the more people agree with me
the more I think I'm wrong
120ie87 (04-11-11)
Έτσι συμβαίνει πάντα , κάποιος παίρνει το ρίσκο και ανοίγει νέους δρόμους για τους υπόλοιπους ή προστατεύει απο το πέταμα χρημάτων.
Αν ήμασταν πιο καλά οργανωμένοι θα μπορούσαμε για κάποιο θέμα που ενδιαφερόμαστε 2-3 να βάλουμε λεφτά απο κοινού . Γίνεται το πείραμα και αν κάτσει , έκατσε ... Σε αντίθετη περίπτωση η ζημιά μοιράζεται ...
Λέω εγώ τώρα ...
^ ευχαριστώ πολύ τον mpower 01.... τα είπε όλα.....
Στο θέμα μας: Το αυτοκίνητο πήγε στο γνωστό εξουσιοδοτημενο στη χαλκίδα (χαμόγελα και εξυπηρετηση όπως πάντα-> ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ HALKIDA116... ξέρει αυτός....) αλλά δυστυχώς το cruise δεν δούλεψε.ΑΠΕΤΥΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΚΟΜΑ.
Επόμενο βήμα: αγορά εξοπλισμού για σβήσιμο σφαλμάτων κλπ και προσπάθεια επέμβασης στην εργοστασιακή πλακέτα ......
![]()
bill_m3 (07-11-11), halkida116mpack (07-11-11)
Εγω νομίζω ότι τσάμπα το κουράζουμε το θέμα
Είναι καθαρά θέμα προγραμματισμού/κωδικοποίησης των parts,αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει σε εξουσιοδοτημένο.
Θέλει να ταιριάξουν οι κωδικοποιήσεις (πολύ πιθανόν να σβηστούν και να ξαναπεραστούν) στα αντίστοιχα parts απ'οτι έχω καταλάβει.
Αυτή η δουλειά δεν μπορεί να γίνει όμως μέσα σε εξουσιοδοτημένο!
Υπάρχουν 2 συνεργεία στην Αθήνα που κατέχουν το θέμα αυτό και μπορούν να το κάνουν.
(π.χ ένα απο τα δυο ταίριαξε σαλόνι απο αγγλικό M5 σε ελληνικό σασί,με τις πλήρεις λειτουργίες,που απαιτούσαν τα τρελά ζογκλερικά)
Ψάξου καλύτερα φίλε με την κωδικοποίηση των parts.Αυτή είναι η γνώμη μου
Υ.Γ Αν θες πες μου να σου πω ποια είναι αυτά τα συνεργεία που ξέρω![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 07-11-11 στις 10:32
Εμεις ειχαμε μηλησει και στο τηλεφωνο ποιο πριν.
Κοιταξε να μη σου δουλευουνε οι ιαλοκαθαριστηρες μπορει αλλα να μη σου δουλευει ο αυτοματος πιλοτος μηπως εχει προβλημα και δε δουλευει.
Επειδη κι εγω εχω βαλει ποιο παλια λαθος φλασιερα που την κωδικοποιησα αλλα και πριν τη κωδικοποιηση δουλευανε ολα απλως μ εβγαζε βλαβη στο διαγνωστηκο.
Εσυ απο τι αμαξι εβαλες τη φλασιερα εχεις μηπως το part number?
Απ΄οτι ειδα με το part number που εχεις στη φωτο
ειναι απο Ε90 Ε92 Ε93 εξακυλινδρα και πανω
1-ον χωρις τιμονι πολλαπλων
2-ον χωρις cruise control αλλα με Cruise control with brake function
γι αυτο κι εχεις το προβλημα και δε δουλευει.
For vehicles with:
Multifunction f steering wheel (S249A) = No
And:
Rain sensor (S521A) = Yes
And:
Cruise control (S540A) = No
And:
Active cruise control (S541A) = No
And:
Cruise control with brake function (S544A) = Yes
120ie87 (07-11-11)
Σπύρο συμφωνώ άπειρα φίλε!
Το θέμα όμως ξέρεις που σκαλώνει?Όχι στην οργάνωση όπως φαίνεται.
Στην μ#λακία που βαράει το κεφάλι του Έλληνα.Που δεν θέλει να μοιράζεται τίποτα με κανέναν,λες και είναι επτασφράγιστο μυστικό και στο σκεπτικό ότι θα το κάνω εγώ και δεν θα το κάνει άλλος κανείς.Στο να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα (το γνωστό ανέκδοτο που έχει όμως άπειρη δόση ελληνικής πραγματικότητας).Ασε,απο μυαλό κοκορέτσι...![]()
120ie87 (07-11-11), oldcarskickass (07-11-11)