Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Ptboul μου γμσες το όνειρο. αντε να στο ξαναφτιαξουμε.... Bowers αριστερα, Neff δεξια....:
bill_m3 (07-11-11), hades7 (07-11-11), Kostas_1 (07-11-11), Monsta (07-11-11), PANOS-E60 (07-11-11), Ptboul (08-11-11), Samaro (07-11-11), tokiko (07-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο aristent αντε να στο ξαναφτιαξουμε.... Bowers αριστερα, Neff δεξια....:
aristent (07-11-11), Ptboul (08-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Αυτή είναι φώτο απο την παιδική σου ηλικία? Γρίφος: Αν στο παιδάκι της φώτο (μικρός stamatis) βάλετε ένα τσιγαριλίκι, με τι μοιάζει?
katsaraios (10-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο msz3 Αυτή είναι φώτο απο την παιδική σου ηλικία? Γρίφος: Αν στο παιδάκι της φώτο (μικρός stamatis) βάλετε ένα τσιγαριλίκι, με τι μοιάζει? Επαναφέρω το θέμα ''Αυτά είναι'' page 3, γιατί μάλλον σας ξέφυγε.....Ξαναρωτώ λοιπόν, έλυσε κανείς τον παραπάνω γρίφο?
Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Αρχικό μήνυμα απο msz3 Αυτή είναι φώτο απο την παιδική σου ηλικία? Γρίφος: Αν στο παιδάκι της φώτο (μικρός stamatis) βάλετε ένα τσιγαριλίκι, με τι μοιάζει? Aν του αφαιρέσουμε τα μαλλιά, θα μοιάζει με τον γκουσγκούνη ...
Αρχικό μήνυμα απο aristent αντε να στο ξαναφτιαξουμε.... Bowers αριστερα, Neff δεξια....: όχι μπαμπά δεν πειράζει σου λέω θα πάω μόνος μου να πάρω τους βαθμούς, εξάλλου έχω και μια απορία και θέλω να τη ρωτήσω στη δασκάλα μου!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tokiko : 07-11-11 στις 20:51
Κανονισμός του Φόρουμ