Ωραίο είναι Πάνο, αλλά τόση ομοιότητα κατά τη γνώμη μου δεν είναι προσόν, αφού δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το καινούριο έναντι του παλιού.
Γενικά, όπου έλλειψη έμπνευσης πρέπει να έχουν και το σήμα της vw από δίπλα.
Κλασικό παράδειγμα τα golf mkV και VI με το τελευταίο να μοιάζει με fl του άλλου και μάλιστα όχι εκτενές.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong
Τα CC, Scirocco & EOS ανέτρεψαν τη μέχρι πρόσφατα συντηρητική σχεδίαση της vw, που άλλωστε αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής που ακολουθεί η εταιρεία.
Εάν ωστόσο αυτό κάποτε αλλάξει, έχουν τις γνώσεις, το budget αλλά και ότι άλλο χρειαστεί, ώστε να εφαρμόσουν κι άλλες πρωτοποριακές ιδέες / σχέδια.
Ωραίο είναι Πάνο, αλλά τόση ομοιότητα κατά τη γνώμη μου δεν είναι προσόν, αφού δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κανείς το καινούριο έναντι του παλιού.
Γενικά, όπου έλλειψη έμπνευσης πρέπει να έχουν και το σήμα της vw από δίπλα.
Κλασικό παράδειγμα τα golf mkV και VI με το τελευταίο να μοιάζει με fl του άλλου και μάλιστα όχι εκτενές.
H επανάληψη μήτηρ μαθήσεως.
Κώστα το Eos προσωπικά δεν μου λέει τίποτα.
Το passat cc μου άρεσε αρκετά, αλλά αυτό εδώ τώρα αν δεν είναι έλλειψη έμπνευσης σε σχέση με το προηγούμενο, τότε τι είναι?
Είπαμε να κρατήσει κάποιες γραμμές ίδιες, αλλά κάποιος που δεν ξέρει καλά τα vw άνετα το μπερδεύει με το προηγούμενο!
Για το άλλο που λες, οκ μπορεί να είναι κι έτσι.
Αλλά προς το παρόν η vw δεν μας έχει δείξει κάτι τέτοιο. Η πλειοψηφία των αμαξιών της είναι από εντελώς ουδέτερα μέχρι αδιάφορα εξωτερικά.
Μόνο το scirocco δεν το λες αδιάφορο, αλλά ταυτόχρονα δεν το λες και όμορφο ή κομψό,τουλάχιστον κατ'εμέ.
Συμφωνώ Άρη. Εν τέλει όλα είναι θέμα προσωπικού γούστου.
Το f/l που δέχτηκε το cc το κάνει απλά πιο επίκαιρο λόγω των γωνιών στα φώτα, κατά τ άλλα παραμένει ένα ενδιαφέρον σχέδιο και οι πωλήσεις του το επιβεβαιώνουν.
Πάντως μιας και αναφέρθηκε από το (Σατανά) Άρη η cls, εμένα προσωπικά η προηγούμενη μου άρεσε πολύ περισσότερο. Το νέο μοντέλο με τα περίεργα πίσω φτερά και τα σχέδια στη λαμαρίνα δε μου λέει κάτι.
Το eos μού είναι πλέον αδιάφορο. Θυμάμαι όμως πόσο πρωτοποριακό ήταν τότε που είχε παρουσιαστεί με τη σκληρή του οροφή, αλλά και με τη συνολική του αισθητική.
Εφόσον πιστεύετε ότι το CC είναι όμορφο, ας το συγκρίνουμε με τον ανταγωνιστή του από την αγαπημένη μας μάρκα κι ας κρίνουμε:
Πολύ δευτεράντζα το CC. Σε όλα.
νταξ,ειναι πιο ομορφη η BMW!!!![]()