Αρχικό μήνυμα απο
S8N
Ο Αθηναίος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες κατά τη γνώμη μου. Είχα περάσει το καλοκαίρι για να ρωτήσω για B8 στο Ε60 κι έφυγα τρέχοντας. Η αμπελοφιλοσοφία πάει σύννεφο. Μπορεί στους αγώνες πριν 20 χρόνια να ήταν καλός, αλλά δεν είναι δυνατόν να περιφρονεί το R&D της Bilstein θεωρώντας ότι οι αλχημείες του είναι καλύτερες κι απ' το φάρμακο της φαλάκρας.
Ο Κυρλαγκίτσης μου είχε επισκευάσει την PSS9 του ΤΤ. Όσο ήταν καινούργια δεν ήθελε να την αγγίξει και μου είπε να την αφήσω ως έχει μέχρι να 'πέσει' με τον καιρό. Έτσι κι έκανα, του την πήγα στα 50.000km και τη μεταμόρφωσε. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ο άνθρωπος είχε πλήρη επίγνωση του τι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για να κρατά στους ελληνικούς δρόμους. Δυστυχώς ο Κυρλαγκίτσης, ένας άνθρωπος που δεν είχε μπει ποτέ σε αεροπλάνο αλλά λάτρευε τα αυτοκίνητα, έμελλε να χάσει τη ζωή του όταν αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά ταξίδι αεροπορικώς στην Κύπρο με τη γυναίκα του. Το αεροπλάνο της επιστροφής ήταν εκείνο της Helios που έπεσε στο Γραμματικό. Φανταστείτε τι πιθανότητα είχε να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την επιχείρηση πλέον διευθύνει με μεγάλη επιτυχία η κόρη του.