-
Παιδες επειδη το θεμα xenon το εψαξα παρα πολυ γιατι ηθελα να βαλω στο δικο μου, οποιος εχει προτζεκτορα (η αλλιως γλομπος) στο φαναρι οτι xenon κ να βαλει, κινεζικα..ουκρανικα..χαβανε ζικα προβλημα για τους απεναντι δεν υπαρχει. Οταν το φαναρι ειναι με ανακλαστηρα κ δεν μπορει να ρυθμιστει στο υψος εκει ειναι τα σκουρα γιατι το ευρος που φωτιζει ειναι απο τους υπονομους μεχρι το φεγγαρι.. Κ εκτος αυτου τα ΜΗ γνησια xenon στην φωτεινοτητα ειναι μακραν χειροτερα.. Εγω αγορασα απο εξωτερικο αλλο προτζεκτορα, διαφορετικη βαση για λαμπα αλλα κ διαφορετικη λαμπα 2πλασια σε μεγεθος.. (οχι Η7 οπως εχουν τα xenon εδω). Ανοιξα με λιγα λογια τα φαναρια μου κ ειναι μακραν πολυ μπροστα στο θεμα φωτεινοτητας χωρις να στραβωνεις τον αλλον απεναντι κ πανω απο ολα να μην υπαρχει αυτος ο "μπλε" χρωματισμος που εχουν πολλα xenon.. Κοστισε κοντα στα 350 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα!) αλλα αξιζει κ με το παραπανω..
Τωρα οσον αφορα τον εσωτερικο φωτισμο, επειδη κ αυτο το εχω ψαξει γιατι θελω κ εγω να κανω αλλαγες, αν ειναι με Led σχετικα ευκολα καποιος ηλεκτρολογος που εχει ασχοληθει μπορει να σου αλλαξει τον χρωματισμο κ να το κανει να μοιαζει κ σαν ουρανιο τοξο.. Οτι χρωμα θελεις εσυ βαζεις. Μεσος ορος κοστους που ρωτησα μερικους .. κοντα στο 200-250αρι για αλλαγη σε ολο τον φωτισμο μεσα, οχι μονο στο καντραν..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 31-10-11 στις 23:26
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP