μου τελειωσαν τα thanks μπορω να δεινω κοκκαλα?
μου τελειωσαν τα thanks μπορω να δεινω κοκκαλα?
αντε γεια...
fast-enough (15-11-11), katsaraios (15-11-11), Ptboul (15-11-11)
Εγω παλι απο μικρος τα φοβομουνα τα σκυλια,θυμαμαι στο Περιστερι κατι κυνηγητα με αδεσποτα στα σχολικα χρονια και μετα στον στρατο 2 περιστατικα σε μοναδες (πολυ γελιο)...
Ποτε δεν ειχαμε κατοικιδια σπιτι ουτε κουβεντα να γινει φυσικα στην μανα μου η τον πατερα μου ,μονο κατι αηδονια ειχε κατα καιρους...
Παντρεμενος αργοτερα ενα καλοκαιρι μας χαρισε ενας φιλος ενα κουταβακι καταμαυρο ημιαιμο επειδη η μικρη τοτε στα 4 της το ειχε δει στο χωριο,αρχισε η αναστροφη του κλιματος και η αναθεωρηση για την σχεση μου με τα σκυλια.
Θυμαμαι ακομα τον Μπρουνο 45 ημερων σε κουτι πιτσαςταξιδι Καλαματα-Αθηνα μονος μου και να λεω "που τον παω ρε γμτ"...
Περιτο να πω τι εγινε με την μικρη τρελαθηκε και το ειχε καθε μερα ολο φροντιδα και παιχνιδι ,αλλα με εξεπληξε που καταλαβαινε οτι χρειαζοταν και αυτο την ηρεμια του τον δικο του χωρο και φροντιδα...μιλαμε για ενα παιδακι 4 χρονων !!
Αλλαξαν πολλα απο τοτε σε καταστασεις ,ο Μπρουνο δυστυχως ταξιδεψε ενα καλοκαιρι για το χωριο και εκει τον φαρμακωσανε,αλλα απο περυσι εχω παλι απο φιλο ενα πανεξυπνο και παιχνιδιαρικο μεγαλοσωμο κανιςακι-γκριφον που μας τρελαινει στο παιχνιδι και την βολτα !!!
Οταν δε ερχεται η μικρη γινεται πανηγυρι η χαρα δεν περιγραφεται,αλλα πιο πολυ με "τελειωνει" να βλεπω την μικρη να κοιμαται και διπλα της να κοιμαται στην μοκετα στην θεση του ο Ρεμι...
Εχει μαθει δε απο την αρχη -και μαλιστα απο την μανα μου που δεν ηθελε να εχει ποτε ζωακι στο σπιτι-και δεν λερωνει ποτε μεσα ακομα και τωρα που χειμωνιαζει...
Βρε πως αλλαζουν οι καιροι,σκυλισια ζωη χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 15-11-11 στις 12:47
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
hades7 (15-11-11), joseph (15-11-11), Konstantinos E60 (16-11-11), Ptboul (15-11-11)