Ο ανθρωπος που δηλωσε δημοσια εδω μεσα στο φορουμ παρουσια ολων μας οτι τον κουρασαν τα μπαξιματα ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ με νεο μπαξιμο και εγω οπως παντα σαν κακος ανθρωπος - ρουφιανος - Αρτεμης Ματσας σας τον καταδιδω, ιδου φίλοι μου το νεο μπαξιμο :
Και φυσικα εβαλε τιμονι Mpack γιατι το αλλο το τριακτινο που ειχε τον χαλαγε αλλα αντικατεστησε τα τριμ που ειχε (βουρτσισμενο αλουμινιοο) με αυτα τα μαυρα που βλεπετε.
Συνεχισε παλικαρι μου ετσι και θα περασεις και τον φανη στα μπαξιματα αλλα θελω να σας δω οταν θα πατε να δηλωσετε στο ASAP ολο τα Retrofit που εχετε μπαξει πως θα σας κοιτανε.
Εδω μεχρι και η κοπελα του που πηρε χτες το αμαξι τον ειπε τι επαθε το τιμονι πρωτεινες πηρε και πρηστηκε ετσι :![]()
![]()
Αντε να δουμε το επομενο μπαξιμο Γιανναρα μου ποτε θα ειναι ; Εσυ δεν ειπες οτι κουραστηκες.![]()
![]()
![]()
Lambros46 (04-11-11), m-power_01 (04-11-11), S8N (04-11-11)
Δεν σταματάει λέμε ! Αμάξι ποτε θα μπαξει είναι η ερώτηση
Πριν απο ενα μηνα περιπου εμπαξα τα ελατηρια που μου ειχε δωσει ο φιλος alexm,το αμαξι εμεινε στο ιδιο υψος τελικα κατι που δεν με πειραζει αλλα η αισθηση στην οδηγηση αλλαξε αρκετα,το νιωθω πιο σφιχτο παρολο που φοραω τα comfort αμορτισερ τα οποια εχουν ψωμια ακομα.
Δεν το ειχα γραψει νωριτερα γιατι ηθελα να το οδηγησω για να καταλαβω την διαφορα στην αισθηση και γιατι μου ειπε φιλος οτι κανωντας του καποια χιλιομετρα θα κατεβει και λιγο,δεν το εχω μετρησει ακομα.
Αντε τωρα σε αυτο το κομματι μενουν πιο παχες αντιστρεπτικες,απο Μ5,και θωλομπαρα εμπρος για να γινει μπετο.
ΥΓ:Χαζευοντας το αμαξι την μερα που τα βαλαμε σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να βαλω αποστατες εχει κανεις καποια αποψη;
BILL007 (04-11-11), Panos 316T (22-11-11), S8N (22-11-11)
Με γεια βρε Νίκο! Κι εγώ έχω τα Μ Pack ελατήρια με τα M bump stops από το κοπή τη πίτα κι ακόμη δεν τα έχω βάλει. Για τις αντιστρεπτικές κατέληξα στην Μ (18mm) πίσω και στην M-Pack μπροστά. Με την Μ μπροστά θα έχεις πολλά μούτρα. Δεν τις έχω βάλει για να σου πω, καθώς μένει ακόμη να πάρω τα Bilstein B8. Έτσι όπως έρχονται τα χαράτσια, βλέπω να καλοκαιριάζει πρώτα. ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ...
Γι' αποστάτες είχα κάνει thread παλαιότερα στο topic 'Σειρά 5'. Ψαξ' το.
nikos-Mpacket (04-11-11)
Τα Μ πακ ελατηρια ειναι πιο σκληρα απο των εταιρειων του εμποριου.. Ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει και λενε 2-3 μαστορες.. Ισως να εχουν δικιο..
Μεγεια παντως..
Οσο για τους αποστατες κοιτα να παρεις κατι επωνυμο διοτι οι φθηνοι απο ebay εχουν "θεματακια" τοποθετησης + τρεμουλο.. Εγω πηρα H&R με μεγαλυτερα μπουλονια.. (1 ποντο προσθηκες)
Αναλογως τι θελεις να πετυχεις με τις προσθηκες, μπορεις να μετρησεις πριν παραγγελεις.. Κοιτα εδω.. https://www.turnermotorsport.com/t-wheel-spacers.aspx
ΧΙΟΣ-CHIOS
nikos-Mpacket (04-11-11), S8N (22-11-11)
Aπο εβδομαδα μπαινει M sport μαυρος ουρανος κομπλε και βαψιμο τα πλαστικα του ουρανου (look csl)![]()
Powered by
BILL007 (16-11-11), bill_m3 (16-11-11), Leonidas_E39 (18-11-11), Panos 316T (22-11-11), S8N (22-11-11), Thomelef (16-11-11), zaharias (16-11-11)
επιτελους δουλευει ο διακοπτης φλας με BC στο 46αρι που εβαλα και δεν ειναι απλα διακοσμητικο πλεον....ευχαριστω τον giannis_compact που με πηγε σε εναν δικο του ηλεκτρολογο και μου εκανε μεσα σε 1 λεπτο τη δουλεια που μετα απο μιση ωρα δε μπορεσαν να μου κανουν στην αντιπροσωπεια....
Μη τα συζητας αδερφε...
bill_m3 (20-11-11), katsaraios (23-11-11), nikos valvetronic (21-11-11), Panos 316T (22-11-11), S8N (22-11-11), sierra (22-11-11)
ειδεσ που επρεπε να ερθεις θεσ/νικη????
Tsakirakos (20-11-11)
Την εβδομάδα που μας πέρασε πρόσθεσα και εγω κάτι καινούργιο στο αμάξι. Τι; έβαλα τα angel eyes που τα είχα στο μάτι. Έβαλα τα CCFL και το αμάξι μου φαίνετε ποιό ωραίο, η γνώμη μου φυσικά, και τα τοποθέτησα μόνος χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Θα βάλω και φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας...![]()
![]()
![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Atsa linos (22-11-11), bill_m3 (20-11-11), katsaraios (23-11-11), Nick bmwlover (20-11-11), nikos valvetronic (21-11-11), nikos-Mpacket (20-11-11), Panos 316T (22-11-11), S8N (22-11-11), Tsakirakos (21-11-11)