωνεται.
    Πολεμησε ο ιδιος και με μονο την αγαπη και φροντιδα των δικων μου το δηλητηριο του φιδιου.
    Καποια στιγμη μετα απο καιρο ο πατερας μου τον πουλησε σε καποιον στην πτωλεμαιδα ή στην Εδεσσα δεν θυμαμαι καλα.
    Στις τρεις μερες ο Λαντης την κοπανησε και γυρισε στη Φλωρινα στο σπιτι.
    Ως οφειλε ο πατερας μου ενημερωσε αυτον που τον ειχε αγορασει και ηρθε και τον πηρε.
    Σε δεκα ημερες ο Λαντης ξαναρθε Φλωρινα, φυσικα ο αγοραστης απο τη πτωλεμαιδα δεν τον ξαναπηρε μιας και καταλαβε οτι αυτο το σκυλι δεν θα εμενε ποτε εκει.
    Φωτογραφιες δεν εχω απο το Λαντη, καποια στιγμη θα βαλω απο τον δικο μου γερμανικο ποιμενικο που ειχα τον Εκτωρα και αναγκαστηκα και τον εδωσα.
    Δεν υπαρχει καλυτερος φιλος του ανθρωπου, η κατοχη σκυλου εχει αυξημενες ευθυνες και φροντιδα και δεν ειναι παιχνιδι που μολις το βαρεθουμε να το παρατησουμε.
    Αυτο εξηγω και στα παιδια μου που θελουν να παρουμε σκυλο.
    Να συμπληρωσω για καποιους που μπορει να μην γνωριζουν η αποσταση Φλωρινας -Πτωλεμαιδας ειναι περιπου 60 χιλ.
    Το πως ο σκυλος καταφερε να προσανατολιστει και να γυρισει στο σπιτι ειναι το μεγαλειωδες!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Ειμαι κατοχος ενος θυληκου λευκου λυκοσκυλου διαμενει και διαβιωνει στον εξωτερικο χωρο του σπιτιου.
    Ειναι εκπαιδευμενο , εκπαιδευτηκε σε ηλικια 9 μηνων και τωρα ειναι 8 ετων ειναι θεοπαλαβο και δεν θα σοβαρεψει ποτε .
    Ο εκπαιδευτης του μου ειχε πει οτι οσο χωρο και να εχουν τα λευκα λυκοσκυλα θελουν συνεχεια να βγαινουν βολτα ,,οσο μπορω το βγαζω καθημερινα εξω.
    Ειναι μεγαλη ευθηνη και κλεισιμο ,ειδικα τα καλοκαιρια που λογω τριχας και ογκου δεν μπορω να το παρω μαζι μου σε διακοπες ,,οποτε αναγκαστικα το δινω σε ξενοδοχειο σκυλων .
    Αξιζει τον κοπο γιατι χαρις σε αυτο κοιμομαστε ανετα και το καλοκαιρι με ανοιχτα παραθυρα ειναι σειρηνα τιποτα δεν πλησιαζει
    Πριν 5 μερες πεθανε του γειτονα ενα πιτ μπουλ το τι κλαμα επεσε δεν λεγεται ,,μου ειπε χαρακτηριστικα οτι δεν ξαναπαιρνω σκυλο ,,αδειασε το σπιτι αλλα δεν αντεχω την απωλεια...
    Ακουγα τα λογια αυτα και το μυαλο μου ηταν στο λυκοσκυλο μου ,δεν θελω να φτασει αυτη η ωρα..
    Δεν ξερω πως ειναι να ζεις χωρις "ανθρωπο" φυλακα.......

13. The Following 3 Users Say Thank You to Atsa linos For This Useful Post:

aristent (16-11-11), katsaraios (16-11-11), Ptboul (17-11-11)

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ντογκο ηθελα αλλα η μανα μου διαφωνει, πως θα μπει το τερας στο κηπο? Και αμα λειπεις εσυ σιγα μη το πλησιασω φοβαμαι, μπλα μπλα μπλα (διαφωνει και για μποξερ, ελεος!)..
    Τα μαλινουα απο οτι διαβαζω και απο εναν τυπο που το κανει βολτα κοντα στο σπιτι μου λενε πως ειναι τρελοσκυλα, και σε δοκιμαζουν συνεχεια μηπως και παρουν το πανω χερι. Μαλλον γερμανικο ποιμενικο λοιπον μιας και θα ειναι το 1ο μας και δεν υπαρχει εμπειρια (το να ασχολουμαι με σκυλια φιλων δεν το μετραω καν).
    Σε διαβεβαιώνω πως το boxer είναι φοβερή ράτσα για οικογένεια. Παιχνιδιάρικα και ήρεμα αλλά δυστυχώς έχουν μικρό προσδόκιμο ζωής...

15. The Following User Says Thank You to fast-enough For This Useful Post:

Ptboul (17-11-11)

Σελίδα 7 από 40 ΠρώτηΠρώτη ... 5678917 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP