Σελίδα 5 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 248

Θέμα: Αεροψεκασμοι - - - - - (συνωμοσιολογια?)

Rides
    0

Προεπιλογή

λες???
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Ptboul (08-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    σοβαρευτείτε παίδες! αυτό που βλέπεται είναι ίχνη συμπύκνωσης (contrails) απο το νερό που υπάρχει στα προϊόντα της καύσης απο τους κινητήρες! ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα ''χνώτα'' μας τον χειμώνα οταν επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες!

δεν αποκλείεται να υπάρχουν πειράματα, κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, ΑΛΛΑ όλες αυτές οι γραμμές είναι απο πολιτικά αεροσκάφη και μην σας φαίνεται περίεργο πως μπορεί να υπάρχουν δεκάδες και να διασταυρώνονται, ο εναέριος χώρος, ειδικά ο ευρωπαϊκός, είναι απο τους ποιο πυκνούς στον πλανήτη! κυριολεκτικά δεν μας φτάνει πλέον ούτε ο ουρανός!

δείτε για παράδειγμα ένα κομμάτι απο αεροναυτιλιακό χάρτη με διαδρομές high altitude:

Uploaded with ImageShack.us

αυτό είναι από Αμερική βέβαια..

δείτε επίσης μια φώτο από ένα 747-400..οι γραμμές είναι ολοκάθαρα πίσω από τον καθέναν από του 4 κινητήρες του, σε μια απόσταση βέβαια ώστε να προλάβουν να παγώσουν τα καυσαέρια..

θεωρίες συνωμοσίες υπάρχουν για τα πάντα..και ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα όσα site και βιντεάκια υπάρχουν που να λένε οτι ''μας ψεκάζουν'' αλλά τόσα και περισσότερα μπορώ να σας βρω που λένε το αντίθετο.. εξάλλου νομίζω πως λόγω ειδικότητας κάτι παραπάνω θα ξέρω..
    εξάλλου, εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι που ασχολούμαστε με το planespotting, έχουμε χάρτες, ασυρμάτους κλπ και παρακολουθούμε όλες τις πτήσεις. ξέρουμε ποια εταιρία και ποιος τύπος αεροπλάνου είναι αυτό που βλέπουμε αυτήν την στιγμή, που πάει και από που έρχεται κλπ.. οπότε χαΛΛαραααααα..

πάρτε και ένα βιντεάκι: https://www.youtube.com/watch?v=7LSr...eature=related

https://www.flightradar24.com/

Α / Πριν κανα 2 χρονια βρεθηκα στην Αμβερσα για μια δουλεια, και ειχα μια μερα κενο.
    Το μεσημερι βγηκα για ενα καφε, τον οποιο τον ηπια σε μια πλατεια, κατω απο τον ηλιο.
    Μεσα σε λιγοτερο απο ενα 2ωρο, ο ουρανος ηταν γεματος απο συμμετρικοτατες, "οριζοντιες" & "καθετες" γραμμες, τα δε "ματια" που σχηματιζοντουσαν ηταν σχεδον ιδιου μεγεθους.

Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μιση στο εκατομμυριο, ολα τα (οσα) αεροπλανα εκεινα, να χρησημοποιουσαν τους γνωστους αεροδιαδρομους

Β / Τον περασμενο Μαρτη ημουν για διακοπες καπου στην Αυστρια.
    Παρατηρησα επισης, ωραιοτατο "μπακλαβα" στον ουρανο, και μαλιστα (μαλλον επειδη ημουν ηδη αρκετα ψηλα), παρατηρουσα οτι τα αεροπλανα εβγαζαν, αυτο που εβγαζαν τελος παντων, μονο πανω απο συγκεκριμενο σημειο. Δηλαδη, εβλεπες το αεροπλανο, δεν εβγαζε τιποτε, ξεκινουσε να βγαζει για καποια λιγα χλμ, και μετα σταματουσε. Μετα απο λιγο ενα αλλο (ισως το ιδιο ??) λιγο διπλα απο την προηγουμενη γραμμη εκανε το ιδιο. Μετα καθετα, αλλη μια, και παλι....
    Σε λιγη ωρα ειχε συννεφια....

Προσωπικα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαια αυτα τα ιχνη απο τα αεροπλανα...

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιοχή
    Χαλανδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με όλους αυτούς τους ''μπακλαβάδες'' μου ανοίξατε την όρεξη!!!
    Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον pilot.....

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.flightradar24.com/

Α / Πριν κανα 2 χρονια βρεθηκα στην Αμβερσα για μια δουλεια, και ειχα μια μερα κενο.
    Το μεσημερι βγηκα για ενα καφε, τον οποιο τον ηπια σε μια πλατεια, κατω απο τον ηλιο.
    Μεσα σε λιγοτερο απο ενα 2ωρο, ο ουρανος ηταν γεματος απο συμμετρικοτατες, "οριζοντιες" & "καθετες" γραμμες, τα δε "ματια" που σχηματιζοντουσαν ηταν σχεδον ιδιου μεγεθους.

Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μιση στο εκατομμυριο, ολα τα (οσα) αεροπλανα εκεινα, να χρησημοποιουσαν τους γνωστους αεροδιαδρομους

Β / Τον περασμενο Μαρτη ημουν για διακοπες καπου στην Αυστρια.
    Παρατηρησα επισης, ωραιοτατο "μπακλαβα" στον ουρανο, και μαλιστα (μαλλον επειδη ημουν ηδη αρκετα ψηλα), παρατηρουσα οτι τα αεροπλανα εβγαζαν, αυτο που εβγαζαν τελος παντων, μονο πανω απο συγκεκριμενο σημειο. Δηλαδη, εβλεπες το αεροπλανο, δεν εβγαζε τιποτε, ξεκινουσε να βγαζει για καποια λιγα χλμ, και μετα σταματουσε. Μετα απο λιγο ενα αλλο (ισως το ιδιο ??) λιγο διπλα απο την προηγουμενη γραμμη εκανε το ιδιο. Μετα καθετα, αλλη μια, και παλι....
    Σε λιγη ωρα ειχε συννεφια....

Προσωπικα, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τυχαια αυτα τα ιχνη απο τα αεροπλανα...
    γιατί?? ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση αεροσκάφος που πετάει μέσα σε controled airspace να μην χρησιμοποιεί αεροδιάδρομους!

τέλος πάντων..ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει!
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

7. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

BILL007 (07-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εστω, αυτο το ξερεις καλυτερα.

Γιατι ομως τα καυσαερια τους ηταν εμφανη μονο σε συγκεριμενη εκταση στον ουρανο ?

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο individual Εμφάνιση μηνυμάτων
    ολα καλα και ωραια ολα αυτα......
    αλλα ας μου πει καποιος,πως γινεται να πετουν 2 αεροπλανα κοντα σχετικα το ενα με το αλλο.......και το ενα να αφηνει γραμμη και το αλλο να μην αφηνει.......το εχω δει!!!
    καταρχάς το κοντά είναι σχετικό.. αυτό που βλέπουμε από το έδαφος ως ''κοντά'' μπορεί να είναι και κάνα 2 χιλιόμετρα απόσταση(ιδίως όσον αφορά το ύψος πτήσης) οπότε μπορεί να είναι λιγότερο έντονα και να μην φαίνονται από το έδαφος, η μπορεί στο ύψος εκείνο να επικρατούν διαφορετικές συνθήκες και πολλές αναταράξεις..

ξαναλέω, σίγουρα θα παίζουν και πολλά..''τρελά'' πράγματα, αλλά το 99,9% αυτών που βλέπουμε είναι νεράκι από πολιτικά αεροσκάφη.. εξάλλου έχω χιλιάδες φώτο από αεροπλάνα που πετούν στην μέση του Ειρηνικού για παράδειγμα, κυριολεκτικά στην μέση του πουθενά και βγάζουν κανονικά contrails! εκεί τι ψεκάζουν? τις φάλαινες?

Επίσης σε μια πτήση από Θεσ/νικη για Αθήνα πέρυσι που ήμουν στο πιλοτήριο, είδα με τα μάτια μου ζεύγος ελληνικών F-16 να μας διασταυρώνει 5.000 πόδια ψηλότερα και έβγαζαν κανονικότατα contrails! Ψεκάζουν και τα ελληνικά μαχητικά δηλαδή???
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

10. The Following 3 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

individual (07-11-11), kostas 325 (07-11-11), Kostas_1 (07-11-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εστω, αυτο το ξερεις καλυτερα.

Γιατι ομως τα καυσαερια τους ηταν εμφανη μονο σε συγκεριμενη εκταση στον ουρανο ?
    γιατί στην υπόλοιπη έκταση ίσως να μην περνούσε κάποιος διάδρομος η κάποια πτήση εκείνες τις ώρες..

τέλος πάντων, ξαναλέω πως ο καθένας μπορεί να πιστεύει ΟΤΙ θέλει.. εγώ απλά εξήγησα τι ισχύει και τι βλέπω καθημερινά με τα μάτια μου..

12. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Kostas_1 (07-11-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίζει ο Pilot να είναι πράκτορας και να προσπαθεί να μας απο - προσανατολίσει ;

14. The Following User Says Thank You to pilot For This Useful Post:

Ptboul (08-11-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλά ε!! δείτε και την καλύτερη! Boeing B-17 βομβαρδιστικό φωτογραφημένο από άλλο αεροσκάφος του σχηματισμού κατά την διάρκεια του Β'ΠΠ!!

σημειώστε οτι τα μοτερια είναι εμβολοφόρα αλλά το αποτέλεσμα της εξαγωγής είναι το ίδιο!!

το φαινόμενο λοιπόν πάει πολύ πίσω στον χρόνο, από την στιγμή που τα αεροσκάφη έφτασαν σε μεγάλο υψόμετρο(τουλάχιστον 15-20.000 πόδια) και αυτό έγινε από πολύ παλιά, ήδη από το 1930.. απλά τα τελευταία χρόνια απασχόλησε τους συνομοσιολόγους!

16. The Following 4 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

aristent (07-11-11), BILL007 (07-11-11), Kostas_1 (07-11-11), Ptboul (08-11-11)

Σελίδα 5 από 25 ΠρώτηΠρώτη ... 3456715 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP