Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Εμπόλεμοι δρόμοι

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είμαι φαντάρος και αυτό που έχω να πω είναι το εξής.

Και στο κέντρο αλλά και εχθές μας έδειξαν ένα βίντεο με διάφορα ατυχήματα με μικρές μάλιστα ταχύτητες, κανένα δε θυμάμαι να ήταν πάνω από 60χλμ.

Η πλειοψηφία των δυστυχημάτων ήταν αληθινά και μιλούσαν και γιατροί για τις βλάβες που έχουν δει σε αυτοκινητιστικά.

Το ανησυχητικό (αυτό που με τρέλανε βασικά) ήταν ότι η πλειοψηφία των φαντάρων (δηλαδή μιλάμε για νεολαία, για τη γενιά που τρέχει), δεν ήθελε να δει τα φρικιαστικά, ορισμένες φορές, πλάνα και άρχισαν να κοροιδεύουν ότι με τόσα λίγα χλμ δεν παθαίνεις τίποτα.

Μετά άρχισε να μιλάει ο σεβαστός κ.Τάσος Μαρκουϊζος (Ιαβέρης) με τη γνωστή θρασύτητα (και ΜΠΡΑΒΟ του γιατί δεν καταλαβαίνουμε αλλιώς), όσοι είχαν μείνει ξύπνιοι είτε τον κορόιδευαν είτε έβλεπαν τσόντες στο κινητό τους...

Το τραγικό είναι ότι δεν αντιλαμβανόμαστε ότι
    1)οι δυνάμεις της φύσης είναι ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ και δεν υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ bodybuildαρας που να αντέχει την επιβράδυνση από τα 50 σε 0 χλμ στον ελάχιστο χρόνο που διαρκεί η κρούση. Οι περισσότεροι νομίζουμε ότι αν σφίξουμε τα χέρια στο τιμόνι όλα θα είναι οκ... Εγώ πάντως ούτε στη θάλασσα δε θα ήθελα να πέσω με 50χλμ...

2)ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει καλύτερα από εμάς, και ειδικά στο στρατό με το ράδιο αρβύλα οι ιστορίες επιβίωσης από ντεμέκ ατυχήματα των 200+χλμ πάνε και έρχονται και το τραγικό είναι ότι γίνονται ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Με αποτέλεσμα κανείς να η συνηδειτοποιεί ότι είμαστε ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ.-

3)τα σίδερα είναι σίδερα και ΔΕΝ έχουν ψυχή.- Αντίθετα με τους ανθρώπους.
    4)ένα σώμα ελεύθερο (δλδ χωρίς ζώνη ασφαλείας) είναι μια ιπτάμενη μπριζόλα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.- Αν δεν καταλάβουμε ότι είμαστε κινητές μπριζόλες και μια τεράστια πηγή τροφής για τα σκουλήκια όταν πεθαίνουμε δε νομίζω να αλλάξει κάτι.

5)δεν παίζει ρόλο αν σε ένα ατύχημα φταις ή δεν φταις, το λιγότερο τίμημα που έχεις να πληρώσεις είναι το χρηματικό.

Ούτε η ταχύτητα μόνη της, ούτε ο δρόμος σκοτώνει, κατά τη γνώμη μου σκοτώνει η έλλειψη παιδείας και γνώσης.

Προσοχή και πάντα ζώνη.

3500άτομα σκοτώνονται κάθε χρόνο, δεν είναι όλοι αυτοί οι υπαίτιοι των ατυχημάτων.

2. The Following 4 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

DIMITr|S (03-02-10), sierra (21-02-10), Stamatis (03-02-10), Κωνσταντίνος (03-02-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP