Σελίδα 26 από 52 ΠρώτηΠρώτη ... 16242526272836 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 251 έως 260 από 512

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 4

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Υπαρχει μια θηκη με ενσωματωμενη μπαταρια

https://www.buy.com/prod/external-backup-battery-power-charger-case-1700mah-for-apple-iphone-4g/222013771.html

η εξωτερικη μπαταρια για ωρα αναγκης.....
    https://www.buy.com/prod/iphone-4-4s...213269896.html
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Eleni Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπαρχει μια θηκη με ενσωματωμενη μπαταρια

https://www.buy.com/prod/external-backup-battery-power-charger-case-1700mah-for-apple-iphone-4g/222013771.html

η εξωτερικη μπαταρια για ωρα αναγκης.....
    https://www.buy.com/prod/iphone-4-4s...213269896.html

να φορτώσω και αυτό στην πλάτη να είμαι αυτόνομος.

Το αηφον για εμένα έχει τελειώσει, there are orange trees in other places, that also make oranges...

Thanks Eleni για τη βοήθεια, αλλά νομίζω ότι πέρασε η εποχή της apple για εμένα.
    Οθόνη, μπαταρία, αναβαθμίσεις, antenna gate, battery gate, αρκετά προβλήματα για έναν απλό άνθρωπο που το μόνο που ζητάει είναι να δουλεύει το τηλέφωνό του.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

BILL007 (14-11-11), Eleni (14-11-11)

Περιοχή
    Garden State
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων

να φορτώσω και αυτό στην πλάτη να είμαι αυτόνομος.

Το αηφον για εμένα έχει τελειώσει, there are orange trees in other places, that also make oranges...

Thanks Eleni για τη βοήθεια, αλλά νομίζω ότι πέρασε η εποχή της apple για εμένα.
    Οθόνη, μπαταρία, αναβαθμίσεις, antenna gate, battery gate, αρκετά προβλήματα για έναν απλό άνθρωπο που το μόνο που ζητάει είναι να δουλεύει το τηλέφωνό του.
    Αν και το χρησιμοποιω ολη μερα... προς το παρων δεν εχω προβλημα...
    οταν ειμαι στο γραφειο, το εχω στον φορτιστη, και αν χρειαστει στο αυτοκινητο ... παλι στον φορτιστη....
    Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αφεντικό έχω αλκατελ αν θες άψογο χωρίς καν καμερα αφού δεν μπορείς χωρίς το μηλαρακι!! Χεχε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 14-11-11 στις 19:01

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    αρκετά προβλήματα για έναν απλό άνθρωπο που το μόνο που ζητάει είναι να δουλεύει το τηλέφωνό του.
    Eκεί έχουν χάσει όλα τα smartphones Σταμάτη...Η απλότητα είναι πράγμα σπάνιο στις μέρες μας.Γι'αυτό όλα έχουν παρει φούντο...

Rides
    0

Προεπιλογή

iPhone 4 και iPhone 3GS κυριαρχούν στις πωλήσεις στις ΗΠΑ

Είναι γνωστό ότι το Android της Google βρίσκεται πλέον σε περισσότερες συσκευές από το iOS της Apple κατέχοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Ωστόσο, οι συσκευές της Apple παραμένουν οι πιο δημοφιλείς στις επιλογές των καταναλωτών σύμφωνα με έρευνα της NPD, η οποία δείχνει ότι το iPhone 4 και iPhone 3GS καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις στις ΗΠΑ για το τρίτο τρίμηνο του 2011.

Συγκεκριμένα, τα πέντε κορυφαία smartphones σε πωλήσεις στις ΗΠΑ για το τρίτο τρίμηνο του 2011 ήταν:

1. Apple iPhone 4
    2. Apple iPhone 3GS
    3. HTC EVO 4G
    4. Motorola Droid 3
    5. Samsung Intensity II

Το κατόρθωμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για την Apple αν αναλογιστούμε ότι το iPhone 4 βρισκόταν στην αγορά πάνω από ένα χρόνο ενώ και το iPhone 3GS έκλεινε πάνω από δύο χρόνια. Φυσικά, εκδόσεις των 8GB των δύο συσκευών είναι ακόμα διαθέσιμες στην αγορά με σκοπό να «χτυπήσουν» τις χαμηλές κατηγορίες.

By Souris Harris
    Posted on Tuesday November 15th, 2011 / 09:00
    https://www.iphonehellas.gr/31612/ip...es-in-q3-2011/

Rides
    0

Προεπιλογή

νομιζω οτι πρεπει να το γραψω εδω μηπως προφυλαξω και καποιον αλλο συμφορουμιτη.
    σας εγραψα οτι ειχα ενα προβλημα με τη συσκευη του i phone,γιατι εκλεισε ξαφνικα και δεν ανοιγε...
    πριν δυο εβδομαδες του ειχα αλλαξει μπαταρια σε καταστημα γερμανος.μαλιστα του ειχα πει να ειναι γνησια και ας ηταν και πιο ακριβη.απο παλια (διοτι ειμαι λιγο παλιςο σε τετοια θεματα)γνωριζα οτι καποια καταστηματα εχουν σερβις μεσα στο καταστημα και καποια αλλα το δινουν σε εξωτερικους συνεργατες.
    εγω επεσα στη δευτερη περιπτωση.
    μια και ο ιδιοκτητης του καταστηματος ειναι σχετικα γνωστος (καταστηματαρχης της περιοχης)ειπα να τον ξαναπροτιμησω ωστε να συνδραμω στη τοπικη αγορα.
    το τηλεφωνο εμεινε εκει 8 μερες,με τη δικαιολογια οτι μου στειλανε μυνημα οτι ειναι ετοιμο,ενω εγω ποτε δεν πηρα αυτο το μυνημα,η διαγνωση τους ηταν οτι το κινητο πηρε υγρασια και ειναι για πεταμα.
    ημουν ισως απο τους πρωτους 100 ανθρωπους που απεκτησαν κινητο στην ελλαδα...(θυμαστε που το παφιο ηταν κοντα στα 20 χιλιαρικα....).μπορει να μην ασχολουμαι πλεον με τη τεχνολογια αλλα δε σημαινει οτι δεν ξερω τι ειναι!!!
    αλλωστε το θεμα υγρασιας το γνωριζω πολυ καλα λογω των κιθαρων και του πιανου..με αυτα θελω να σας τονισω οτι δεν αφηνω κινητα πανω σε τραπεζια ωστε να πεσει λιγο νερακι καταλαθος,ουτε τα αφηνω εκτεθημενα,ουτε τιποτα αλλο τρελο..
    ο υπαλληλος της εταιριας (ενα τσογλανακι,οχι λογω ηλικιας,αλλα λογω συμπεριφορας)μου ειπε επιδεικτικα οτι το τηλεφωνο δεν φτιαχνεται...τι αλλο θελεις να σου πω...(αυτο ηταν το υφος του..)
    ενω εχω αρχισει ηδη να ψαχνω μεταχειρισμενο καποιο αλλο,βρηκα ενα σερβις στη θεσσαλονικη για να παρω μια δευτερη γνωμη οπως αλλωστε μου ειπατε και εδω...
    μιλησα στις 3 το μεσημερι,στις 6 το απογευμα περασε ο τεχνικος απο το χωρο μου,μου αφησε ενα i phone 3gs για να κανω τη δουλεια μου και σαν εγγυηση (οτι δεν ειναι κλεφτης κλπ)και σημερα το πρωι στις 9!! μου ειπε οτι μου βαλαν λαθος μπαταρια...
    εβαλε τη σωστη και τα δεδομενα ολα ειναι ασφαλη..
    δε χρειαζεται να σας πω οτι ανακουφιστηκα πολυ για το γεγονος οτι το τηλεφωνο ειναι ενταξει τα δεδομενα σωσμενα,αλλα ταυτοχρονα εκνευρισμενος που ακομα και αυτες τις εποχες,υπαρχουν εταιριες,επιχειρησεις αν θελετε πουαπλα πρεπει να κλεισουν διοτι ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ τους καταναλωτες.υπαρχουν και ακομα δυο μελανα σημεια στην εξυπηρετηση του καταστηματος πουδεν ειναι αναγκη να αναφερθουν,αλλα στο συνολο δειχνουν οτι το καταστημα δεν ειναι σοβαρο.
    εκτος λοιπον απο το παθημα οτι πρεπει να επιμενουμε ωστε να μη μας πιανουν και κοτσο,βγαινει και το συμπερασμα οτι ενας καταναλωτης ΠΡΕΠΕΙ να κριτικαρει τα εμπορικα καταστηματα ωστε να παραδειγματιζονται οταν εχουν σφαλμα και να εξυπηρετουν σωστα και σοβαρα.αλλωστε πληρωνονται για τις υπηρεσιες τους και μαλιστα με χρηματα που τη σημερινη εποχη οι εργαζομενοι βρισκουμε εξαιρετικα δυσκολα.
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    0

Προεπιλογή

Για να προφυλαχθεί ο επόμενος, θα πρέπει να γνωρίζει την επιχείρηση !!

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

οπως ειπα φιλε γιωργο και προχθες, το κινητο σου δεν ειχε τπτ και σε καμια περιπτωση δεν ηταν θεμα υγρασιας
    Ειπαμε η "υγρασια" ειναι η καραμελα του γερμανου......

Χαιρομαι που τελος καλο, ολα καλα, αλλα πραματικα λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι αρπακολατζηδες με τοση πολυ διαφημηση στο κοινο.

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ε ρε παιδια ειμαι ετοιμος να μπηξω τα κλαματα....
    δεν μπορει να μου συμβαινουν εμενα αυτα...δεν γινεται τοση γκαντεμια..
    πριν ενα μηνα αποφασισα να αλλαξω μπαταρια στο i phone γιατι πραγματι κρατουσε λιγοτερο απο μερα..
    πηγα σε καταστημα γερμανος και παρηγγειλα μια μπαταρια...μου την αλλαξαν...
    σε δυο εβδομαδες χωρις καμμια αιτια σβηνει..
    το ανοιγω και αργοτερα διαπιστωσα οτι οντως δεν ανοιγε...
    το αφηνω ξανα στο καταστημα γερμανος...το κραταν μια εβδομαδα και μετα μου λενε οτι το τηλεφωνο πηρε υγρασια..
    εν τω μεταξυ δεν ειμαι και κανενα γατακι και το τηλεφωνο ειναι αριστα συντηρημενο.ουτε αφηνοταν πουθενα ουτε τιποτα...
    οσοι με γνωριζουν μπορουν να αντιληφθουν οτι δεν παιζει ουτε μια στο εκατομυριο να εγινε απο υγρασια σε εμενα καθως και γνωριζω για την υγρασια απο τα οργανα μου (κιθαρες οπιανα κλπ )και ημουν ισως ενας απο τους 100 στην ελλαδα που αγορασαν κινητο τηλεφωνο...
    δεν ξερω τι να πω...
    Το βασικοτερο λαθος που εκανες ηταν εκει που το πηγες !!!
    Ουτε μπαταρια για επισκευη δε στελνεις εκει.
    Υπαρχουν κατα πολυ πιο εξειδικευμενες εταιριες για τετοια πραγματα και απ ολους εσυ διαλεξες αυτη την αλυσιδα ?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Αceman①⑨②⑤™ Εμφάνιση μηνυμάτων

Ειπαμε η "υγρασια" ειναι η καραμελα του γερμανου......

Χαιρομαι που τελος καλο, ολα καλα, αλλα πραματικα λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι αρπακολατζηδες με τοση πολυ διαφημηση στο κοινο.
    Και οχι μονο θα ελεγα εγω !!!
    Μακρια απο κει ειναι μεγα λαθος να πηγαινεις για οποια επισκευη .
    Καλυτερα πετα το απο μονος !!!!
    Ουτε γραμμα....
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Σελίδα 26 από 52 ΠρώτηΠρώτη ... 16242526272836 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα