Αρη για μια ακομη φορα συμφωνω απολυτα μαζι σου.Και ξερω ομως οτι ολοι θα μας πουν γραφικους.
Ομως αυτη τη φορα θα κανω το συνηγορο του πονηρου(οχι του ΓΑΠ, αυτος ειναι @χρηστος).
Ολα αυτα που προτινεις δε μπορω να τα εφαρμωσω για δυο λογους:
Πρωτον ειμαι πολυ δειλος για να πω οτι δε πληρωνω διοδια σε δρομο που δε τηρει τους νομους της ασφαλειας , ποσο μαλλον να μη πληρωσω το αδικο χαρατσι ακινητης περιουσιας και να μου κοψουν το ρευμα.
Δευτερον ως ανθρωπος εχω αδυναμιες. Ειμαι εγωιστης και φιλοχρηματος.Αν ειχα ασφαλη τροπο να φοροδιαφευγω, ωστε να μη γινομαι αντιληπτος απο τα οργανα του κρατους θα φοροδιευφευγα.Προτιμω ενα συστημα που θα εξασφαλιζει δικαιοσυνη και ισονομια αλλα εμενα θα με αφηνει στο απυροβλητο. Θελω να παραμεινω στην ανονυμια μου και να απολαμβανω περσσοτερα προνομια απο τους υπουργους. Θελω να ειμαι βασιλιας στην αφρικανικη Ελλαδα κι εσεις ολοι να ειστε Σουηδοι πολιτες στην ευρωπαικη Ελλαδα.
Με λιγα λογια πασχω απο ελλειψη παιδειας οπως και οι περισσοτεροι και ειμαι αδυναμος ανθρωπος.Εμας τους αδυναμους ανθρωπους μας τρωει το ενστικτο της αυτοσυντηρισης και της καλοπερασης.
Τελος πιστευω οτι τιποτα δε θα διορθωθει σε αυτο το τοπο. Μια ζωη η Ελλαδα θα ειναι οικος ανοχης γιατι δεν ασκουν διοικιση οι εκλεγμενοι αλλα τα μεγαλα συμφεροντα.Αυτο συνεβαινε απο τους βυζαντινους χρονους(Τουλαχιστον αυτο αντιλαμβανομαι εγω). Στην Αγια Σοφια οταν το Βυζαντιο βρισκοταν σε πληρη παρακμη εργαζοταν περισσοτεροι απο 700 Ελληνες.
Περασαν εκατονταδες χρονια και δεν αλλαξε τιποτα.Γιατι να αλλαξει τωρα;
Τα 3/4 του ελληνικου πληθισμου ασχολουνται με τον αστυφυλακα των 900ε.
Παραβλεπουν το πεθερο του Σιφουν@κη, το Μ@γγινα, το Βουλγ@ρακη, τη Π@ελτεκη, το Μ@γγινα , το Τζοχ@τζοπουλο, το Κοκκ@λη και το Βαρδινογι@ννη.Ξεφυγαμε απο τους κοτζαμπασηδες και πεσαμε στα πολιτικα τζακια και στους εφοπλιστες.
Να ξεκαθαρισει το τοπιο στην αρχουσα ταξη και στη συνεχεια να γινει εκαθαριση με τις αχρηστες δεκο
Να θυμισω οτι ο Καπονε στην Αμερικη φυλακιστηκε για φοροδιαφυγη και οχι για αλλες ποιο αξιοποινες πραξεις.