Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: Αποστάτες σε Ε60

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πριν απο κανα μηνα περιπου εβαλα τα sport ελατηρια που μου ειχε δωσει ο αγαπητος Αλεξης,καθως καναμε την τοποθετηση χαζευα το αμαξι και σκεφτηκα οτι αν οι πισω τροχοι ηταν λιγο πιο εξω θα ηταν πιο ωραια η εικονα του αμαξιου.
    Σκεφτομαι λοιπον να βαλω αποστατες,διαβασα τα 3 θεματα που εχουν ανοιχτει και εχω μπερδευτει,αλλος λεει για 10αριδες αλλος για 12αριδες και οτι ειναι ειναι μια καλη λυση στο να παταει η ζαντα καλα και να μην βρισκουν οι τροχοι στους θολους.

Δεν ειμαι σιγουρος τελικα τι ταιριαζει και δεν εχω ξαναβαλει ποτε οποτε θελω την βοηθεια του κοινου.

Φοραω 245/35/19 μπροστα και 275/30/19 πισω και με τα sport ελατηρια το αμαξι δεν χαμηλωσε,μονο εγινε πιο σφιχτο.
    Τους αποστατες δεν τους θελω για να στριβω καλυτερα*,οχι οτι θα με χαλασει,αλλα για να δειχνει πιο ομορφο το αμαξι.

*Για το στριψιμο εχω κατι αλλο στο μυαλο μου,θα ανοιξω αναλογο θεμα οταν ερθει η ωρα,γιατι και εκει θα χρειαστω τις γνωσεις καποιων που γνωριζουν παραπανω απο εμενα.

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μετρα το κενο σε πρωτη φαση.. https://www.turnermotorsport.com/t-wheel-spacers.aspx να δεις τι μεγεθος αποστατες χρειαζεσαι για να μην παρεις λαθος..
    Βαλε καμια φωτο να δουμε το τουμπανο..
    Εγω παντως με H&R 1 ποντο προσθηκες εμπρος & πισω + μακρυτερα μπουλονια ειμαι μια χαρα..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

3. The Following User Says Thank You to zaharias For This Useful Post:

nikos-Mpacket (12-11-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP