Πληροφοριες για τις βασεις;
Universal η καποιες της ΜΟΜΟ spec για bmw?
Πληροφοριες για τις βασεις;
Universal η καποιες της ΜΟΜΟ spec για bmw?
nik200 (07-11-11)
ειναι της omp και μπαινουν σε ολα τα "καλα" bucket καθισματα..momo-sparco-omp..και φυσικα οταν τις παραγγελνεις λες..το μοντελο-ειναι δηλαδη για bmw e30..το κοστος ειναι 70 ευρω εκαστη...και ειναι η καλυτερη λυση για να μην τρυπας το πατωμα...στο κατω κατω..φτιαχτες βασεις για bucket οπουδηποτε και αν πας..40-50 ευρω θα στα παρουν..
υπαρχουν και καποια bucket..τα οποια παιρνουν βασεις οι οποιες πιανουν στο πλαι τους..και ειναι ακομα καλυτερα..καθως το καθισμα βιδωνεται πιο ψηλα..και αρα δεν παλαντζαρει καθολου!!!ψιλα γραμματα θα μου πειτε αλλα κι ομως κανουν διαφορα!
το σοβαρο θεμα με το αμαξι ειναι οι βασεις μηχανης...οι οποιες προς το παρον ειναι αστειες για το βαρος του 3.5λτ..
και εδω θελω τα φωτα σας..με δεδομενο το γεγονος οτι το μπροστινο τμημα του ε30 ειναι αρκετα μαλακο..χρειαζομαι βασεις γερες μεν αλλα οχι κουτσουρα δε..για να μην αδυνατιζουν τα ραμφη του αυτοκινητου..απο ερευνα που εκανα..βρηκα 3 λυσεις οι οποιες ειναι και οι πιο καλες...
1)βασεις μ3 ε36..
2)βασεις εξακυλιδρου ε36
3)βασεις alpina απο β6 3.5λτ
ακουω γνωμες...
Panos 316T (21-11-11)
καινουργιες εξελιξεις..
1)χτες παρελαβα και τοποθετησα την μπαρα θολων μπροστα..ειναι ρυθμιζομενη στην μεση, αλουμινιου, και φυσικα για ε30...οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες απο μια βολτα που εβγαλα το αμαξι-και απο μερικες σβουρες καθως το μουτρο εχει δεσει πολυ..και το τιμονι βελτιωθηκε..το αμαξι να υπενθυμισω φοραγε μπαρα θολων αλλα επιανε στις 2 βιδες τις αναρτησης και οχι στις 3..απο οτι αποδεικνυεται ειναι λαθος να πιανει μονο στις δυο (πραγμα λογικο)..ιδιως στα ευπαθη ε30 με βαρος μπροστα!
2)πουληθηκε το σαλονι χτες του αυτοκινητου..και τωρα περιμενω τις βασεις των bucket που εχουν παραγγελθει..λογικα αυτη την βδομαδα θα τις εχω στα χερια μου και θα μπουν και τα momo μεσα στο αμαξι!οι βασεις μια και ειναι για ε30 πρεπει να μπαινουν στις μαμα βιδες..οποτε δεν θα χω προβλημα στην τοποθετηση μονος μου..για να δουμε ομως..
υγ..σε αυτο το αμαξι, παλευω οσο το δυνατον γινεται τα περισσοτερα να τα βαλω μονος μου ουτως ωστε να ξερω και ακριβως τι συμβαινει..και πως φτιαχνεται..ειναι μια χρονοβορος διαδικασια αλλα αξιζει καθως μαθαινεις πολλα τοσο για το αμαξι οσο και γενικα..φυσικα δεν ειναι η δουλεια μου και οπου χρειαστει θα παω σε μαστορα...αλλα μονο αμα χρειαστει...
Panos 316T (21-11-11), stefm5 (16-11-11), Thomelef (16-11-11), z3 2.2 (19-11-11), zaharias (16-11-11)
Νικο για διαλεξεις βασεις μηχανης πρεπει να ξερεις τι Μ30 ειναι.
Τα Μπλοκ των Ε28/24 εχουν διαφορετικες υποδοχες απο αυτα των Ε34/32 και στελνουν τα Μοτερ και σε διαφορετικα σημεια -μπρος/πισω-(πολυ σημαντικο για το κεντρο βαρους)
ααα και βγαλε την φιλτροχοανη, χανει αποδοση
ααα και κατι αλλο....... σε ζηλευω ρεεεε![]()
bill_m3 (20-11-11), gnx (20-11-11), nik200 (19-11-11), oldcarskickass (19-11-11), Panos 316T (21-11-11)
φιλε θα το ψαξω...
και επισης..στοχος του project ειναι να γινουν απλες-σωστες λυσεις που να δουλευουν και οχι να φτιαχτει το υπερ-αμαξι...και να φυγει μια περιουσια..πιστευω οτι τετοιες λυσεις αξιζουν και γιαυτο τις γραφω ουτως ωστε αν πραγματι δουλευουν-δουλεψουν να μπορουν να τις κανουν και αλλοι..στο κατω κατω τα forum αυτο το σκοπο εχουν..να πληροφορουμαστε μεταξυ μας..