Σταματη φοραω το Συγκεκριμενο λαστιχο FK-452 σε Διασταση προφιλ
πισω 315/25/19 και 275/30/19 Εμπρος εχω να σου προτεινω ειναι το Λαστιχο που Κατελειξα και Απεφασισα μετα απο πολυ χρονο και ψαξιμο στο ιντερνετ (Συμπεριλαμβανομενου και των Ζαντων BBS Le Mans).
Ειναι Λαστιχο Υψηλης Ταχυτητας και Επιδοσεων.
Καινουργια μολις τα'βαλα φρεναρισα με 250χ.α.ω. σε μια εξοδο της αουτομπαν στην βιεννη τα ζορισα στα ορια με τετια ταχυτητα ΟΥΤΕ που καπνισαν κοκκαλοσαν.Ετσι και μετα απο13.000 χλμ. ΤΟ ΙΔΙΟ Συνεχιζουν ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ Παρα πολυ σκληρη Γομα ειδικη για στεγνο ,,,,,και σε μεγαλες θερμοκρασιες ειδικα για τους ελλ.καυσωνες με πυρακτωμενη σχεδον ασφαλτο (Ξερεις τι θερμοκρασιες αναπτυσωνται τοτε και ποσο προνομιουχο πρεπει να'ναι το Ελαστικο για να ανταπεξερθει σε Racing Υψηλες Επιδοσεις) ενταξει επειδη Εγω σε ολες τοις στροφες μπαινω με πολλα χλμ. τα μπροστινα πηραν λιγο οι ακρες να φαγωνονται αλα δεν πειραζει σε ολο το πελμα το τακουνι του οι αυλακωσεις ειναι ενταξει μου'πε ενας Εξπερτ Βουλκανιζατερας.
Αλλα ,,,,,Ξερεις δεν κανει για πιστα (εκει θελει αλλη Γομα μαλακη) το FK-452 ειναι για Racing Διαρκεις Επιδοση,
τωρα στο βρεγμενο σε μενα παει καλα γιατι σε βρεγμενο ΔΕΝ ξανοιγωμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΘΕΛΕΙ ας ειναι ειδικα σε παγωνια πηγαινω με,,,,,ρελαντι που λεει ο λογος ισα-ισα να φευγει (πολυ προσοχη) Παπιας.
Τα'χω Δω:
![]()