katsaraios (31-10-11), Panos 316T (01-11-11)
ο σπυρακος η αλλιως σαυριτσα εχει γινει αυθεντια...
μπραβο του!
δεν θα ξεχασω τις βολτες απο λαινοπουλο μεχρι βουτα λιμανακια και βαρκιζα με το αμαξι του ενα golf 2 με 620 αλογα τουρμπο-νιτρο εν ετει 2002!!! πριν ασχοληθει με τις βελτιωσεις σαν επαγγελμα
του αξιζουν συγχαρητηρια για αυτα που εχει καταφερει
πολυ καλο !!αλλα το πως εβγαλε 1000 αλογα με 13:1 συμπιεση και μονο 1 bar δεν σας κανει εντυπωση??εχει πεσει πολυ δουλεια!μπραβο του
Εκτιμω, πως η θεωρια ειναι απλη αλλα βρεθηκε καποιος να την εφαρμοσει και μπραβο του .Πολυ μεγαλη συμπιεση=αναγκη για πολυ ψηλα οκτανια ,Αρα βαζουμε τουρμπινα δρακουλα με το καταληλο trim που θα μπορει να στροφαρει απο χαμηλα και να σηκωσει γρηγορα πιεση ,λογω συμπιεσης και θα μας δωσει τα ιδια αλογα σε λιγοτερη πιεση.Υστερα θωρακιζουμε το μοτερ απο τα καλυτερα υλικα για αντοχη και τα επιπλεον θερμικα φορτια λογω υψηλης συμπίεσης + απαιτουμενα οκτανια τα αναλαμβανει το καυσιμο πχ λειτουργια αποκλειστικα μεθανολης.Ας μην ξεχναμε (αν δεν κανω λαθος) πως ο πανοπουλος εχει το παρατσουκλι " ο χημικος".
Nick bmwlover (01-11-11), nik200 (01-11-11), Panos 316T (01-11-11)
Στο ενα μπαρ δουλευει το αμαξι με εκατοσταρα πρατηριου αν δεν κανω λάθος. Με αγωνιστικές δουλευει αρκετα πιο ψηλά.
Το σκεπτικό πιο πάνω ειναι εν μερη σωστο αλλα δεν ειναι τόσο απλό το πραγμα.
Τιποτα στον κοσμο δεν ειναι απλο .Η θεωρια ειναι σχετικα απλη, το δυσκολο ειναι η εφαρμογη της και μπραβο στα παιδια-το επαναλαμβανω-μπραβο που το εκαναν μια και εχω αρρωστια με τα εβος.Τα αλογα απο οτι ειπαν τα παιδια δεν ειναι 1000 αλλα κοντα στα 800 μπορει και πιο κατω αναλογα απο πιο dyno μετρηθηκαν.Σαφως δεν ειναι κατι απλο και ουτε το παιζω εξυπνος προς θεου αλλα ολοι μας λεμε οτι ρυθμιζουμε με 100αρα αλλα μπορει να υπαρχει και ο δρυιδης στο βενζιναδικο με τα ενισχυτικα.Και εγω ειδα με τα ματια μου 1600 honda στις 9300 που γυριζε την 6262 στο 1βαρ με 450 αλογα πρατηριου χωρις αγραφο και οχι αστρονομικη συμπιεση.Δεν εντυπωσιαζομαι πια με την αλογολαγνεια αλλα μπραβο στους extreme που δειχνουν δουλειες και στο εξωτερικο
Ζάντες είναι Advan RS?
nik200 (01-11-11)
ωραια η παρουσιαση..αλλα..
εμενα περισσοτερο για διαφημιση μου κανει! καποια φαουλ?
1)τριδισκος συμπλεκτης σε κινηση???
2)εγραψα πιο πριν οτι θα γυρναει 4ες..οπως και ισχυει!!!περι ορεξεως ομως..
3)ενα τοσο βελτιωμενο αμαξι για καθημερινο??αν δεν εισαι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου πιστευω δεν θα το βγαζες εξω περα απο κοντρα..
4)η λιστα με τα specs ειναι πανακριβη..μιλαμε για ενα evo που εχουν ριξει πολλα λεφτα!!!
σαν δημιουργημα μπραβο στον βελτιωτη...αλλα ποιος εγγυαται οτι δεν θα σπασει???γιατι αυτα τα μοτερ εχουν περιορισμενη διαρκεια ζωης...13 συμπιεση και 11000rpm και 0.9 bar...αυτα δεν τα χουν κανει ουτε αναγνωρισμενοι οικοι του εξωτερικου που φυσικα δινουν γραπτη εγγυηση οτι ολα θα δουλεψουν η αλλιως θα αντικατασταθουν αν σπασουν..εμενα ποιος μου δινει εγγυηση στα 50χιλ πχ..που εχω ξοδεψει να το κανω ετσι???