ποσο κοστιζει ο ελεγχος σε αυτο το εξαρτημα?
ποσο κοστιζει ο ελεγχος σε αυτο το εξαρτημα?
Παιδια,ειναι πολυ δυσκολο ενα ανταλλακτικο που παει να σπασει να εμφανισει σημαδια κοπωσης του υλικου πρωτου σπασει...Μια ρωγμη ειναι το τελευταιο σταδιο πριν το μπαμ,οποτε αν καποιος οπτικα δει ρωγμες (και δεν εχει σπασει ακομα) ειναι πραγματι πολυ τυχερος...Το μονο σημαδι που παει στο μυαλο μου και υποδειχνει κοπωση του υλικου ειναι αλλοιωση του χρωματος...αλλα και παλι ειναι δυσκολο...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Οπότε Δημήτρη σε ένα αυτοκίνητο με χλμ, μάλλον είναι καλή ιδέα να αλλαχτεί το hub & τα tabs, σωστά ? Αυτά που λέγαμε περί προληπτικής συντήρησης.
πόσο πιθανό να είναι άραγε το γεγονός να σπάσει λόγο κακής λύπανσης???
ρωτάω, γιατί δεν είναι και πολύ αυτοί που αλλάζουν το φιλτράκι του βάνος, και μέσα σ'αυτούς είμουν και εγώ...
απο τότε που είδα το θρεντ που είχε σηκώσει ο τουρμποντόγκ, ξεκίνησα και εγώ να το αλλάζω σε κάθε αλλαγή λαδιών...
η αλήθεια είναι, πως την πρώτη φορά που το αλλάξαμε, το φίλτρο ήταν σε αθλία κατάσταση!!!
sympether with chiefτης
Το φιλτρο πρεπει να αλλαζεται πολυ συχνα και προσοχη να μην κοπει στην διαδικασια η ασπρη Τεφλον ροδελα που κραταει το O Ring.
υγ. Θωμα γιατι εχεις ξυλωσει το φιλτροκουτι σου;; καθολου καλη κινηση,ολη η ζεστη και βρωμια του κινητηρα περναει απο το ελευθερο φιλτρο.
η εικονα που εβαλε ο τομ ειναι απο 36αρι μετατροπη με S54
-------------------
στο κόκκινο πλαίσιο είναι η βάση που κρατάει το φίλτρο εσωτερικά...
sympether with chiefτης