Follow us on:
Σαρκοζί & Μέρκελ ανακοινώνουν την ημερομηνία του δημοψηφήσματος πριν από τον Τζέφρι. ΛοοΟΟΛ !!!!!
Αρχικό μήνυμα απο Monsta Σαρκοζί & Μέρκελ ανακοινώνουν την ημερομηνία του δημοψηφήσματος πριν από τον Τζέφρι. ΛοοΟΟΛ !!!!! δεν έβγαλε άχνα ο καθυστερημένος, έφαγε απίστευτο ξύλο αυτήν την στιγμή έχει μείνει με 150 η κυβέρνηση
Αρχικό μήνυμα απο stefm5 δεν έβγαλε άχνα ο καθυστερημένος, έφαγε απίστευτο ξύλο αυτήν την στιγμή έχει μείνει με 150 η κυβέρνηση Δεν υπάρχει κυβέρνηση !!
A8hnaios (03-11-11), stefm5 (03-11-11), Thomelef (03-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο Samaro Δεν υπάρχει κυβέρνηση !! δυστυχώς υπάρχουν και δεκανίκια, όπως ελσα παπαδημητρίου,κατσελη αν και δε νομίζω να υπαρχει παπανδρέου μετά το μεσημέρι
Samaro (03-11-11)
Αρχικό μήνυμα απο stefm5 δυστυχώς υπάρχουν και δεκανίκια, όπως ελσα παπαδημητρίου,κατσελη αν και δε νομίζω να υπαρχει παπανδρέου μετά το μεσημέρι Ακριβώς !! Ετοιμάζονται να τον μπανάρουνε !!
Αρχικό μήνυμα απο stefm5 δυστυχώς υπάρχουν και δεκανίκια, όπως ελσα παπαδημητρίου,κατσελη αν και δε νομίζω να υπαρχει παπανδρέου μετά το μεσημέρι Εσυ γιατι νομιζεις οτι την εκανε ο ο Σταματης για λιγες ωρες??..........θα τους κανει πουτ@να ....
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Ptboul (03-11-11), stefm5 (03-11-11)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ