Εμένα προέχει μια επίσκεψη στο monsta οπότε δεν το βλέπω...
Αφήστε που πρέπει να ψήσω και το γέρο μου πρώτα γιατί εγώ δεν έχω ιδέα!
Με τις χαρτογραφήσεις κινητήρα τι ισχύει? Όπως προείπα είμαι άσχετος με μηχανολογικά...
παιδια για δεκα αλογα εγω τσιπακι Α. Τ (αγνωστου ταυτοτητος) δεν θα εβαζα! Εχω παραδειγμα φιλου, εβαλε κατι αντιστοιχο σε αλλο αυτοκινητο -οχι BMW- ειδε διαφορα αλλα μετα απο λιγο καιρο πηρε το μοτερ στο χερι!
a_garas (03-11-11)
πρέπει να είναι ο μοναδικός που να πήρε το μοτέρ στο χέρι μόνο από πρόγραμμα!το πολύ πολύ να πήγαινε χειρότερα και όχι να σπάσει!
εκτός και αν ήταν δεν ήταν προγραμματιστής ο τύπος.
το σωστό είναι αυτό που είπε ο Βαγγέλης , το πριν και το μετά καθώς και οι σχετικές εγγυήσεις.
και στην τελική σου λέει ο επαγγελματίας ότι το παίρνει πίσω.
δεν θα σαι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος που βάζει ένα απλό πρόγραμμα και πόσο μάλλον σε ένα n/a μοτέρ.
τούρμπο και πράσινα άλογα
bill_m3 (04-11-11), deepBLUE (04-11-11), ghost-rider (13-11-11)
τελικα λεω να παω μια βολτα απο το μαγαζι να δω απο κοντα !!
![]()
deepBLUE (04-11-11)
τελικα λεω να μην το ρισκαρω και παρω τον κινητηρα στραγαλια !!! ευχαριστω ολους τους φιλους για τις πολυτιμες συμβουλες
αχαχα αυτές οι ξαφνικές αλλαγές διάθεσης είναι
που μ αρέσουν!
περιμένουμε νέα φίλε μου!
εγω που εχω βαλει ενα αντιστοιχο προγραμμα με φιλτρο και εξατμιση δεν ειδα 13 άλογα, οι διαφορες ειναι μικρες και επηρεαζει την κατανάλωση.
Θεωρώ ότι οι ειδικοί εφόσον θέλεις να πειραξεις το αμαξι θα σου δωσουν στοιχεια, για 250 ευρω και 13 αλογα νομιζω περισσότερα θεματα θα ανοιξεις παρα θα ευχαριστηθείς γκαζι.
φιλικά
a_garas (13-11-11)
Εχω "επενδύσει" (sic) πολλά (πολλά) ευρώ για ατμοσφαιρική βελτίωση στο Ζ3 για να είμαι σε θέση να σου πώ: ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ για ατμοσφαιρική βελτίωση.
Αν θές οπωσδήποτε να πάρεις παραπάνω δύναμη χωρίς να αλλάξεις κινητήρα (δεν είναι καιροί για πολλά κυβικά), μάζεψε τα χρήματά σου για να πάς σε λύση τοποθέτησης κομπρέσορα.
Αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρείς διεξοδικές αναλύσεις για το θέμα.
Σήμερα για να πάρεις +30 άλογα απο ατμοσφαιρική βελτίωση σε Ζ3, θα χρειαστείς όσα χρήματα χρειάζονται για να αγοράσεις άλλο ένα Ζ3.
Vasilis (13-11-11)