Οχι Σταματη δεν ειναι αυτος ο ηχος. Προσπαθω να βρω αντιστοιχο στο youtube αλλα δεν βρηκα κανενα σαν αυτον που ακουω. Μιζαρα το αμαξι 4-5 φορες αλλα επειδη δεν ειχε κρυωσει πολυ δεν ακουγεται..
Θα τραβηξω ενα video αυριο το πρωι που θα εχει κρυωσει για τα καλα.
Αν θυμαμαι καλα τον ιδιο ηχο ακουγα και στο compact, χρειαστηκε να αλλαξουμε αντλια βενζινης και μιζα σε εναν ελεγχο που καναμε, και απο τοτε δεν ακουστηκε. Υποθετω λοιπον πως πρεπει να φταιει η μιζα αφου η τρομπα μου δεν εχει προβλημα.
Ο Κωστακης πρεπει να εχει το ιδιο προβλημα με μενα μαλλον, το ακους στιγμιαια μολις παρει μπρος και τελος μετα.
Να πω μια μ@λ@κία ;;
Μπορεί να είναι ο τεντωτήρας του ιμάντα.Το λέω γιατί φίλος με 2.2 Μ54
μου έλεγε κάτι παρόμοιο για τα πρωινά και τελικά άλλαξε τεντωτήρα και ιμάντα
μαζί και σταμάτησε ο θόρυβος.Πάντως το σύστημα ψυχρής εκκίνησης δεν
είναι 100%.Αυτό δουλεύει για 1-2 λεπτά και κάνει τραχύ θόρυβο,όχι τρίξιμο.
Samaro (17-11-11)
Γεια σου Νικ!!
Απλα ο τεντωτηρας οσο δουλευει, χειροτερευει ο θορυβος.. Δε νομιζω οτι το κανει στιγμιαια..
Να πω και γω τη δικη μου εμπειρια-μ@λ@κι@..??
Εμενα τοτε που το ειχα λυσει μεσα (για να αλλαξω μοκετα-ηχοσυστημα) μου εκανε κατι νουμερα η κλειδαρια του τιμονιου.. Μου εδινε την εντυπωση οτι οταν γυρνουσα το κλειδι και επαιρνε εντολη η μιζα, μετα αργουσε να επαναφερει (να γυρισει το κλειδι στη θεση 2 δηλ.) και κρατουσε τη μιζα δευτερολεπτα παραπανω (και ακουγα αυτο το γρατσουνισμα) και τοτε ειχε παει το μυαλο μου κι εμενα στη μιζα.. (αλλωστε οπως διαβαζω στο φανατικς ειναι και η μιζα μεσα στα "θεματα" που βγαζουν (σε καποιους, οχι ολους) τα Μ54.. Ενα χρονο τωρα (φτου φτου) δεν μου εχει κανει κατι.. Το γιατρικο ηταν σπρευ ηλεκτρικων επαφων (χωρις λαδι, νηστισιμο
) στη κλειδαρια του τιμονιου και τελος το γρατσουνισμα με το μιζαρισμα..
Δεν ξερω τωρα τι μπορει να ειναι στου Φανη τη περιπτωση..
ΧΙΟΣ-CHIOS
nikos valvetronic (17-11-11)
ακριβως! ακουγεται ετσι σαν γρατζουνισμα-ξυρισμα καπως πολυ στιγμιαια....να πω και κατι ακομα που ξεχασα πριν....εμενα αυτο μου το εμφανισε πριν 3 χρονια περιπου παλι χειμωνα και τα πρωινα παντα για λιγο καιρο και σπανια παλι...και μου το ξανακανει τωρα....παλι οχι συνεχεια περιπου 3 μερες την εβδομαδα...
καποιον θυμαμαι ρωτησα την πρωτη φορα που μου το εκανε...δεν θυμαμαι καν τι μου ειχε πει και το αφησα ετσι....![]()
και εμενα το κανει αυτο........δεν το κανει συνεχεια....τις περισσοτερες φορες δεν το κανει....αλλα οταν το κανει ειναι μεχρι να παρει μπρος δλδ μολις ακριβως γυρισω το κλειδι το κανει στα μπαμ!!!....ακουω εναν ηχο ετσι σαν γρατζουνισμα για παρα πολυ λιγο.....παω να βαλω μπρος και ακουω ενα κραττςςς στιγμιαια...
ακουσα τον παραπανω ηχο και αααν καταλαβα καλα απο το βιντεο δεν ειναι ακριβως ετσι......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwstakhs_Z4 : 15-11-11 στις 16:41
zaharias (16-11-11)
Ναι ετσι κανεις.
Ριξε μπολικο.