Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Περιπου τι κοστος βγαινει η ολη υποθεση ; ; ; Ιδέα δεν έχω, αλλά υπάρχει και τηλέφωνο Αθήνας.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Αρχικό μήνυμα απο gant Ιδέα δεν έχω, αλλά υπάρχει και τηλέφωνο Αθήνας. Επειδη θα σου βγει 100 % πανακριβα . . . Αν θες ελα να σου δωσω το δικο μου μοτερ (n46 b20 ) . . . Mε τα 150 ps και θα εισαι 100 % οκ . . . Και με μαμα αλογα . . .
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Επειδη θα σου βγει 100 % πανακριβα . . . Αν θες ελα να σου δωσω το δικο μου μοτερ (n46 b20 ) . . . Mε τα 150 ps και θα εισαι 100 % οκ . . . Και με μαμα αλογα . . . και μετα ελα εσυ να σου δωσω το δικο μου....
Αρχικό μήνυμα απο doros και μετα ελα εσυ να σου δωσω το δικο μου.... Οχι αγορινα μου . . . Μετα Β 3.3 by Alpina . . . Αφου ξερεις αργα και σταθερα . . .
I_MNL (06-11-17)
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Οχι αγορινα μου . . . Μετα Β 3.3 by Alpina . . . Αφου ξερεις αργα και σταθερα . . . Τα Β33 και Β33ς (3.4) πουλιουνται και σαν μοτερ, η πουλαει μονο ετοιμα αυτοκινητα? Το 2003 μαζι με το facelift αντικατασταθηκε και το Β33 απο το Β33s με 3,4 μοτερ 300αλογα
Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Οχι αγορινα μου . . . Μετα Β 3.3 by Alpina . . . Αφου ξερεις αργα και σταθερα . . . οταν βαρεθεις το alpina σου το πρωτο λογο εχω ΕΓΩ
https://www.youtube.com/watch?v=WmVpiInIp0o
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ