Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Θέμα: Top mounts σε e36

Rides
    1

Προεπιλογή Top mounts σε e36

Καλησπέρα παιδιά!
    Το αμάξι μου είναι e36 compact και σκέφτομαι να αλλάξω τα εμπρός top mounts και θέλω να τοποθετήσω τα παράκεντρα από e36 m3 για πλεον κάμπερ......μήπως κάποιος από εσάς τα έχει βάλει και αν ναι...τι δυσκολίες έχει η τοποθέτηση αυτή;

Rides
    1

Προεπιλογή

Καμοια δυσκολια, ειναι Plug and play δουλεια

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο race850i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καμοια δυσκολια, ειναι Plug and play δουλεια
    Φαντάζομαι οτι το έχεις κάνει για να το λες.........απλά σκέφτομαι οτι τα άκρα μου δεν είναι m3 υπάρχει κάποια παράμετρος (δυσκολία). Ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Περιοχή
    Λακωνια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Mε αυτα δεν αλλαζεις την γωνια καμπερ αλλα την γωνια καστερ.Αν θελεις να αλλαξεις την καμπερ σου βαλε τα παρακεντρα συνεμπλοκ στα εμπρος ψαλιδια.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sofos 2.8i Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mε αυτα δεν αλλαζεις την γωνια καμπερ αλλα την γωνια καστερ.Αν θελεις να αλλαξεις την καμπερ σου βαλε τα παρακεντρα συνεμπλοκ στα εμπρος ψαλιδια.
    Είχα την εντύπωση οτι αλλάζει η κάμπερ....!!!!!......μάλλον λάθος πληροφόρηση έχω!!!!!!!!!! Με την κάστερ μήπως γνωρίζεις τι θα κερδίσω και σε τι θα χάσω;

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κατι λαθος εχετε καταλαβει ολοι σας νομιζω....Κανενα Ε36 δεν εχει ρυθμιζομενα top mount μπροστα,ειτε ειναι Μ3 ειτε οχι...Απλως του Μ3 τα top mount εχουν την βιδα πιο πισω με αποτελεσμα το κερδος σε γωνια καστερ,οχι καμπερ.Αρα αντι να κανεις αυτο,παρε ενα σετακι ρυθμιζομενα για να μπορεις να παιξεις τοσο σε καμπερ,οσο και σε καστερ.Οσον αφορα τα παρακεντρα συνεμπλοκ,παλι δεν κερδιζεις σε καμπερ αλλα μονο καστερ(σε συνδυασμο με το top mount παντα).Η καμπερ στα Ε36 ρυθμιζεται κανονικοτατα σε ΟΛΑ το ιδιο,οτι top mount και συνεμπλοκ και να φορας....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Kostas Maras (31-10-11), Panos 316T (02-11-11), Vassilis ///M (17-04-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχα την εντύπωση οτι αλλάζει η κάμπερ....!!!!!......μάλλον λάθος πληροφόρηση έχω!!!!!!!!!! Με την κάστερ μήπως γνωρίζεις τι θα κερδίσω και σε τι θα χάσω;
    Με μεγαλυτερη γωνια καστερ εχεις καλυτερη αισθηση και επαναφορα τιμονιου αλλα γινεται πιο νευρικο το τιμονι....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

9. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Panos 316T (02-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=MikeT328E36;207942]Κατι λαθος εχετε καταλαβει ολοι σας νομιζω....Κανενα Ε36 δεν εχει ρυθμιζομενα top mount μπροστα,ειτε ειναι Μ3 ειτε οχι...Απλως του Μ3 τα top mount εχουν την βιδα πιο πισω με αποτελεσμα το κερδος σε γωνια καστερ,οχι καμπερ.Αρα αντι να κανεις αυτο,παρε ενα σετακι ρυθμιζομενα για να μπορεις να παιξεις τοσο σε καμπερ,οσο και σε καστερ.Οσον αφορα τα παρακεντρα συνεμπλοκ,παλι δεν κερδιζεις σε καμπερ αλλα μονο καστερ(σε συνδυασμο με το top mount παντα).Η καμπερ στα Ε36 ρυθμιζεται κανονικοτατα σε ΟΛΑ το ιδιο,οτι top mount και συνεμπλοκ και να φορας....

Εσένα περίμενα Mike να μου πεις.........μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο κιτάκι όπως είπες αλλά αν είναι δυνατον στο κέντρο του να έχει λάστιχο για να μην έχω κραδασμούς στην καμπίνα μου;
    Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου.

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω δεν καταλαβα καθολου λαθος.
    Η γωνια της αναρτησης αλλαζει με μεγαλο κερδος αν βαλει καποιος Top-Mounts απο Ε36 Μ3 σε Ε30 !

Αν βαλει καποιος τα παραπανω σε Ε36 αυτο που θα κερδισει ειναι πιο ενυσχημενα ανταλλακτικα στο αυτοκινητο του πιο αξιοπιστητα και πιο φτηνα απο After Market.

Περιοχή
    κρητη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν επιλεξεις του m3 τα γνησια αγορασε εκεινα απο
    το m3 321 γιατι ειναι μετατοπισμενο το κεντρο του
    αμορτισερ ακομα πιο πισω!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα