Κολοκυθια τουμπανα...
Το να γλιτωνεις ενα λιτρο στο ντεποζιτο τι σημαινει? Οτι κανεις 10-15χλμ παραπανω...
Κολοκυθια τουμπανα...
Το να γλιτωνεις ενα λιτρο στο ντεποζιτο τι σημαινει? Οτι κανεις 10-15χλμ παραπανω...
Προσωπικα,οσον αφορα την ΕΚΟ 95 economy εχω να πω τα καλυτερα!!!Επειδη εχω κανει αμετρητες φορες κ σε πολυ τακτα χρονικα διαστηματα τη διαδρομη Αθηνα-Τρικαλα,με ολες τις συνθηκες φορτωσης,εκτος απο τρειλερ,την εχω δοκιμασει κ την εχω συγκρινει με ολες τις αλλες.Με τις ιδιες ταχυτητες,μου εχει ανεβασει την αυτονομια κ κατα τη διαρκεια αλλα,κ στο τελος της διαδρομης μεχρι κ 70-80 χλμ συγκριτικα με οποιαδηποτε αλλη,κ το αμαξι ακομα κ φορτωμενο 3καβαλο κ φουλ γεματο πορτ-παγκαζ ειναι απιστευτο πως ανεβαζε τις στροφες για τετοιες συνθηκες...
Ι donut understeer...
Nick bmwlover (10-11-11), Ptboul (10-11-11)
λοιπον παιδια...
ειναι πολυ μεγαλη τιμη για αυτες τις εταιριες που εστω και ενας καταλανωτης ασχολειται με αυτες τις π@πες που λανσαρουν..
δε θα πω την μαρκα του πρατηριου του πατερα μου ως αποδειξη των οσων θα πω
λοιπον ΔΕΝ υπαρχει καυσιμο οικονομιας...ειλικρινα θα μου ακουγοταν πιο νορμαλ να λανσαραν παπουτσια οικονομιας flat για να πατας λιγοτερο γκαζι
επισης!! ΔΕΝ υπαρχουν μαρκες στα καυσιμα..υπαρχει θρεντ δικο μου, διαβαστε δειτε!!
ακομη!! ΔΕΝ υπαρχουν δικες μας μετρησεις, μεχρι και οι προσομοιωσεις στα κομπιουτερ η μια με την αλλη εχουν αποκλιση..
βρειτε καποιον ηθικο βενζινά που απλως να κλεβει και να μη τη νοθευει ταυτοχρονα και βαζετε απο κει ΑΠΛΗ αμολυβδη
Εγώ παιδιά δεν ξέρω αν η ΕΚΟ economy ή Shell FuelSave είναι όπως τα λένε, αυτό που ξέρω είναι το κάθε αμάξι δουλεύη καλήτερα με κάποια συγκεκριμένη βενζίνη σε σχέση με κάποια άλλη. Αυτό το διαπίστωσα στο ibiza που έχω. Οταν κατεβαίνω Μεγαλόπολη ή Άστρος με την ΕΚΟ μου έρχεται το χιλιόμετρο 0,11 λεπτά ενώ με τις άλλες μου έρχεται στα 0, 16 λεπτά με το ίδιο στυλ οδήγησης. Και το δοκίμασα όταν διάβασα κάποια στατιστικά που έγιναν σε διάφορα αυτοκίνητα (δεν θυμάμαι αν ήταν εδω μέσα). Στο BMW λόγω της ιστρίας της δεν το έχω δοκιμάσει. Όταν ξεμπερδέψω και το κυκλοφορήσω θα σας πώ...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Nick bmwlover (11-11-11)
Το βασικότερο στην ποιότητα της καλής βενζίνης είναι.........ο βενζινάς.
Ο,τι και να διαφημίζουν οι εταιρίες δεν έχει αξία αν ο πρατηριούχος νοθεύει την βενζίνη η επεμβαίνει στούς μετρητές.
Γι'αυτό προσοχή !![]()
120ie87 (10-11-11), Nick bmwlover (11-11-11), Ptboul (11-11-11), sierra (11-11-11)