Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 53

Θέμα: Isle of Man

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

οχι δεν έχω ακόμα Κώστα.

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

την ταινία με το ΤΤ την είδατε?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    την ταινία με το ΤΤ την είδατε?
    ναι....

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι....
    νομίζω πως βγαίνουν κάποια συμπεράσματα για την ψυχολογία των αναβατών.. ξέρουν ότι είναι τρομερά επικίνδυνο, αν θυμάμαι καλά η διαδρομή ''διεκδικεί'' 5 θανάτους ανά χιλιόμετρο, αλλά όλοι τους δεν έβλεπαν την ώρα να ξανατρέξουν.. σίγουρα είναι ''ψυχάκιδες'' αν μου επιτραπεί αλλά τους καταλαβαίνω σε ένα τοοοοοοσο δα μικρο ποσοστό..και εγώ όταν ανεβαίνω στην μηχανή νοιώθω άτρωτος.. είναι παντελώς λάθος(ηλίθιο μάλλον) αλλά έτσι είναι.. έχω χτυπήσει 3 φορές σοβαρά και πάλι ώρες ώρες το γκάζι κολλάει στο στοπ και έχω την εντύπωση πω δεν ξαναπάθω ποτέ τίποτε.. βασικά δεν σκέφτομαι καν ότι μπορεί να γίνει η στραβή...δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    νομίζω πως βγαίνουν κάποια συμπεράσματα για την ψυχολογία των αναβατών.. ξέρουν ότι είναι τρομερά επικίνδυνο, αν θυμάμαι καλά η διαδρομή ''διεκδικεί'' 5 θανάτους ανά χιλιόμετρο, αλλά όλοι τους δεν έβλεπαν την ώρα να ξανατρέξουν.. σίγουρα είναι ''ψυχάκιδες'' αν μου επιτραπεί αλλά τους καταλαβαίνω σε ένα τοοοοοοσο δα μικρο ποσοστό..και εγώ όταν ανεβαίνω στην μηχανή νοιώθω άτρωτος.. είναι παντελώς λάθος(ηλίθιο μάλλον) αλλά έτσι είναι.. έχω χτυπήσει 3 φορές σοβαρά και πάλι ώρες ώρες το γκάζι κολλάει στο στοπ και έχω την εντύπωση πω δεν ξαναπάθω ποτέ τίποτε.. βασικά δεν σκέφτομαι καν ότι μπορεί να γίνει η στραβή...δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..
    been there, done that.

τώρα πιά, αρκούμαι στο να τα βλέπω στο βίντεο...

6. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

pilot (07-11-11)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πιστευω οτι ολοι εμεις οι adrenaline junkies εχουμε περασει μια περιοδο της ζωης μας που βρισκαμε ρομαντικο και απολυτη μαγκια να ''φυγουμε'' απ'την ζωη κανοντας αυτο που αγαπουμε περισσοτερο....Θεαματικα,με πρωτοσελιδο αν γινεται,αφηνοντας το στιγμα του επαναστατη,του ανικητου,του ανυποτακτου στο κοινωνικο γιγνεσθαι.....Μεγαλωνοντας σιγα σιγα ανακαλυπτεις ποσο βλακωδης ειναι αυτη η επιθυμια,ποσα ομορφα πραγματα μπορεις να νιωσεις ακομη περαν της ταχυτητας....Οταν πλεον κανεις και οικογενεια,σε νοιαζει να ζησεις οσο περισσοτερο γινεται!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following 6 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Kostas_1 (07-11-11), kplc16 (08-11-11), nikos1400 (07-11-11), playmaker (12-11-11), Vasilis (07-11-11), z3 2.2 (08-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε παίδες δε νομίζετε ότι είναι τραγικό το να κρίνουμε ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ γεγονός και μάλιστα τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάνει μαλακίες σε ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ δρόμους ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ εξοπλισμό ασφαλείας πέρα από τις ζώνες;

Και 5 και 10 θάνατοι το χιλιόμετρο, τουλάχιστον είναι θάνατοι ανθρώπων που ήξεραν που πάνε και με τι έχουν να κάνουν, και έλαβαν μέτρα ώστε να μην είναι και τόσο πιθανό να τραυματιστεί κάποιος που ΔΕΝ συμμετέχει.
    Στο μαλιακό πόσους έχει δλδ; Μέσα στις πόλεις; Δλδ όταν φτάνετε μαλιακό ή τέμπη τι κάνετε; Διακτινίζεστε;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

10. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

katsaraios (07-11-11), nikos1400 (07-11-11), pilot (07-11-11)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θελει μια δοση διαστροφης, μαζοχισμου, ψυχοπαθιας κτλ η παραπανω διαδρομη.
    Αλλα και το να ανεβεις στο Εβερεστ ή να διασχισεις τη ζουγκλα του Αμαζονιου ή το Β. Πολο δε θελει; Απλα ειναι πως τη βρισκει κανεις.
    Δε θα το εκανα ποτε, λογω φοβου, αλλα οποιος το κανει μπορει καλλιστα να πει οτι εχει "τρεξει παρεα με το θανατο".
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και αν δεν σκοτωθείς??
    Εκεί αρχιζουν τα δύσκολα...
    UP YOURS!

13. The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

bill_m3 (08-11-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και αν δεν σκοτωθείς??
    Εκεί αρχιζουν τα δύσκολα...
    .. μεγάλη κουβέντα..

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP