Monsta (03-11-11)
αν και το "παλιο" μ αρεσει απιστευτα και το νεο ειναι καλο.Λιγες και καλες αλλαγες
στο μονο μειον ειναι αυτο το αντιαισθητικο,παλιομοδιτι ο και απαισιο ρολογακι στη μεση
Πάλι γραφικός θα γίνω και θα φάω χέσιμο απ' τον Στάθη.
Το γεγονός ότι είναι όλες τραβηγμένες από 3/4 γωνία δε σας παραξενεύει?
Το έχετε δει προφίλ? Θαυμάζατε τις αναλογίες των προβόλων του? Το ύψος της ουράς σε σχέση με το καπώ? Μπορείτε να το φανταστείτε με 16άρες και σηκωμένη ανάρτηση? Τώρα μπορείτε να ξενερώσετε.
Αν έχετε ακόμη ενδοιασμούς, πηγαίντε σε μια έκθεση και μπείτε μέσα. Τραβήξτε το σκιάδιο της ηλιοροφής προσέχοντας να μη σας πάρει μαζί και το περουκίνι. Μετά προσπαθήστε να καθίσετε στις πίσω θέσεις. Εν συνεχεία ανοίξτε το πορτ-μπαγκάζ και παρατηρήστε κατώφλι φόρτωσης και ωφέλιμο ύψος. Τώρα μπορείτε να ξεράσετε.
Σ' αυτά τα χρήματα η λύση σε καινούργιο ακούει στο όνομα Octavia. Τιμιότατο, ομορφότερο, πρακτικότερο. Αν θες πολυτέλεια πηγαίνεις σε μεταχειρισμένο Audi/BMW/Mercedes. CC = καγκουρογκλαμουριά. H VW προσπάθησε να παρουσιάσει τη CLS έκδοση του Passat. Το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να συνειδητοποιήσουμε πως ακόμη κι εγώ μπορώ στις φωτογραφίες να φαίνομαι σαν το επόμενο φωτομοντέλο του Ermenegildo Zegna.
aristent (04-11-11), katsaraios (03-11-11), kostas 325 (04-11-11), Kostas_1 (03-11-11), Leonidas_E39 (05-11-11), Panos 316T (04-11-11), Stathis (04-11-11)
Ρε μπαγάσα, ενώ έχεις γ(κ)ούστο, κάνεις τα πάντα για να θάψεις ακόμα και τα ΟΜΟΡΦΑ μοντέλα του γκρουπ.
Αφού λοιπόν είσαι τόσο απόλυτος....
Το CC κυκλοφορεί αρκετό καιρό στους δρόμους. Όλοι έχουμε δει πόσο πρησμένο είναι τ αμάξι ακόμα και με τις μαμά 17άρες, ενώ τουμπανιάζει ακόμα περισσότερο με τις εργοστασιακές 18άρες. Με ένα σωστό σετ αφτερμάρκετ και ανάρτηση, το αμάξι είναι απλά 'αλλού'....
Τώρα αν εσύ βλέπεις το Octavia για πιο όμορφο τι να πω.Μάλλον φταίει η σύγχυση που περνάς όλο αυτό το καιρό με τις απεργίες, τις καταλήψεις, τη πολιτική σκηνή και τα deadlines.
Δηλαδή απόλυτα φυσιολογική αντίδραση του νευρικού σου συστήματος.
ετσι για να εχουμε λιγη αντιπαραθεση... παμε σε μια εκθεση να δουμε το Χ6 να μπουμε μεσα να ανοιξουμε σε εκεινο το σκιαδιο και να προσπαθησουμε απλα να ανοιξουμε το ντουλαπακι και να παρουμε κατι απο μεσα την αδεια πχ.μετα δεν παμε και μαι βολτα πισω?μπααα ειμαι 1.85 βρισκει το κεφαλι μου δεν χωραω.ας βαλω μωρε τα ψωνια πισω στο πορτμπαγκαζ....χλωμο το βλεπω λιγο ψηλο το βλεπω..... ας το θαυμασουμε απο εξω να δουμε το υψως ουρας και μουρης και την ομορφια του με τις 18αρες ζαντες ...πανεμορφο!!!!!!!εχω αδικο??????
Panos 316T (04-11-11)