Αρχικό μήνυμα απο
m-power_01
Ωραίο ... Πολύ πετυχημένο !
Βέβαια δεν έχει sex , gays ,αλκοόλ για να είναι πιασαρικο!
Αν γινόταν ένα αντίστοιχο γίνει βρετανός για μια εβδομάδα θα είχε ενδιαφέρον!
Θα έδειχνε πως να είσαι σοβαροφανης ολόκληρο τον χρόνο στην χώρα ΣΟΥ και πως να γίνεσαι τσίρκο όταν πηγαίνεις για διακοπές . Απο το αθώο που νομίζουν ότι έχουμε καρναβάλι , μέχρι το να τους μαζεύουν απο το ποτό ή ακόμα να τους βλέπουμε να πηδιουνται στα παρτέρια! Ο έλληνας τουλάχιστον στο εξωτερικό είναι ΚΥΡΙΟΣ.
Επίσης είναι μεγάλη επιτυχία να φανατιζεσαι για το τοπι που κτλωτσανε και να σκοτώνεσαι.
Επίσης είναι εθνική τους επιτυχία να είναι πρωταθλητές στην κύρωση του ύπατος !
Επίσης είναι επιτυχία να είναι πρωταθλητές στους τσαντακιδες.
Επίσης είναι επιτυχία να μην πλενεις τα ποτήρια σου.
Και τέλος είναι τουλάχιστον υποκρισία να κατηγορείς έναν λαό σαν τεμπέλη όταν δουλεύει τις διπλές ώρες από εσένα. Και για κερασάκι το να κατηγορείσ έναν λαό ότι είναι κλέφτης ενώ ΕΣΥ σαν κράτος έχεις νομιμοποιήσει την κλεψιά αρπάζοντας μνημεία ανεκτίμητης αξίας (οικονομικής και ιστορικής) από Αίγυπτο και Ελλάδα είναι τουλάχιστον έλλειψη ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ και ΤΣΙΠΑΣ . Αλλά ξέχασα δεν υπάρχουν αυτές οι λέξεις στο λεξιλόγιο τους...
Περιμένω λοιπόν απο κάθε Βρετανό πολίτη πρωθυπουργό να μου επιστρέψει τα μάρμαρα μου για να τα βλέπω ,απλώς γιατί είναι δικά μου! Καθώς και αποζημίωση για τις καταστροφές που προξένησαν όπως επίσης και τα εισοδήματα των μουσείων απο τα κλεμμένα εκθέματα !
Μόλις γίνει αυτό να σηκώσουν το κεφάλι και ας κρίνουν , μέχρι τότε δεν έχουν το δικαίωμα αυτο οι ληστές της ιστορίας , αποικιοκράτες